در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام
اینgta vبرایpcچی شدبالاخره جریانش؟
میادیانه؟
سرکاری بود؟
سلام
اینgta vبرایpcچی شدبالاخره جریانش؟
میادیانه؟
سرکاری بود؟
کلا هیچ بازی شبیه اون بازی وجود نداره. little big planet بیشتر از اینکه یه بازی باشه یه جور پلتفرم برای ساخت بازی هست :dدوستان موقعی که PS3 داشتم یه بازی 2.5 D بود که تقریبا پلتفرم و نقش آفرینی بود و باندل بود رو PS3 که خریده بودم و خیلی ازش خوشم اومد اسمش little big planet بود.
بازی شبیه این برای PC هستش؟
خود این بازی فکر کنم انحصاری PS3 بود.
بتاش هست البته. ولی خوب بتاس دیگهکلا هیچ بازی شبیه اون بازی وجود نداره. little big planet بیشتر از اینکه یه بازی باشه یه جور پلتفرم برای ساخت بازی هست :d
البته این بازی project spark یه شباهت هایی باهاش داره ولی تاریخ release مشخص نیست.
دوستان این بازی فیفا برای جام جهانی نمیاد؟
کسی چیزی در مورد بازی Dreamout شنیده؟
dreadout?
DREAM OUT اسم یه اهنگه تا جایی که یادمه. من گرفتمش اما هنوز بازی نکردم یه نقد 7 داره بازیبازها هم خیلی راضی نیستن حالا خودم اگه شد تا اخر شب نظر خودمم می گم
بستگی به سیستم داره من هیچ افت فریمی نداشتم می شه گفت مدت ها هست که این بازی فرق چندانی نکرده حتی از لحاظ گرافیکی اما کامل تر شده همچنان هم بازی لذت بخش هست امتیازهاشم بد نیستدوستان dynasty warriors 8 xtrame legend اومد؟ افت فریم که نداره؟
حق با شماست اسم بازی Dreadout بود من اشتباه نوشتم. عکس های بازی شبیه به Fatal Frame هست. می خواستم ببینم کسی بازی کرده بگه چطوری بود.