بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام
اینgta vبرایpcچی شدبالاخره جریانش؟
میادیانه؟
سرکاری بود؟

هیچی معلوم نیست. 50-50 حساب کن. ولی با سپری شدن زمان, احتمال سر کاری بودنش بیشتر داره میشه :p میدونی که, خبرش هم اومد. افراد و یا شرکتهایی پول دادن که نیاد. بنظر میاد پول هنگفتی هم دادن D:

سلام
اینgta vبرایpcچی شدبالاخره جریانش؟
میادیانه؟
سرکاری بود؟

تا e3 باید صبر کرد اما به احتمال 80 درصد برای pc با نسل بعد به همراه story dlc تا پایان سال عرضه خواهد شد حتی شایعه ی red dead هم بازم جون گرفته فقط تا 1 ماه دیگه مشخص میشه این ها شایعه هست یا حقیقت هیچ کسیم نمی تونه 100 درصد حرف بزنه

10946884873742510504.jpg

[h=2]Men of War Assault Squad 2[/h]
32738760366921529697.jpg

12955428516276114436.jpg

81455637098523927241.jpg

یکی از دوستان یه بازی در سبک super meat boy درخواست کرده بودن که من اسم بازی رو به اشتباه بیان کرده بودم بازی BATTLEBLOCK THEATER هست که امتیازهای بسیار خوبی هم گرفته نسخه ی کامل انگلیسیشم نمی دونم عرضه شده یا خیر در حال دانلودش مجددش هستم این بازی از گیم اسپات امتیاز عالی 8.5 دریافت کرده

BattleBlock-Theater-pc-cover.jpg

دوستان موقعی که PS3 داشتم یه بازی 2.5 D بود که تقریبا پلتفرم و نقش آفرینی بود و باندل بود رو PS3 که خریده بودم و خیلی ازش خوشم اومد اسمش little big planet بود.
بازی شبیه این برای PC هستش؟
خود این بازی فکر کنم انحصاری PS3 بود.

دوستان موقعی که PS3 داشتم یه بازی 2.5 D بود که تقریبا پلتفرم و نقش آفرینی بود و باندل بود رو PS3 که خریده بودم و خیلی ازش خوشم اومد اسمش little big planet بود.
بازی شبیه این برای PC هستش؟
خود این بازی فکر کنم انحصاری PS3 بود.
کلا هیچ بازی شبیه اون بازی وجود نداره. little big planet بیشتر از اینکه یه بازی باشه یه جور پلتفرم برای ساخت بازی هست :d
البته این بازی project spark یه شباهت هایی باهاش داره ولی تاریخ release مشخص نیست.

کلا هیچ بازی شبیه اون بازی وجود نداره. little big planet بیشتر از اینکه یه بازی باشه یه جور پلتفرم برای ساخت بازی هست :d
البته این بازی project spark یه شباهت هایی باهاش داره ولی تاریخ release مشخص نیست.
بتاش هست البته. ولی خوب بتاس دیگه:دی

dreadout?

DREAM OUT اسم یه اهنگه تا جایی که یادمه. من گرفتمش اما هنوز بازی نکردم یه نقد 7 داره بازیبازها هم خیلی راضی نیستن حالا خودم اگه شد تا اخر شب نظر خودمم می گم

حق با شماست اسم بازی Dreadout بود من اشتباه نوشتم. عکس های بازی شبیه به Fatal Frame هست. می خواستم ببینم کسی بازی کرده بگه چطوری بود.

dreadout.jpg

دوستان dynasty warriors 8 xtrame legend اومد؟ افت فریم که نداره؟
بستگی به سیستم داره من هیچ افت فریمی نداشتم می شه گفت مدت ها هست که این بازی فرق چندانی نکرده حتی از لحاظ گرافیکی اما کامل تر شده همچنان هم بازی لذت بخش هست امتیازهاشم بد نیست

حق با شماست اسم بازی Dreadout بود من اشتباه نوشتم. عکس های بازی شبیه به Fatal Frame هست. می خواستم ببینم کسی بازی کرده بگه چطوری بود.

dreadout.jpg

من بازیش کردم خیلی جالب نیست گرافیکی هم نداره انیمیشن هاشم داغونه خیلی شبیه sh 2 هست یا همین بازی ای که گفتید اما امتحانش بد نیست تا حدی سرگرم کننده هست ابتدای بازی هم از پشت ماشین می تونید لباس دلخواه رو انتخاب کنید 4 تا لباسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or