بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام
علیرضا خیلی خیلی خوش برگشتی .
خوشحالم که دوباره پستات رو میخونم .
سلام من تازه عضو شدم نمیدون جای این سوال اینجاست یا نه به هر حال ببخشید .اما سوال من میخواستم بدونم بازی Sexy Beach 2رو از کجا میشه پیدا کرد یا از شما کسی این بازی را داره به من بفروشه ممنون میشم
خوش اومدی عزیز .
در مورد قسمت اول که گفتی کی میاد ؟
من نمیدونم ولی جایی که سوال رو پرسیدی درسته .
در باره قسمت دوم هم باید بری تو قسمت بازارچه و سوالت رو مطرح کنی .

من ديشب بازي Mark Ekos's getting up :contens under peressure رو كه در 4 سي دي براي Pc بود گرفت و خيلي راحت نصب شد كرك شده بود
بازي نسبتا خوبي بود و جالب راستش من زياد بازي نكردم ولي كلا سبكش فرق ميكرد بيشتر بازي خلاصه بود تو رنگ كاري روي ديوار و كشيدن لوگو و دعوا و.... .
اما بازي سيستم در حد معمولي ميخواد .اما نكته بد لودهاي واقعا طولاني هست در 2-3 دقيقه

من رفتم Rainbow Six: LockDown رو گرفتم.گرافیک بازی خیلی خوب هست.فقط من احساس میکنم که یه ذره بزای آسون شده.ولی کلا خوبه من که باهاش حال میکنم.
در ضمن من DVD یشو گرفتم ماله تکین هست.

من تا اونجایی که یادمه همیشه میشنیدم که میگفتند IGN بیشتر از Gamespot به بازی ها امتیاز میده اما حالا با دیدن امتیاز دو بازی Rainbow Six: LockDown و Mark Ekos's getting up :contens under peressure حسابی جا خوردم....بخصوص بازی Rainbow Six که IGN بهش امتیاز 6.5 داده...;)

نوشته شده توسط Death Knight:
من رفتم Rainbow Six: LockDown رو گرفتم.گرافیک بازی خیلی خوب هست.فقط من احساس میکنم که یه ذره بزای آسون شده.ولی کلا خوبه من که باهاش حال میکنم.
در ضمن من DVD یشو گرفتم ماله تکین هست.
راستی این بازی کرک شده؟؟؟یا با دمون و این جک و جونور ها اجرا میشه؟:confused:
بازی که ماله یوبیه پس احتمالا استارفورس زده روش:(

نوشته شده توسط mohandes_register:
ااااا مگه ميشه ماله يوبي باشه و راحت اجرا بشه.به فكر SC : DA باش كه اون چه قفلي بزارن براش(البته من شنيدم از همين Star Force استفاده ميشه...راسته؟؟؟)
من چیزی نشنیدم ولی حتما از این قفل استفاده میکنه. اصلا یوبی = استارفورس
در ضمن من احتمالا بازم اورجینال بگیرمش.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
راستی این بازی کرک شده؟؟؟یا با دمون و این جک و جونور ها اجرا میشه؟:confused:
بازی که ماله یوبیه پس احتمالا استارفورس زده روش:(

سلام

اقا امین

بازی RS:LOCKDOWN کرک شده. واز قفل استارفورس استفاده نمیکنه.

فکر کنم یه بار اقا بهزاد گفت که معمولا یوبی بازی هایی رو که خودش درست میکنه از این قفل روش میزاره.مثل King Kong و PoP و SC

اگه اشتباه نکنم این بازی مال استودیوی Red Storm هستش و یوبی هم ناشر بازیه.

قکر کنم مثال اقا بهزاد بازی میست 5 بود.که یوبی فقط ناشر بازی بود. در مورد RS هم صدق میکنه و روی این بازی قفل استارفورس نیست.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or