در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
در مورد بازدید که فرقی نمیکنه چون مطمئنن کسایی که میان این سایت منتقل میشن به دامنه جدید!واقعا تغییر اسم سایت خیلی تاثیر داره! الان اسم سایتتون خوبه ولی اگه بخوره به گوشش احتمال اینکه نظرش بره به سمت یک سایت دانلودی خیلی کمه! البته الان که جا افتادین اگه عوضش کنید ممکنه بازدید هاتون رو از دست بدید و حتی توی سئوی سایتتون هم تاثیر منفی بذاره
سلام دوستان.
من چون قبلا خیلی حوصله ی بازی های طولانی رو نداشتم و انگلیسیم هم خوب نبود سراغ Dragon Age نرفتم.
با مس افکت خیلی خیلی حال کردم ولی حالم از اسکایریم به هم خورد. ویچر هم بد نبود ولی اون قدر خوشم نیومد که تا تهش برم.
به نظر شما احتمالا از Dragon Age خوشم میاد یا نه؟ منظورم اینه که به کدوم یکی از اینایی که اسم بردم شبیه تره؟
گرافیکش هم مهم نیست که قدیمیه. اگر خوشم بیاد بازی می کنم.
یه سوال دیگه هم این که کلا بازی های سبک RPG که اکشن روون و خوبی هم داشته باشن (نه مثل ویچر و اسکایریم) چی پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان.
یه سوال دیگه هم این که کلا بازی های سبک RPG که اکشن روون و خوبی هم داشته باشن (نه مثل ویچر و اسکایریم) چی پیشنهاد می کنید؟
این بازی rpg هست اما خیلی خوش ساخته من مطمئنم ازش خوشت میاد حیف که به حقش نرسید اما من واقعا بعد یه عمر بازی هنوزم دلم واسش تنگ میشه
kingdom of amaluar Reckoning
خیلی هم مختصات و آیتم ها و رابط کاربری بازی روون و سادس
مبارزاتش هم خیلی خوب از کار در اومده
فقط محیطش یکم فانتزیه که از نظر من مهم نبود
مبارزاتSkyrim & witcher در مقابل مبارزات Da 1 مثل Cod هستش Kingdoms of amalur پیشنهاد میکنم،Borderlands رو هم گفتن.سلام دوستان.
من چون قبلا خیلی حوصله ی بازی های طولانی رو نداشتم و انگلیسیم هم خوب نبود سراغ Dragon Age نرفتم.
با مس افکت خیلی خیلی حال کردم ولی حالم از اسکایریم به هم خورد. ویچر هم بد نبود ولی اون قدر خوشم نیومد که تا تهش برم.
به نظر شما احتمالا از Dragon Age خوشم میاد یا نه؟ منظورم اینه که به کدوم یکی از اینایی که اسم بردم شبیه تره؟
گرافیکش هم مهم نیست که قدیمیه. اگر خوشم بیاد بازی می کنم.
نع!:dبه نظر شما احتمالا از Dragon Age خوشم میاد یا نه؟ منظورم اینه که به کدوم یکی از اینایی که اسم بردم شبیه تره؟
درود بر شما
یک بازی میخوام با قالبی مشابه بازی Prince of Persia : The Forgotten Sands
یعنی طراحی اون مشابه این بازی و یا به عبارت دیگر حس داستانهای هزار و یک شب و هندوستان
ایران و بابل رو منتقل کنه.
درود بر شما
یک بازی میخوام با قالبی مشابه بازی Prince of Persia : The Forgotten Sands
یعنی طراحی اون مشابه این بازی و یا به عبارت دیگر حس داستانهای هزار و یک شب و هندوستان
ایران و بابل رو منتقل کنه.