بازیهای موجود در بازار برای PC

نسخه اسکیدرو بازی Daylight اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید .

Daylight.jpg

دوستان این بازی مربوط به game of thrones که پارسال اومده بود ارزش بازی کردن داره؟
من خودم عاشق سریال got و کتاب هاش هستم اگه بازی در حد نسبتا خوب هم باشه راضیم

دوستان این بازی مربوط به game of thrones که پارسال اومده بود ارزش بازی کردن داره؟
فکر کنم دوروبر 2012 اومد نه 2013 :thinking:
من حقیقت تا آخرش رفتم و از نظر داستانی خیلی دلچسب بود. انتظار دیدن کالیسی، جفری و استارک رو نداشته باشید چون وقایع این بازی فکر کنم 6 ماه قبل از سریال هستش.
گیم پلی اون مثل Dragon Age هستش منتهی به نسبت خشک تر و ضعیف تره. گشت و گذار توی محیط ها هم اصلا دلچسب نیست. ولی با تمام این اوصاف داستانش طوری بود که من اون رو تا آخر رفتم :d

دیشب هیچی نداشتم دی ال کم داشتم توی سایتا دنبال چیز خوب واسه دی ال میگشتم به این بازی کم حجم بر خوردم و دانلودش کردم!
عالیه حتما بگیرید :دی
lifegoeson-e1391119360378.png

بازیش ایده خیلی ناب و جالبی داره شاید توی بازی دیگه ای باشه اما من تاحالا توی بازی فکری دیگه ای ندیده بودم! :دی
اینطوریه که شما باید به مقصد برسید به صورتی که مثلا خودتونو میندازید روی یک مانع و دوباره Respawn میشید و از روی خودتون حرکت میکنید و مانع رو رد میکنید مثل عکس بالا :دی خیلی جالبه! هر مرحله که رد میکنید جالب تر میشه و چیزای جدید تری بهش اضافه میشه!
من که الان نصبش کردم و خیلی از مرحله هاشو پشت سر هم رد کردم از بس قشنگ بود :دی
حجمشم 184 مگ بیشتر نیست و شک نکنید میرزه :دی

lifegoesonscreen5_28705.sgsf.jpg

2507488-lifegoes.jpg

سلام بلیکم ! :دی !
یه چند تا بازی قشنگ و کم حجم معرفی کنید (کمتر از 600) !
قدیمی هم بود مهم نیست
واسه لپتاپ مبخوام دبگه ! :دی یجوری باشه که بکشه ( i5 و 610M 2G و رم 8 :دی )
چند تا استراتژیک ردیف هم معرفی کنید

قدیمی هم بود مهم نیست

godfather 1 با حجم 500 مگ فشرده شده بازی crash نسخه هاش کم حجمش بازی limbo بازی year walk :)

قدیمی هم بود مهم نیست
سلام

Bastion رو اگه بازی نکردی حتتتتتتتماً امتحان کن. (700 مگه ولی واقعا ارزششو داره)
Limbo
Machinarium
Botanicula

استراتژیک هم پست یکی مونده به آخر صفحه ی قبلو بخون.

آخرین ویرایش:
دیشب هیچی نداشتم دی ال کم داشتم توی سایتا دنبال چیز خوب واسه دی ال میگشتم به این بازی کم حجم بر خوردم و دانلودش کردم!
عالیه حتما بگیرید :دی
lifegoeson-e1391119360378.png

بازیش ایده خیلی ناب و جالبی داره شاید توی بازی دیگه ای باشه اما من تاحالا توی بازی فکری دیگه ای ندیده بودم! :دی
اینطوریه که شما باید به مقصد برسید به صورتی که مثلا خودتونو میندازید روی یک مانع و دوباره Respawn میشید و از روی خودتون حرکت میکنید و مانع رو رد میکنید مثل عکس بالا :دی خیلی جالبه! هر مرحله که رد میکنید جالب تر میشه و چیزای جدید تری بهش اضافه میشه!
من که الان نصبش کردم و خیلی از مرحله هاشو پشت سر هم رد کردم از بس قشنگ بود :دی
حجمشم 184 مگ بیشتر نیست و شک نکنید میرزه :دی

lifegoesonscreen5_28705.sgsf.jpg

2507488-lifegoes.jpg

این بازی جدیدا عرضه شده فکر کنم 2 هفته پیش گرفتم ایده بازی کاملا ناب هست تا به امروز همچین ایده ای وجود نداشته من تقریبا هر بازی ای که عرضه شده رو بازی کردم
برای طرفدارهای این سبک بازی کاملا پیشنهاد می شه

قدیمی هم بود مهم نیست
این سیستمی که شما داری crysis 2 رو هم راحت بالا میاره ها :d

تقریبا هر بازی ای که عرضه شده رو بازی کردم

این قسمت شوخی بود دیگه. حالا بگذریم چه قدر سخته که بشه لینک تمام عناوین رو از ده ها سایت پیدا کرد و بگذریم از اینکه سرعت اینترنت چقدر باید باشه که بشه همشونو دانلود کرد...

اگه دو مورد بالا رو هم مشکلی نداشته باشی در موردشون, اینقدر تعداد بازیهای PC زیاده که اصلا وقت نمیشه که بشینی نصبشون کنی, چه برسه به اینکه بخوای بازی هم بکنی :P

مثلا تو سایت زیر حدود 70 درصد بازیهای کـرک شده (نه همشونو) رو میتونی اسمشون پیدا کنی. فقط برای سال 2014 تا الان (حدود 4 ماه), نزدیک 650 بازی برای PC منتشر شده. همشونو الان بازی کردی دیگه؟ =))

PreDB.me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or