در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
این بازی مخلوطی از اول شخص و سوم شخص است و اصلا از نوع بازی های اشاره و کلیک و فکری نیست.ممنون.ولی یعنی از بازی هایی است که اشاره و کلیکه دیگه؟
محمد رضا میگفت که اومده .یه بازی نه چندان قدیمی به نام Agatha Christie: And Then There Were None هستش که میخواستم بدونم این
بازی توی بازارهای ایران هستش و کدوم شرکت انو داده بیرون و در چند سی دی هستش
محمد رضا میگفت که اومده .
ولی نگفت کدوم شرکتا دادنش بیرون .
البته ماله ایشون شاید ویستا باشه من اطلاعی ندارم فقط این برنامه هست که میتونه ویندوزت رو شبیه ویستا کنه/بعد این Themes رو از کجا آوردی یا اینکه ویندز ویستا هستش
سلامنوشته شده توسط Police _ 110:سلام محمد رضا
این بازی ارزش خریدن رو داره یا نه
و به پای سایبریا میرسه یا نه
بعد این Themes رو از کجا آوردی یا اینکه ویندز ویستا هستش
محمد جان منظورم در کامپیوتر های متوسط و نچندان سریع بود کامپیوتر تو که بزنم بتخته سوپر کامپیوتره نباید هم در سرعتش تغییر محسوسی داشته باشه.. اگه در کامپیوترتون 512 مگابایت رم و یا کمتر دارید پیشنهاد من اینه که از اینجور برنامه ها استفاده نکنید ...دیگه تصمیم با خودتونهدر ضمن در کاهش سرعت دستگاه اونقدرا هم محسوس نیست.
http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/Universal-Vista-Inspirat-Brico-Pack.shtmlامین جان
میشه یه لینکه دیگه واسه اون برنامه بذاری ؟
مرسی
( از این پست معذرت میخوام )
با اینکه ماله من سوپر سیستم نیست ولی زیاد مشکلی با این نوع برنامه ها نداره البته حرف اقا فرزاد درسته ولی این مشکل بستگی به برنامه اش داره بعضی برنامه ها سیستم رو کند میکنه بعضی ها هم نه....محمد جان منظورم در کامپیوتر های متوسط و نچندان سریع بود کامپیوتر تو که بزنم بتخته سوپر کامپیوتره نباید هم در سرعتش تغییر محسوسی داشته باشه.. اگه در کامپیوترتون 512 مگابایت رم و یا کمتر دارید پیشنهاد من اینه که از اینجور برنامه ها استفاده نکنید ...دیگه تصمیم با خودتونه
امین مطمعن باش هر برنامه ای که در بک گراند سیستم اجرا میشه روی سرعت کامپیوتر تاثیربا اینکه ماله من سوپر سیستم نیست ولی زیاد مشکلی با این نوع برنامه ها نداره البته حرف اقا فرزاد درسته ولی این مشکل بستگی به برنامه اش داره بعضی برنامه ها سیستم رو کند میکنه بعضی ها هم نه....
100% حرف شما درسته.امین مطمعن باش هر برنامه ای که در بک گراند سیستم اجرا میشه روی سرعت کامپیوتر تاثیر
میزاره اما اینکه به چه میزان بستگی به خود برنامه داره....من خودم هنوز این برنامه را امتحان
نکردم دیدم حجمش 26.6 مگابیته برای همین پشیمون شدم دانلودش کنم..
به هر حال :confused:
خوب من چون خودم اولین نفری بودم که لینک این برنامه رو گذاشتم و باهاش هم به طور کامل کار کردم بهتر دیدم تا یک موضوعی را درباره این برنامه بدم تا دیگه بحثی پیش نیاد!نوشته شده توسط farzadlion:امین مطمعن باش هر برنامه ای که در بک گراند سیستم اجرا میشه روی سرعت کامپیوتر تاثیر
میزاره اما اینکه به چه میزان بستگی به خود برنامه داره....من خودم هنوز این برنامه را امتحان
نکردم دیدم حجمش 26.6 مگابیته برای همین پشیمون شدم دانلودش کنم..
به هر حال :confused: