بازیهای موجود در بازار برای PC

ممنون.ولی یعنی از بازی هایی است که اشاره و کلیکه دیگه؟
این بازی مخلوطی از اول شخص و سوم شخص است و اصلا از نوع بازی های اشاره و کلیک و فکری نیست.
سبک دوربین بازی مانند تمام FPS ها به این صورت است که اسلحه شما در تصویر معلوم بوده و شما باید به مبارزه با دشمنان بپردازید. وقتی هم که در نقش کینگ کونگ بازی می کنید بازی سوم شخص می شود یعنی مانند پرنس، که در هر دو حالت شما خود باید به کنترل شخصیت بپردازید و بازی تنها از طریق موس نیست!

سلام به همه دوستان

یه بازی نه چندان قدیمی به نام Agatha Christie: And Then There Were None هستش که میخواستم بدونم این
بازی توی بازارهای ایران هستش و کدوم شرکت انو داده بیرون و در چند سی دی هستش

سلام
یه بازی نه چندان قدیمی به نام Agatha Christie: And Then There Were None هستش که میخواستم بدونم این
بازی توی بازارهای ایران هستش و کدوم شرکت انو داده بیرون و در چند سی دی هستش
محمد رضا میگفت که اومده .
ولی نگفت کدوم شرکتا دادنش بیرون .
=====
آرشام جان دستت درد نکنه .
win رو عوض میکنم . از هر کاری بهتره .

محمد رضا میگفت که اومده .
ولی نگفت کدوم شرکتا دادنش بیرون .

سلام

بله این بازی اومده.من خودم خریدمش.

دو تا CD هم بیشتر نیست.

مال من روش ارم شرکتی نخورده.دو تا CD و یک عکس و نایلون.من دیگه به اینکه از فلان شرکت بخرم و یا مال کدوم شرکت باشه توجهی ندارم.فقط بازی سالم باشه.

همین.

زیادم بازی نکردم.

بازی بعد از نصب حجمش میشه:

1.32 گیگ

اینم فایل های این بازی بعد از نصب.

igfes2.jpg

خداحافظ

سلام محمد رضا

این بازی ارزش خریدن رو داره یا نه
و به پای سایبریا میرسه یا نه

بعد این Themes رو از کجا آوردی یا اینکه ویندز ویستا هستش

البته ماله ایشون شاید ویستا باشه من اطلاعی ندارم فقط این برنامه هست که میتونه ویندوزت رو شبیه ویستا کنه/
27 مگ
از اینجور برنامه ها تا میتونید استفاده نکنید چون فقط راندمان کامپیوترتون را میاره پایین....

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام محمد رضا

این بازی ارزش خریدن رو داره یا نه
و به پای سایبریا میرسه یا نه

بعد این Themes رو از کجا آوردی یا اینکه ویندز ویستا هستش
سلام

اقا خلیل.

ارزش خریدن رو داره.در خریدنش شک نکن.

ولی داری بازی رو با عنوان شاخی مقایسه میکنی.سایبریا و اگاتا کیریستی.!!!!!!!!

اصلا قابل مقایسه نیستن.ولی برای افرادی که از بازی های ادونچر خوششون مییاد.

اره.

ارزش داره.

بخرش.

+++++++++++++++++++++++++++++++++

نه.

ویندوز من ویستا نیست.یک پک ویستاس که اقا امین درست لینکشو گذاشته.

در ضمن در کاهش سرعت دستگاه اونقدرا هم محسوس نیست.

