بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام

بازی RainBow Six:Lockdown در 6 تا Cd توی ایران یافت شد.من خودم خریدم و نصبم کردم.بازی کرک داره و بدون دیمون اجرا میشه.ریخته میشه رو هارد و بعدم باید نصب بشه.حجم فضایی که برای این بازی میخواد 4.27 گیگ ریخته میشه روی هارد و بعد از ستاپ کردن حجم بازی 6.13 گیگ میشه.یعنی بایدهاردتون حدود 11 گیگ خالی داشته باشهو بعد از نصب اون 4.27 رو پاک کنین.

من همین الان که ساعت 2:08 صبح هست نصب کردم ولی هنوز توی بازی نرفتم. ;) ;) ;)

من امروز بازی دیگه ای توی بازار ندیدم.دیگه حرف های عجیب نمیزنم که یهو مشکل ایجاد نکنم.فارسی نوشتم.بدون حتی یک کلمه نامربوط.

الان 2:40 دقیقس.پست رو ویرایش کردم.توی بازی رفت و بازی سالم بود.پس نسخه سالم این بازی وجود داره توی ایران و هست.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

بازی Star Wars:Empire at War از دو تا سایت نمره خودش رو گرفت.

از سایت IGN نمره 7.6 از 10

و از سایت Game Informer نمره 8.25 از 10 رو گرفته.

تا حالا که نمره هاش اون چیزی نبوده که من فکرشو میکردم.

خداحافظ

سلام

این نقل قول پست خودمه.:cheesygri :cheesygri :cheesygri

انگار نه این بازی داره همون پیشبینی که من میکردم رو به واقعیت تبدیل میکنه.

سایت GS نمره خودشو به این بازی داد.

8.7

در بازی چیزی که به اون توجه شده :

در این بازی بایدبر حنبه های تاکتیکی و استراتژی توجه کنید.

در گیری های منحصر به فرد و زیبا.

صداگذاری بازی اون چیزی است که از سری بازی های جنگ ستارهای انتظار داری.

فکر کنم این بازی و بازی LoTR:BfME II دو تا بازی استراتژی هستن که من و امثال من که به این سبک بازی علاقه دارن رو سیر میکنه.

اعضای سابق استودیوی EA LA با بازی SW و یا EA LA با LOTR

خداحافظ

آخرین ویرایش:
محمدرض جانا همینطوری خشک و خالی؟چجوریا هست بازیش؟ارزش اینقدر هارد رو داره؟چون تا اونجایی که من دیدم فقط یاهو بهش داده 2 از 5 که خوب نیست.البته فک کنم اگه دی وی دیشو داشته باشی مشک اینطوری نداشته باشی.

اقا من یه سوال داشتم این Command & Conquer که تو سایت تکین زده قضیش چیه میگن 12 تا سیدی است تا اونجا که من میدونستم دیگه Command & Conquer قرار نبود تولید بشه یکی میشه بگه قضیش چی بید؟:confused:

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
اقا من یه سوال داشتم این Command & Conquer که تو سایت تکین زده قضیش چیه میگن 12 تا سیدی است تا اونجا که من میدونستم دیگه Command & Conquer قرار نبود تولید بشه یکی میشه بگه قضیش چی بید؟:confused:

سلام

به به به به به .....

اقا علی رضا.

کجایی ؟؟؟؟

حالا سوالت.

این بازی در واقع درباره یک دهه فعالیت استودیوی Westwood هستش که در دهمین سالگرد این بازی این پک اومده بیرون.

باید توی این پک :

12 تا بازی دیده میشه و 3 دنیا.

TIBERUM

RED ALERT

GENELARS

این سه تا بازی توی این پک هست.

البته مثلا Tiberium خودش چند قسمت بود و جنرالز خودش چند قسمت بود .

امیدوارم کافی باشه اطلاعاتم.

دیگه C&C ساخته نخواهد شد.البته تا اینجا که من میدونم.ولی فکر کنم اقافرید گفتن EA یه خبرایی داده که هنوز C&C زنده هستش و قراره یه کارایی بشه.والا من نمیدونم دیگه.باقیش با خوده EA

اینم لینک دانش:

ببین.

http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_cc_firstdecade_1.wmv

خداحافظ

خوشحالم که میبینمت.

آخرین ویرایش:
سلام محد رضا جان.
خوبی؟؟؟
میشه یکم درباره بازیه RainBow Six:Lockdown توضیح بدی؟؟؟؟در حد و اندازه ی بازی های fps هست؟؟؟
گرافیک خوبه؟؟؟ کنترلش چه طور؟؟؟؟
ارزش خریدن 6 تا سی دی رو داره؟

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

به به به به به .....

اقا علی رضا.

کجایی ؟؟؟؟

حالا سوالت.

این بازی در واقع درباره یک دهه فعالیت استودیوی Westwood هستش که در دهمین سالگرد این بازی این پک اومده بیرون.

باید توی این پک :

12 تا بازی دیده میشه و 3 دنیا.

TIBERUM

RED ALERT

GENELARS

این سه تا بازی توی این پک هست.

البته مثلا Tiberium خودش چند قسمت بود و جنرالز خودش چند قسمت بود .

امیدوارم کافی باشه اطلاعاتم.

دیگه C&C ساخته نخواهد شد.البته تا اینجا که من میدونم.ولی فکر کنم اقافرید گفتن EA یه خبرایی داده که هنوز C&C زنده هستش و قراره یه کارایی بشه.والا من نمیدونم دیگه.باقیش با خوده EA

اینم لینک دانش:

ببین.

http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_cc_firstdecade_1.wmv

خداحافظ

خوشحالم که میبینمت.
خب دیگه مشکلات زیاده شما هم که یه حالی از ما نمیپرسین
ممنون خیلی کامل بود دستت درست ولی خدا کنه دوباره شروع به کار بکنه
من اگه dvd رو بدن بیرون حتما میخرم چون واقعا بازیهای Westwood همشون عالی هستن

آخرین ویرایش:
سلام

محمدرضا جان همینطوری خشک و خالی؟چجوریا هست بازیش؟ارزش اینقدر هارد رو داره؟چون تا اونجایی که من دیدم فقط یاهو بهش داده 2 از 5 که خوب نیست.البته فک کنم اگه دی وی دیشو داشته باشی مشک اینطوری نداشته باشی.
میشه یکم درباره بازیه RainBow Six:Lockdown توضیح بدی؟؟؟؟در حد و اندازه ی بازی های fps هست؟؟؟
گرافیک خوبه؟؟؟ کنترلش چه طور؟؟؟؟
ارزش خریدن 6 تا سی دی رو داره؟

این بازی در واقع در ادامه سری بازی های RainBow هستش.

این بازی سبکی مثل بازی Swat داره.البته تا الان نمره خوبی نگرفته.ولی هر چی باشه مال یوبی سافت و استودیوی Red Storm هستش که صاحب اون همین Tom Clancy هستش.

بازی سکبش جالبه.نشونه گیریش خوبه و ارزش داره امتحان کنید.

این نظر منه.

اینم عکس Main Menu بازی.

خداحافظ

به نظره من که باید بازی خوبی باشه.همون طور که نسخه ی های قبلی خوب بود.(مخصوصا Raven Shield)کلا Singelesh خوبه ولی Multiplayer اگه بتونین این بازی رو انجام بدین لذتش 100 برابر میشه.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ممنون محمد رضا جان.
فقط شما که از بازار خبر داری میشه بگی دی وی دیش اومده یا نه؟؟؟( 6 تا خداییش زیاده)
سلام

من پنج شنبه که این بازی رو ساعت 7:30 شب گرفتم تا اون موقع DVD ش نیومده وبد.ولی انگار قراره شنبه بیاد.

خداحافظ

سلام من تازه عضو شدم نمیدون جای این سوال اینجاست یا نه به هر حال ببخشید .اما سوال من میخواستم بدونم بازی Sexy Beach 2رو از کجا میشه پیدا کرد یا از شما کسی این بازی را داره به من بفروشه ممنون میشم

نوشته شده توسط Death Knight:
به نظره من که باید بازی خوبی باشه.همون طور که نسخه ی های قبلی خوب بود.(مخصوصا Raven Shield)کلا Singelesh خوبه ولی Multiplayer اگه بتونین این بازی رو انجام بدین لذتش 100 برابر میشه.
ولی من که از سری بازی های RainBow Six زیاد خوشم نمیاد Swat قشنگتره به نظر من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or