در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
هنوز نسخه آزمایشی هستش و سازنده ها گفتن اگه بازی کردین شاید ازش متنفر بشین چون کامل بهینه و مشکلاتش رفع نشده . 5 -6 ماه دیگه نسخه نهاییش میاد
مطئمنی 5،6 ماه طول میکشه؟ تو استیم الان هست نسخه اولیش ولی ساپورت کیبورد رو نداره باید با کنترلر ایکس باکس بازی کرد !
Trials Evolution قطعا بهترینه. اگر بازی نکردی شک نکن، بی نظیره.دوستان اگه میشه چند تا موتور سواری که از کنار باشه معرفی کنید لطفا
یک چیری مثل Motorama که اون زمان بازی میکردیم یا همین Urban Trial Freestyle که چند روز پیش منتشر شد! واقعا عاشق این سبکم! الان چند تا از بازی های توپ که تازه منتشر شده رو ول کردم دارم اینو بازی میکنم از بس باهاش حال میکنم
اگه میشه توی این سبک یک چندتای دیگه معرفی کنید
دوستان اگه میشه چند تا موتور سواری که از کنار باشه معرفی کنید لطفا
یک چیری مثل Motorama که اون زمان بازی میکردیم یا همین Urban Trial Freestyle که چند روز پیش منتشر شد! واقعا عاشق این سبکم! الان چند تا از بازی های توپ که تازه منتشر شده رو ول کردم دارم اینو بازی میکنم از بس باهاش حال میکنم
اگه میشه توی این سبک یک چندتای دیگه معرفی کنید
فصل دوم پاییز 2014 میاد (اگر اشتب نکنم)دوستان چرا walking dead جدیده نمیاد بیرون؟ خیلی وقته گذشته از تاریخ انتشاره فصل دومش که فک کنم اسمش walking dead 400day بود
Shadow Warrior-FLT این بازی اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید.
Shadow Warrior-FLT این بازی اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید.