در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نسخه ی انگلیسیشو بازی کردی ؟ از کجا؟بستگی به سیستم داره من هیچ افت فریمی نداشتم می شه گفت مدت ها هست که این بازی فرق چندانی نکرده حتی از لحاظ گرافیکی اما کامل تر شده همچنان هم بازی لذت بخش هست امتیازهاشم بد نیست
من بازیش کردم خیلی جالب نیست گرافیکی هم نداره انیمیشن هاشم داغونه خیلی شبیه sh 2 هست یا همین بازی ای که گفتید اما امتحانش بد نیست تا حدی سرگرم کننده هست ابتدای بازی هم از پشت ماشین می تونید لباس دلخواه رو انتخاب کنید 4 تا لباسه
بالاخره بازی زیبای Max The Curse of Brotherhood برای PC عرضه شد. بازی توسط Reloaded کرک شده.
بستگی به سیستم داره من هیچ افت فریمی نداشتم می شه گفت مدت ها هست که این بازی فرق چندانی نکرده حتی از لحاظ گرافیکی اما کامل تر شده همچنان هم بازی لذت بخش هست امتیازهاشم بد نیست
من بازیش کردم خیلی جالب نیست گرافیکی هم نداره انیمیشن هاشم داغونه خیلی شبیه sh 2 هست یا همین بازی ای که گفتید اما امتحانش بد نیست تا حدی سرگرم کننده هست ابتدای بازی هم از پشت ماشین می تونید لباس دلخواه رو انتخاب کنید 4 تا لباسه
سلاماینجا ولفنشتاین 25 تومنه
میدونم قیمت هر دی وی دی اینجا 2 تومنه