خداحافظ

در ضمن در کاهش سرعت دستگاه اونقدرا هم محسوس نیست.
محمد جان منظورم در کامپیوتر های متوسط و نچندان سریع بود کامپیوتر تو که بزنم بتخته سوپر کامپیوتره نباید هم در سرعتش تغییر محسوسی داشته باشه.. اگه در کامپیوترتون 512 مگابایت رم و یا کمتر دارید پیشنهاد من اینه که از اینجور برنامه ها استفاده نکنید ...دیگه تصمیم با خودتونه

امین جان
میشه یه لینکه دیگه واسه اون برنامه بذاری ؟
مرسی
( از این پست معذرت میخوام )
http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/Universal-Vista-Inspirat-Brico-Pack.shtml

محمد جان منظورم در کامپیوتر های متوسط و نچندان سریع بود کامپیوتر تو که بزنم بتخته سوپر کامپیوتره نباید هم در سرعتش تغییر محسوسی داشته باشه.. اگه در کامپیوترتون 512 مگابایت رم و یا کمتر دارید پیشنهاد من اینه که از اینجور برنامه ها استفاده نکنید ...دیگه تصمیم با خودتونه
با اینکه ماله من سوپر سیستم نیست ولی زیاد مشکلی با این نوع برنامه ها نداره البته حرف اقا فرزاد درسته ولی این مشکل بستگی به برنامه اش داره بعضی برنامه ها سیستم رو کند میکنه بعضی ها هم نه....

آخرین ویرایش:
با اینکه ماله من سوپر سیستم نیست ولی زیاد مشکلی با این نوع برنامه ها نداره البته حرف اقا فرزاد درسته ولی این مشکل بستگی به برنامه اش داره بعضی برنامه ها سیستم رو کند میکنه بعضی ها هم نه....
امین مطمعن باش هر برنامه ای که در بک گراند سیستم اجرا میشه روی سرعت کامپیوتر تاثیر

میزاره اما اینکه به چه میزان بستگی به خود برنامه داره....من خودم هنوز این برنامه را امتحان

نکردم دیدم حجمش 26.6 مگابیته برای همین پشیمون شدم دانلودش کنم..

به هر حال :confused:

امین مطمعن باش هر برنامه ای که در بک گراند سیستم اجرا میشه روی سرعت کامپیوتر تاثیر

میزاره اما اینکه به چه میزان بستگی به خود برنامه داره....من خودم هنوز این برنامه را امتحان

100% حرف شما درسته.
والا منم هنوز دانلودش نکردم چون واقعا خیلی حجمش زیاده اونم با این خط های مزخرف ایران....
به هر حال تاپیک رو منحرف کردیم...
از همه عذر میخوام

نوشته شده توسط farzadlion:

خوب من چون خودم اولین نفری بودم که لینک این برنامه رو گذاشتم و باهاش هم به طور کامل کار کردم بهتر دیدم تا یک موضوعی را درباره این برنامه بدم تا دیگه بحثی پیش نیاد!
فرزاد جان گفته شما کاملا متین است ولی نه در مورد این برنامه. چون این رو اصلا نمی شه یه جورایی اسمشو theme pack گذاشت چرا که اصلا در بک گراند اجرا نمی شه. شما وقتی این برنامه را نصب کنید برنامه هسته ویندوز را تبدیل به ویستا می کند (البته اشتباه نشه این مطلب فقط در حد ایکون ها، شکل ها و ... است نه کارایی) به طوری که فایل های جدید جایگزین فایل های فعلی ویندوز می شوند و شما پس نصب دیگر هیچ گونه امکان دست یابی به فایل و ایکون های قدیمی ندارید. تنها راه باز گرداندن به حالت عادی هم اینست که برنامه uninstall کرده و از طریق backup ی که خود برنامه در هنگام نصب می گیرد ویندوز به حالت طبیعی باز خواهد گشت!
البته نمی خوام بگم این برنامه هیچ گونه تاثیری بر روی سرعت نخواهد گذاشت (بالاخره به علت داشتن جزییات گرافیکی بیشتر کمی تاثیر می زاره) ولی اصلا شبیه برنامه هایی که قیافه ویندوز را تغییر می دهند نمی باشد.

سلام
یه کم هم از بازیهای جدید بگین .
به هر حال تاپیک رو منحرف کردیم...
از همه عذر میخوام
امین بگم خدا چکارت کنه . که هر جا پا میذاری انحراف ( از نوع تاپیکیش ) به بار میاری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or