در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
بازی Star Wars:Empire at War از دو تا سایت نمره خودش رو گرفت.
از سایت IGN نمره 7.6 از 10
و از سایت Game Informer نمره 8.25 از 10 رو گرفته.
تا حالا که نمره هاش اون چیزی نبوده که من فکرشو میکردم.
خداحافظ
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:اقا من یه سوال داشتم این Command & Conquer که تو سایت تکین زده قضیش چیه میگن 12 تا سیدی است تا اونجا که من میدونستم دیگه Command & Conquer قرار نبود تولید بشه یکی میشه بگه قضیش چی بید؟:confused:
خب دیگه مشکلات زیاده شما هم که یه حالی از ما نمیپرسیننوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
به به به به به .....
اقا علی رضا.
کجایی ؟؟؟؟
حالا سوالت.
این بازی در واقع درباره یک دهه فعالیت استودیوی Westwood هستش که در دهمین سالگرد این بازی این پک اومده بیرون.
باید توی این پک :
12 تا بازی دیده میشه و 3 دنیا.
TIBERUM
RED ALERT
GENELARS
این سه تا بازی توی این پک هست.
البته مثلا Tiberium خودش چند قسمت بود و جنرالز خودش چند قسمت بود .
امیدوارم کافی باشه اطلاعاتم.
دیگه C&C ساخته نخواهد شد.البته تا اینجا که من میدونم.ولی فکر کنم اقافرید گفتن EA یه خبرایی داده که هنوز C&C زنده هستش و قراره یه کارایی بشه.والا من نمیدونم دیگه.باقیش با خوده EA
اینم لینک دانش:
ببین.
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_cc_firstdecade_1.wmv
خداحافظ
خوشحالم که میبینمت.
محمدرضا جان همینطوری خشک و خالی؟چجوریا هست بازیش؟ارزش اینقدر هارد رو داره؟چون تا اونجایی که من دیدم فقط یاهو بهش داده 2 از 5 که خوب نیست.البته فک کنم اگه دی وی دیشو داشته باشی مشک اینطوری نداشته باشی.
میشه یکم درباره بازیه RainBow Six:Lockdown توضیح بدی؟؟؟؟در حد و اندازه ی بازی های fps هست؟؟؟
گرافیک خوبه؟؟؟ کنترلش چه طور؟؟؟؟
ارزش خریدن 6 تا سی دی رو داره؟
ولی من که از سری بازی های RainBow Six زیاد خوشم نمیاد Swat قشنگتره به نظر مننوشته شده توسط Death Knight:به نظره من که باید بازی خوبی باشه.همون طور که نسخه ی های قبلی خوب بود.(مخصوصا Raven Shield)کلا Singelesh خوبه ولی Multiplayer اگه بتونین این بازی رو انجام بدین لذتش 100 برابر میشه.