بازیهای موجود در بازار برای PC

بستگی به سیستم داره من هیچ افت فریمی نداشتم می شه گفت مدت ها هست که این بازی فرق چندانی نکرده حتی از لحاظ گرافیکی اما کامل تر شده همچنان هم بازی لذت بخش هست امتیازهاشم بد نیست

من بازیش کردم خیلی جالب نیست گرافیکی هم نداره انیمیشن هاشم داغونه خیلی شبیه sh 2 هست یا همین بازی ای که گفتید اما امتحانش بد نیست تا حدی سرگرم کننده هست ابتدای بازی هم از پشت ماشین می تونید لباس دلخواه رو انتخاب کنید 4 تا لباسه
نسخه ی انگلیسیشو بازی کردی ؟ از کجا؟

Transistor-CODEX

Transistor_Wallpaper_1920x1080.jpg

بستگی به سیستم داره من هیچ افت فریمی نداشتم می شه گفت مدت ها هست که این بازی فرق چندانی نکرده حتی از لحاظ گرافیکی اما کامل تر شده همچنان هم بازی لذت بخش هست امتیازهاشم بد نیست

من بازیش کردم خیلی جالب نیست گرافیکی هم نداره انیمیشن هاشم داغونه خیلی شبیه sh 2 هست یا همین بازی ای که گفتید اما امتحانش بد نیست تا حدی سرگرم کننده هست ابتدای بازی هم از پشت ماشین می تونید لباس دلخواه رو انتخاب کنید 4 تا لباسه

این بازی فقط بصورت 64 بیت هست؟

والا این dynasty warriors از 3 سال پیش تا الان من هیچ تغییری توش ندیدم جز اضافه شدن ژنرال های جدید. وگرنه گرافیک، گیم پلی ،حتی موزیک ها همه تکراری و تجربه شده
من که کلا 1 ساعت پاش نشستم و پاکش کردم
البته انصافا خوب پورت شده بود ایندفعه واسه PC (لا اقل انگلیسیه زبانش!!)

به چه دلیل پست بنده پاک شد؟
دقیقا چه مشکلی داشت؟
من میخواستم در مورد قدرت سیستم و اینکه چه بازی هایی رو میتونه اجرا بکنه اطلاعات کسب بکنم و درخواست چند تا بازی رو کردم و اسم چند تا بازی قدیمی رو پرسیدم
دقیقا چه قانونی رو نقض کردم؟
نه توهینی و نه تبلیغاتی و نه هیچ چیز دیگه
چونکه پست هام کم هستش هر چیزی نوشتم ارزشی نداره؟
پس من باید این اطلاعات رو ازکجا بگیرم؟
من دارم میبینم این هایی که پست های زیادی دارن کلی اسپم و صحبت های خارج از بحث میکنن ولی پستشون پاک نمیشه
فکر نمیکنید که خیلی ناعادلانه هستش کارتون؟
واقعا که واسه ناظم اینجا متاسفم هنوزم مثل قدیم ها هستین

Killer is Dead - blackbox
این نسخه ویدئوهای اضافهی و تکراری رو پاک کرده! حجمش بازی از 12 گیگ به 2 و خورده ای رسیده! توصیه میشه اینو دانلود کنید! بازی پر ویدئو تکراری هست:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or