در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام پرهام جون.خوبی داداش؟نوشته شده توسط parham_safa:بعدم یه مشکل دارم که اگر همینجا بگمش فکر کنم زودتر حل بشه .
بازیه آنیموشا 3 پی سی رو نصب کردم .
وقتی میخوام برم تو بازی از دایرکت 3 دی ایراد میگیره .
دلیلش چیه و چکارش باید بکنم ؟
ببینم پرهام جان کارت گرافیکت Geforce 4 TI هست ؟نوشته شده توسط parham_safa:بعدم یه مشکل دارم که اگر همینجا بگمش فکر کنم زودتر حل بشه .
بازیه آنیموشا 3 پی سی رو نصب کردم .
وقتی میخوام برم تو بازی از دایرکت 3 دی ایراد میگیره .
دلیلش چیه و چکارش باید بکنم ؟
آره TI 4200 هست .ببینم پرهام جان کارت گرافیکت Geforce 4 TI هست ؟
آخرین ورژن DirectX 9C رو نصب کردی . فکر کنم آخرین ورژنش تو NFS : Most Wanted باشه .
اگه نصب نکردی نصب کن . اگه دیدی بازم اجرا نشد شاید به خاطر کارت گرافیکت باشه .
البته بعید میدونم اما ممکنه برای اجرای این بازی باید کارت گرافیکت حتما از Pixel Shader 2 یا بالاتر پشتیبانی کنه . چون کارت تو ورژن پیکسل شیدرش 1.4 هست .
اگه مشکل این این باشه شما هیچ راهی نداری جز اینکه کارتت رو بدی نون خشکی یه دونه جدید بگیری .
نوشته شده توسط Miesam:سایه خانوم دیگه اگر موس هم نتونه دستش بگیره فکر کنم بهترین کار اینکه که یک کلاس یادگیری بازی بره پیش خودتون
من بهترین پیشنهادم بازی جی تی ای یک یادم رو ایکس پی اجرا شد
نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:مطمئنن بازی قشنگی هست که همچین امتیاز بالایی گرفته.ولی عجیبه که امتیاز نسخه ی pc از کنسولها کمتره.
اتفاقا بنظر من خیلی هم عادیه و اصلا عجیب نیستمطمئنن بازی قشنگی هست که همچین امتیاز بالایی گرفته.ولی عجیبه که امتیاز نسخه ی pc از کنسولها کمتره