بازیهای موجود در بازار برای PC

اینقد که من home page بلک باکس رو reload میکنم فک کنم رکورد گینس رو زده باشم واسه اومدن نسخه watch dogs!!!
امسال تا حالا هرچی بازی اومده اونی نبوده که نشون داده دوست دارم این middle earth رو سفیدم کنه اما هنوز جراتشو پیدا نکردم تایپکشو بزنم آخه میترسم مثل bound by flame از آب در بیاد
we'll see

یه بازی جدیدا (امروز) اومده به اسم Brandon Must Die که به ظاهر هم که شده خیلی شبیه binding of isaac هستش:

268x268.resizedimage

گیف از گیم پلی:
http://media.slidedb.com/images/articles/1/154/153923/auto/b1FQw1r.gif

نسخه ریپک درست حسابی از Wolf : The new order نیومده؟ لامصب حجمش بالاست نمیصرفه دان کرد
همش لامصب سر همین مگا تکسچراشه :|

منم سر همین حجمش فعلا بیخیالشم :| ریپکشم زیر 13-14 گیگ عمرا نمیاد! اون RAGE ـشم 14 گیگ بود تا جایی که یادمه پس این از اونم بیشتر میشه :(
نمیدونم حالا چی شده هنوز نه ریپک واچ داگز اومده نه این! کلا BlackBox ـو KaOs انگار مختل شدن :| مشغول WD ـن فکر کنم دیگه حال فشرده سازی ندارن :| :دی

نسخه ریپک درست حسابی از Wolf : The new order نیومده؟ لامصب حجمش بالاست نمیصرفه دان کرد

بازی نسخه repack داره مال dzrepack ولی اون یک مشکل فقط داره که صدای بازی که قطعی داره توش که یک پچ براش منتشر کرده مشکل صدا هم رفع میشه و به راحتی قابل بازی میشه تکسچراش البته مال نسخه p3 حجمشم 17 گیگ

blackbox اخرین بازی repack شدش killer is dead و kaos team هم اخرین بازیش مال killer is dead

دوستان متاسفانه سایت تعطیل شده و منم بخاطر قطعی اینترنت چند روزی نتونستم آنلاین بشم! اگه کسی از دوستان بخاطر مبلغی که ماه قبل واریز کرده ناراضی و از ما دلگیره! تو پیام خصوصی ایمیل (چون ایمیل دوستانی که پول رو ریختن رو دارم) و مبلغ واریزی و شماره کارت (ترجیحا بانک ملی ) رو برام بفرسته، تا اون مبلغ رو کامل براشون واریز کنم ! :)

در ضمن چون دو سرور filedrive (همون پوتلاکر قدیم) و سرور داخلی آپلودباز تا اخر تابستون تمدید شده! دوستان میتونند بازیهای درخواستی خودشون رو در کلوب دانلود بازی اعلام کنند. سعی میکنم هفته ای یکی دو روز به این کار اختصاص بدم و بازیهای درخواستی دوستان رو از هرکدوم از این سرور که مایل بودند قرار بدم تا کمی از لطف دوستان جبران بشه! :)

شرمنده همه دوستان که به ما محبت داشتند .

من دیگه حرفی ندارم :|
دوروز دیگه همین سایت:

جی تی ای در شیکاگو :| Watch Dogs
جی تی ای در فرانسه :| AC unity
جی تی ای در آرکام سیتی :| Batman Arkham City
جی تی ای در زیر دریا :| Bioshock
جی تی ای بر فراز ابر ها :| Bioshock infinite
جی تی ای در استادیوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:| Fifa 15
جی تی ای در ... :دی

من دیگه حرفی ندارم :|
دوروز دیگه همین سایت:

جی تی ای در شیکاگو :| Watch Dogs
جی تی ای در فرانسه :| AC unity
جی تی ای در آرکام سیتی :| Batman Arkham City
جی تی ای در زیر دریا :| Bioshock
جی تی ای بر فراز ابر ها :| Bioshock infinite
جی تی ای در استادیوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:| Fifa 15
جی تی ای در ... :دی

اونا با چادرن:))

من خودم ايكس باكسي هم ولي گفتم به پي سي باز ها يك حالي بدم جي تي اي ٥ براي پي سي مياد چند وقت ديگه تريلرش هم تو جوتيوب هست

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or