در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بازی telltale games the walking dead که داستان کاملش از 5 اپیزود تشکیل شده گوتی شد!سلام.نمیدونم اینجا جای سوال من هست یا نه,اگه نیست پیشاپیش عذرخواهی میکنم...سوالم اینه که من دنبال بازی walking dead بودم همونی که به نوعی goty (بازی سال) شد..ولی با جستجوهایی که کردم متوجه شدم این بازی 5 اپیزود داره به علاوه نسخه های دیگه ای مثل 400 days و... حالا من میخوام بدونم کدوم یکی از اینا goty شده؟ کدومشون از همه بهتره؟ هر کدوم از این 5 اپیزود یه بازی مجزاست آیا؟
ممنون از پاسخ..... پس من الان باید بازی the walking dead episode 1 رو برای شروع تهیه کنم؟ بعدش 4 تای دیگرو تا اپیزود 5؟ یا اون 4 تای دیگه dlc هستن؟؟بازی telltale games the walking dead که داستان کاملش از 5 اپیزود تشکیل شده گوتی شد!
400 days جدیدتره که روی همینی که گوتی شده نصب میشه.
هر دو امتیازات مشترکی و خوبی دارند اما بایستی اولین نسخه یعنی the walking dead رو تهیه کنید. اون رو با 5 اپیزودش برید خیلی خوبه. همین بازی با 5 اپیزودش بوده که گوتی شده
ممنون از پاسخ..... پس من الان باید بازی the walking dead episode 1 رو برای شروع تهیه کنم؟ بعدش 4 تای دیگرو تا اپیزود 5؟ یا اون 4 تای دیگه dlc هستن؟؟
Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows 2013 هم برای pc اومد.
نسخه ی کم حجم لاک پشت های نینجیتسو 747 مگ --> Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Activision) (ENG) [RePack] SEYTER
کسی تونسته این بازیو بازی کنه چجوریه؟؟؟
ارزش دانلود داره؟؟؟
اولا 512 مگ نه، 512 کیلو!با عرض سلام خمت دوستان . خاهشاً يه با معرفت ما رو كمك كنه ...
الان 2 روزه ADSL خريدم . با سرعت 512 مگ . ميخام بدونم بازي حرفه اي به صورت آنلاين ميتونم بازي كنم با كامپيوتر يا نه ؟ و اگه ميتونه بايد اورجينال بازي رو تهيه كنم يا چيزه ديگه اي ؟؟؟
الان بازي فيفا 11 رو ريختم نميشه بازي كرد . ساكر 2013 رو هم ريختم نميشه بازي كرد . كانتر رو هم نميتونم بازي كنم .
بايد چيكار كنم ...
تشكر ...
کسی تونسته این بازیو بازی کنه چجوریه؟؟؟
ارزش دانلود داره؟؟؟