بازیهای موجود در بازار برای PC

مگه همچين چيزي هم ممكنه ؟ بزرگترين مرجع گيمرها تاريخ عرضه يه محصول رو اشتباه بزنه ؟
عجب زمونه اي شده ، آدم به هيچي ديگه نميتونه اعتماد كنه !
بايد بيشتر بررسي كنم ببينم اشكال از كجاس
من که لینک فروم یوبی رو دادم پس شک نکن.

(با استفاده از برهان و استدلال استنتاجی )
هندسه 2 مثل اینکه قوی هست ها:cheesygrin:

سلام
پرهام ساعت 7 صبح نكنه رفتي خريدي؟؟؟؟الان ساعت 9 صبحه چه جوري رفتي خريدي برگشتي...
رامین فرزاد جوابت رو داد :
اگه به تاریخ ارسال پست پرهام دقت کنی میبینی که مربوط به ساعت 2:54 دقیقه ی نیمه شبه...پس احتمالا پرهام شب قبلش این بازی را خریده..(با استفاده از برهان و استدلال استنتاجی )

سلام.
کسی که دی وی دی رایتر داره و بازیه Rainbow Six: LockDown رو داره میشه برای من رایت کنه؟؟؟
(اگه در قبالش چیزی نیمخواین الکی نگین میفرستم چون من خودم قبول نمبکنم)
اخه اینجا بازی دی وی دیش نمیاد و 6 سی دی هم خودایش زیاده..

سلام

امشب حوالی ساعت 8 شب دو تا بازی توی بازار اومده.

1) TOCA race dirver 3 که این بازی 6 تا CD بود.ولی فردا انگار DVD بازی هم پخش میشه.

2) بازی Empire Earth II نسخه اضافه شوندش که این بازی هم 3 تا CD بود.البته توی این مجموعه که من دیدم خود شماره 2 بازی و نسخه اضافه شونده بازی هم بود.

بازی تورینو رو هم دیدم که بازی ورزشی زمستانی بود و بازی GT Legneds که من خودم این بازی رو الان دیدم.فکر کنم قبلا یه خبری از این بازی بود.ولی من خودم این بازی رو دیدم.فکر کنم 3 تا CD بود اگه اشتباه نکنم.

خداحافظ

در ضمن Toca3گویا از قفل منحوس استارفورس استفاده میکنه و ما بازم نمی تونیم دزدی کنیم!!فقط یکی میشه بگه که این از اون ورژن قدیکمی که با برنامه میشد درستش کرد استفاده میکنه یا از این جدیده؟
چون من دیگه حوصله ندارم کابل بکشم، مخصوصا که مادربردم داشت میسوخت!

در ضمن Taco3گویا از قفل منحوس استارفورس استفاده میکنه و ما بازم نمی تونیم دزدی کنیم!!فقط یکی میشه بگه که این از اون ورژن قدیکمی که با برنامه میشد درستش کرد استفاده میکنه یا از این جدیده؟
چون من دیگه حوصله ندارم کابل بکشم، مخصوصا که مادربردم داشت میسوخت!
این بازیه بدبختانه یا خوشبختانه!:) از جدیدترین ورژن StarForce استفاده می کنه. (ورژن 3.7.13.00 ، فکر کنم اولین بازی ای باشه که از این ورژن استفاده می کنه) کابل کشی هم که حتما باید انجام شه!

بازی های CrashDay و Winning Eleven 9 و Rugby 2006 نیز به تازه گی برای دانلود بر روی اینترنت قرار گرفته اند.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
کسی که دی وی دی رایتر داره و بازیه Rainbow Six: LockDown رو داره میشه برای من رایت کنه؟؟؟
(اگه در قبالش چیزی نیمخواین الکی نگین میفرستم چون من خودم قبول نمبکنم)
اخه اینجا بازی دی وی دیش نمیاد و 6 سی دی هم خودایش زیاده..
امین جان فکر نکنم بازیش خیلی قشنگ باشه که ارزش این کارها رو داشته باشه
من دی وی دی رایتر ولی بازیش رو ندارم اگه داشتم حتما برات رایت میکردم شرمنده
آقا این مجموعه بازیهای westwood دی وی دیش هم اومده تو تهران یا نه اگه اشتباه نکنم اگه باشه باید 2 تا دی وی دی باشه

علي جون شما اين بازي رو كردي كه ميگي قشنگ نيست.مگه هر بازي امتيازه كمي بگيره بازيه بديه.نه در كل ارزش اين كارو داره امين اگه اهله عمليات تاكتيكي هستي...

نوشته شده توسط mohandes_register:
علي جون شما اين بازي رو كردي كه ميگي قشنگ نيست.مگه هر بازي امتيازه كمي بگيره بازيه بديه.نه در كل ارزش اين كارو داره امين اگه اهله عمليات تاكتيكي هستي...
خب درسته من این بازی رو نکردم ولی خب نسخه های قبلی رو بازی کردم زیاد خوشم نیومده خب این نخسه هم نمره زیاد خوبی نگرفته درسته نمره زیاد ملاک نیست ولی باید اونم در نظر گرفت به هر حال میل با خود امین جون است

امین جان فکر نکنم بازیش خیلی قشنگ باشه که ارزش این کارها رو داشته باشه
من دی وی دی رایتر ولی بازیش رو ندارم اگه داشتم حتما برات رایت میکردم شرمنده
همین که تحولیمون گرفتی کلی حال کردم.

خب درسته من این بازی رو نکردم ولی خب نسخه های قبلی رو بازی کردم زیاد خوشم نیومده خب این نخسه هم نمره زیاد خوبی نگرفته درسته نمره زیاد ملاک نیست ولی باید اونم در نظر گرفت به هر حال میل با خود امین جون است
امید تو 3 صفحه ی قبل ازش تعریف کرد و گفت بازیش جالبه و بد نیست گرافیکش خیلی خوبه منم هوس کردم بازیش کنم.
خواستم اول ماتریکس رو بگیرم ولی این که منتشر شد گفتم این باید بهتر از ماتریکس باشه برای همین اینو ترجیح دادم به ماتریکس.نظر شما ها چیه؟؟؟
(مردم از بی بازی)

همین که تحولیمون گرفتی کلی حال کردم.

امید تو 3 صفحه ی قبل ازش تعریف کرد و گفت بازیش جالبه و بد نیست گرافیکش خیلی خوبه منم هوس کردم بازیش کنم.
خواستم اول ماتریکس رو بگیرم ولی این که منتشر شد گفتم این باید بهتر از ماتریکس باشه برای همین اینو ترجیح دادم به ماتریکس.نظر شما ها چیه؟؟؟
(مردم از بی بازی)
امین جون فقط در یک کلمه بی خیال ماتریکس شد اگه بخری پولت رو ریختی دور
آدم بی بازی باشه اما ماتریکس بازی نکنه:cheesygri

امین جون فقط در یک کلمه بی خیال ماتریکس شد اگه بخری پولت رو ریختی دور
آدم بی بازی باشه اما ماتریکس بازی نکنه:cheesygrin:
اگه میثم این پستت رو بخونه خیلی عصبانی میشه بی چاره خیلی خوشش از ماتریکس میاد.
نظر خودمم همینه ولی خب بی بازیه دیگه.

اگه میثم این پستت رو بخونه خیلی عصبانی میشه بی چاره خیلی خوشش از ماتریکس میاد.
نظر خودمم همینه ولی خب بی بازیه دیگه.
خب آره میثم خودش خیلی خوشش میاد ولی در کل اکثرا از این بازی خوششون نیومد
من اوایل اینجوری بود یعنی از بی بازی میرفتم هر بازی گیرم میومد میخریدم ولی الان نه منتظر هستم که یه بازی توپ بیاد به نظرم که اینطوری بهتر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or