در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط Behzad:اره 100 درصد اجرا ميشه ... من توي هيچ فرومي نخوندم كه با كشيدن كابلها بازم مشكلي پيش بياد ... خودمم مشكلي ندارم و با كشيدن كابلا بازي اجرا ميشه ... چندنفر از بچه هاي همينجام بازي رو اجرا كردن و مشكلي نبوده
وحید جان به احتمال خیلی زیاد شما نمی توانید با داشتن DVD-Wirter این بازی رو اجرا کنید و حتما باید کابلشو بکشین. ببینید قفل StarForce کلا با DVD ها چه رام و چه رایتر مشکل داره و احتمال اجرا شدنش با اینها بسیار شانسی و کم است.بهزاد
این بازی که با Dvd Writerکه مشکلی نداره؟
اگه داشته باشه که باید بریم تو کار کابلو کابل کشی!!!(خدا بگم این یوبی سافتو چی کار کنه!خدایی چی میشد ما هم دزدکی بازی کنیم!!!!خداییش چیزی می شد؟؟
من یه دو هفته ایه که این بازی را گرفتم نسبت به نسخه های قبلیش متفاوت شده....من که با نسخه های قبلش بیشتر حال کردم ...در کل زیاد از بازیش خوشم نمیومد فکر میکنم بیشتر بدرد بچه ها میخورهدر ضمن من بازی هری پاتر رو گرفتم(3 سی دی)بد نیست.گرافیکش روونه وبازی جالبیه.همش باید ورد بخونی و جادو بزنیم.من حس جادو گریم برانگیخته شد!!
من ميخوام از شهرستان بيام تهران بازيهای جديد مثله (splinter cell 3 ,cold war,pop3,...) را بخوارم ميخواستم ببينم از کجا بخوارم که 100 در 100 سالم باشن و مال کدوم شرکت از همه بهتره
آره باید ntfs باشه کاملا درست استنوشته شده توسط vahidrezi16:این sfnچه برنامه ای هستش؟کاربردش چیه؟بدرد بخور هست یانه؟
در ضمن من از یکی شنیدم که می گفت: درایوی که توش بازی رو میریزید باید ntfsباشه؟ آیا صحت داره؟
در مورد هری پاتر هم باید بگم یه کم دونفری که باهات هستن یه موقع هایی مخشون از کار می افته!!
در کل بازی جالبیه .واسه تنوع بد نیست!
نه راه دیگه ای نداره حتما باید کابل dvd رو بکشی اگه نشد برای cd rw رو هم مجبوری بکشینوشته شده توسط linkin_park:آقا من یه سی دی رام و یه دی وی دی رایتر دارم و مشکلمم هم اینه که نمیتونم کابلامو هی بکشم چون ازشون خیلی استفاده میکنم ...
حالا راهی بجز کابل کشی نیست ..
در ضمن اون sfnightmare هم رو ماله من جواب نمیده ...