در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
آرهترس PC رو فرا گرفته! تو 2 هفته 3 تا بازی انحصاری و ترسناک برای PC منتشر شد و این همین سومیش: Huntsman_The_Orphanage-FLT
حدود 1 ساعت Outlast بازی کردم. واقعا جوش عجیب و بی نظیربود.آره
خیلی باحاله این همه بازی میاد بعد اسمش میشه پلتفورم مرده ای که هر روز داره منزوی تر میشه
خوشم میاد همین Outlast روی کنسولای این نسل نیومد
آره
خیلی باحاله این همه بازی میاد بعد اسمش میشه پلتفورم مرده ای که هر روز داره منزوی تر میشه
خوشم میاد همین Outlast روی کنسولای این نسل نیومد
یه بازی ایرانی اومده به اسم Iron.Soul. من گرفتمشو نصبش کردم ولی به 20 دقیقه هم نکشید که پاکش کردم. این هم سایت رسمیش Iron Soul Game
از کجا می دونی ایرانیه؟
از اینجا:
Iron Soul | Game development | Press release
بازی None Protection هست.
یه بازیه دیگه بود به اسم تب یخزده نمیدونم این همونه یا نه؟
نه داداش اون Frozen Fever هستش هنوز منتشر نشده .
این معولم نیست از کجا اومده . اگر ایرانی بود باید خبری ازش میشنیدیم
تو منبعی که گذاشتی شاید منظورش این بوده که بازی تو تهران اتفاق میوفته ( الان جدیدا عراق و افغانستانو ول کردن دشمنای بازیها ایرانین:d )
سه دلیل بر ایرانی بودن این بازی بیخود: 1- تو قسمت credit بازی اسم همه ی سازنده ها ایرانیه. 2- در اوایل بازی چند کلمه بصورت فارسی در بلندگو پخش میشه 3- فقط یک بازی ایرانی میتونه بدون انتشار دمو یا بتا و بدون نظرخواهی از گیمرها برای بهبود و رفع مشکلات, همینجوری منتشر بشه و یک بازی درپیت از آب دربیاد...این معولم نیست از کجا اومده . اگر ایرانی بود باید خبری ازش میشنیدیم
تو منبعی که گذاشتی شاید منظورش این بوده که بازی تو تهران اتفاق میوفته ( الان جدیدا عراق و افغانستانو ول کردن دشمنای بازیها ایرانین:d )
سه دلیل بر ایرانی بودن این بازی بیخود: 1- تو قسمت credit بازی اسم همه ی سازنده ها ایرانیه. 2- در اوایل بازی چند کلمه بصورت فارسی در بلندگو پخش میشه 3- فقط یک بازی ایرانی میتونه بدون انتشار دمو یا بتا و بدون نظرخواهی از گیمرها برای بهبود و رفع مشکلات, همینجوری منتشر بشه و یک بازی درپیت از آب دربیاد...
بچه ها بازی State of Decay برا پی سی اومد:bighug:
برید بگیرید با زامبیا حال کنید:d