در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
cod:AW و BFHسلام به همه
اگر بخوایم یه ذره خرج کنیم و یدونه از بازی های آینده که توی پاییز میاد رو بخریم ( همراه سی دی کی بازی ) کسی میتونه راهنمایی کنه چه بازی مولتیش به درد میخوره ؟
خودم نظرم روی GTA V هست اگر قیمتش مناسب باشه و سرورهاش کار کنن
سلام به همه
اگر بخوایم یه ذره خرج کنیم و یدونه از بازی های آینده که توی پاییز میاد رو بخریم ( همراه سی دی کی بازی ) کسی میتونه راهنمایی کنه چه بازی مولتیش به درد میخوره ؟
سلام به همه
سلام به همه
سوال اول:دوستان یه چن تا f2p fps با سرور خوب معرفی کنین.
+
یه بازی تو سبک truck simulator ها ولی واسه ماشین (کی king of the road رو یادشه؟) یا یک ریسینگ با کیفیت open world.
ممنون از پیشنهادت.سوال اول:
tf2 loudout warface hawken planetside tribes:ascend
در ضمن tc's ghost recon phantoms هم خوبه اما سوم شخصه
سوال دوم:
(گیمر نیست کسی که بلد نباشه از fottil با میانبر بره به greystone )
من پیشنهاد میکنم euro truck simulator 2 رو امتحان کن بازی خوبیه
اگر هم ریسینگ ارکید میخوای NFS:RIVALS و THE CREW(هنوز عرضه نشده) رو پیشنهاد میکنم
ناراحت میشی چرا !
هر جور دوست داری بذار
چرا میزنی حالا بذار آقا بذار
ولی خب رعابت حال کن اقلا بذار تو اسپویلر
درود
دوستان کسی اسم این بازی خاطرش هست؟
سبک بازی Hack'n Slash بود. کاراکتر اصلی بازی هم موهای قرمز داشت و کت بلند سفید میپوشید و میتونست موجود آبی رنگی رو Summon کنه که براش بجنگه
شخصیت منفی اصلی هم موهای سفید بلند و لباس مشکی بلند میپوشید :d
این رو هم اضافه کنم که بازی خـــیلی قدیمیــه :d
اینقدر گشتم تا پیدا کردم :d
Chaos Legion
پایینترین امتیاز بین بازیهای کپکام روی PC
متای نسخهی PS2 هم 65