بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام به همه

اگر بخوایم یه ذره خرج کنیم و یدونه از بازی های آینده که توی پاییز میاد رو بخریم ( همراه سی دی کی بازی ) کسی میتونه راهنمایی کنه چه بازی مولتیش به درد میخوره ؟

خودم نظرم روی GTA V هست اگر قیمتش مناسب باشه و سرورهاش کار کنن

سلام به همه

اگر بخوایم یه ذره خرج کنیم و یدونه از بازی های آینده که توی پاییز میاد رو بخریم ( همراه سی دی کی بازی ) کسی میتونه راهنمایی کنه چه بازی مولتیش به درد میخوره ؟

cod:AW و BFH

سلام به همه

EVOLVE

سلام به همه

AC: Unity
The Crew
Far Cry 4
Stronghold Crusader II

در عجبم چرا بازی Floating Point رو کسی معرفی نکرد اینجا:دی

یه بازی رایگان و کم حجمه که توش شما باید یه گوی قرمز رو با تاب دادنش از طنابش که میشه اون رو به نقاط مختلف وصل کرد و اندازش رو هم کوتاه کرد (یه جورایی مثل اسپایدر من:دی) از توی چک پوینت ها رد کنین. بازی رو میتونین از استیم به صورت رایگان بگیرین، حجمش هم حدودا 20 مگ هست.

سلام به همه

fortnit و battlecry دوتا بازی Free to play ئه خوب هستن که میتونی سال دیگه بازیشون کنی راحت :دی به موفقیت fortnite من شک ندارم , حالا بتل کرای باید منتشر شه
بازی Evolve ام که گفتن , واقعا بینظیره
من Battleborn رو هم خیلی بهش امیدوارم , بازی استدیوی Gearbox سازنده ی Borderlands ... البته هنوز چیز خاصیش مشخص نیست :دی

The Division هم گزینه ی خوبیه! + Rainbow Six : Siege (البته تاریخ انتشارش رو نمیدونم!)

دوستان یه چن تا f2p fps با سرور خوب معرفی کنین.

+

یه بازی تو سبک truck simulator ها ولی واسه ماشین (کی king of the road رو یادشه؟) یا یک ریسینگ با کیفیت open world.

دوستان یه چن تا f2p fps با سرور خوب معرفی کنین.

+

یه بازی تو سبک truck simulator ها ولی واسه ماشین (کی king of the road رو یادشه؟) یا یک ریسینگ با کیفیت open world.
سوال اول:
tf2 loudout warface hawken planetside tribes:ascend
در ضمن tc's ghost recon phantoms هم خوبه اما سوم شخصه

سوال دوم:
(گیمر نیست کسی که بلد نباشه از fottil با میانبر بره به greystone =)))
من پیشنهاد میکنم euro truck simulator 2 رو امتحان کن بازی خوبیه
اگر هم ریسینگ ارکید میخوای NFS:RIVALS و THE CREW(هنوز عرضه نشده) رو پیشنهاد میکنم

آخرین ویرایش:
سوال اول:
tf2 loudout warface hawken planetside tribes:ascend
در ضمن tc's ghost recon phantoms هم خوبه اما سوم شخصه

سوال دوم:
(گیمر نیست کسی که بلد نباشه از fottil با میانبر بره به greystone =)))
من پیشنهاد میکنم euro truck simulator 2 رو امتحان کن بازی خوبیه
اگر هم ریسینگ ارکید میخوای NFS:RIVALS و THE CREW(هنوز عرضه نشده) رو پیشنهاد میکنم
ممنون از پیشنهادت.

تو سبک tower defense و shoot'em up بهترینش چیان؟(ترجیحا شبیه chicken

ناراحت میشی چرا !
هر جور دوست داری بذار

تا الان که 6 نفر پستتو لایک کردن. اگه تا 2 روز دیگه, 4 نفر دیگه هم لایک کنن, گفتمو عملی میکنم...مگر اینکه پستتو ویرایش کنی :p

چرا میزنی حالا :)) بذار آقا بذار :دی
ولی خب رعابت حال کن اقلا بذار تو اسپویلر :دی

چه تو اسپویلر بذار چه نذارم, فرقی نمیکنه, در هر دو صورت عکسها لود میشن پس فرقی نداره.

--------------------------
Eidolon

Z.Steel.Soldiers.Remastered

Lovely.Planet

آپدیت:

خب مثل اینکه تعداد لایکهای اون پست به بیشتر از 10 رسید و طبق گفته ی خودم این آخرین بازیهایی بود که تو این تاپیک معرفی کردم. باشد که دیگر صفحه ی کسی منفجر نشود...

آخرین ویرایش:
درود
دوستان کسی اسم این بازی خاطرش هست؟ :-/

سبک بازی Hack'n Slash بود. کاراکتر اصلی بازی هم موهای قرمز داشت و کت بلند سفید می‌پوشید و میتونست موجود آبی رنگی رو Summon کنه که براش بجنگه
شخصیت منفی اصلی هم موهای سفید بلند و لباس مشکی بلند می‌پوشید :d

این رو هم اضافه کنم که بازی خـــیلی قدیمیــه :d

درود
دوستان کسی اسم این بازی خاطرش هست؟ :-/

سبک بازی Hack'n Slash بود. کاراکتر اصلی بازی هم موهای قرمز داشت و کت بلند سفید می‌پوشید و میتونست موجود آبی رنگی رو Summon کنه که براش بجنگه
شخصیت منفی اصلی هم موهای سفید بلند و لباس مشکی بلند می‌پوشید :d

این رو هم اضافه کنم که بازی خـــیلی قدیمیــه :d

یه ذره اطلاعات بیشتر بده #:-s ... تم شرقی داشت ؟... اسم یا نوع یکی از کاراکترا یا دشمنا یادت نیست ؟... روی DOS اجرا میشده ؟ .... بیا از لینک پایین از صفحه 12 به قبل نگاه کن ببین تو اینا نیست ؟...
پیداش کردی به ما هم بگو ( کنجکاو شدم !)...

http://www.giantbomb.com/hack-and-slash/3015-469/games/?page=12

آخرین ویرایش:
اینقدر گشتم تا پیدا کردم :d

Chaos Legion

پایین‌ترین امتیاز بین بازی‌های کپکام روی PC :|
متای نسخه‌ی PS2 هم 65

آخ آخ چقد این بازیش رو مخ بود :)) باساشُ مگه میشد زد , بعد میمردی میرفت اول مرحله :)) دهنم صاف شده بود 2 تا چپتر رفته بود بعد سی دیشو دادم به یکی از رفیقام قاطی پوست پسته ها ریخته بود دور =)) هیچی دیگه از اونجا که بازی با سی دی ران میشد موندم تو خماریش :))

پ.ن : کات سین های گولاخی ام داشت تو زمان خودش :دی چسبونده بودم بهم این کات سیناشُ فیلم شده بود :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or