در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من که لینک فروم یوبی رو دادم پس شک نکن.مگه همچين چيزي هم ممكنه ؟ بزرگترين مرجع گيمرها تاريخ عرضه يه محصول رو اشتباه بزنه ؟
عجب زمونه اي شده ، آدم به هيچي ديگه نميتونه اعتماد كنه !
بايد بيشتر بررسي كنم ببينم اشكال از كجاس
هندسه 2 مثل اینکه قوی هست ها:cheesygrin:(با استفاده از برهان و استدلال استنتاجی )
رامین فرزاد جوابت رو داد :پرهام ساعت 7 صبح نكنه رفتي خريدي؟؟؟؟الان ساعت 9 صبحه چه جوري رفتي خريدي برگشتي...
اگه به تاریخ ارسال پست پرهام دقت کنی میبینی که مربوط به ساعت 2:54 دقیقه ی نیمه شبه...پس احتمالا پرهام شب قبلش این بازی را خریده..(با استفاده از برهان و استدلال استنتاجی )
این بازیه بدبختانه یا خوشبختانه!در ضمن Taco3گویا از قفل منحوس استارفورس استفاده میکنه و ما بازم نمی تونیم دزدی کنیم!!فقط یکی میشه بگه که این از اون ورژن قدیکمی که با برنامه میشد درستش کرد استفاده میکنه یا از این جدیده؟
چون من دیگه حوصله ندارم کابل بکشم، مخصوصا که مادربردم داشت میسوخت!
امین جان فکر نکنم بازیش خیلی قشنگ باشه که ارزش این کارها رو داشته باشهنوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
کسی که دی وی دی رایتر داره و بازیه Rainbow Six: LockDown رو داره میشه برای من رایت کنه؟؟؟
(اگه در قبالش چیزی نیمخواین الکی نگین میفرستم چون من خودم قبول نمبکنم)
اخه اینجا بازی دی وی دیش نمیاد و 6 سی دی هم خودایش زیاده..
خب درسته من این بازی رو نکردم ولی خب نسخه های قبلی رو بازی کردم زیاد خوشم نیومده خب این نخسه هم نمره زیاد خوبی نگرفته درسته نمره زیاد ملاک نیست ولی باید اونم در نظر گرفت به هر حال میل با خود امین جون استنوشته شده توسط mohandes_register:علي جون شما اين بازي رو كردي كه ميگي قشنگ نيست.مگه هر بازي امتيازه كمي بگيره بازيه بديه.نه در كل ارزش اين كارو داره امين اگه اهله عمليات تاكتيكي هستي...
همین که تحولیمون گرفتی کلی حال کردم.امین جان فکر نکنم بازیش خیلی قشنگ باشه که ارزش این کارها رو داشته باشه
من دی وی دی رایتر ولی بازیش رو ندارم اگه داشتم حتما برات رایت میکردم شرمنده
علي جون شما اين بازي رو كردي كه ميگي قشنگ نيست.مگه هر بازي امتيازه كمي بگيره بازيه بديه.نه در كل ارزش اين كارو داره امين اگه اهله عمليات تاكتيكي هستي...
امید تو 3 صفحه ی قبل ازش تعریف کرد و گفت بازیش جالبه و بد نیست گرافیکش خیلی خوبه منم هوس کردم بازیش کنم.خب درسته من این بازی رو نکردم ولی خب نسخه های قبلی رو بازی کردم زیاد خوشم نیومده خب این نخسه هم نمره زیاد خوبی نگرفته درسته نمره زیاد ملاک نیست ولی باید اونم در نظر گرفت به هر حال میل با خود امین جون است
امین جون فقط در یک کلمه بی خیال ماتریکس شد اگه بخری پولت رو ریختی دورنوشته شده توسط pandora tomorrow:همین که تحولیمون گرفتی کلی حال کردم.
امید تو 3 صفحه ی قبل ازش تعریف کرد و گفت بازیش جالبه و بد نیست گرافیکش خیلی خوبه منم هوس کردم بازیش کنم.
خواستم اول ماتریکس رو بگیرم ولی این که منتشر شد گفتم این باید بهتر از ماتریکس باشه برای همین اینو ترجیح دادم به ماتریکس.نظر شما ها چیه؟؟؟
(مردم از بی بازی)
خب آره میثم خودش خیلی خوشش میاد ولی در کل اکثرا از این بازی خوششون نیومدنوشته شده توسط pandora tomorrow:اگه میثم این پستت رو بخونه خیلی عصبانی میشه بی چاره خیلی خوشش از ماتریکس میاد.
نظر خودمم همینه ولی خب بی بازیه دیگه.