بازیهای موجود در بازار برای PC

1 ماه دیگه با پست پیشتاز میفرستم که تا 3 ماهه دیگه دستت باشه.
مرسی امین...پس دیگه خیالم راحت باشه که عید دستم میرسه... :mrgreen:

اونيموشا3 اومده ولي مشكل داره چون تبديليه ولي بازم خوبه ميشه راحت بازي كرد
میتونی بگی حجمش چقدره...؟؟؟؟؟

مرسی امین...پس دیگه خیالم راحت باشه که عید دستم میرسه...
mrgreen.gif
اره شاید هم دیرتر برسه . فقط برسه هر جوری باشه باشه.

بابا جون مادرتون بگید این تورنت چی هستش
این سومن باره که یکی این لینک رو برات گزاشته ولی اصلا توش هم نمیری ولی بازم بیا:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=112&page=1

راستی امین جون نگران نباش راه های دیگه ای هم هست بجز کابلی کشی
41.gif

مثلا....؟!

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

فکر کنم طرفداران بازی های RTS نام بازی Codename :Panzers Phase One رو یادشون باشه.یه بازی زیبا از CDV و Stormregion .

شماره دوم این بازی که از قفل SF استفاده میکرد مدتها بود که ریلیز شده بود ولی ما از بازی کردن اون محروم بودیم.البته یک ورژن آلمانی بازی هم بود.

من درسته تقریبا دیگه خیلی بازی نمیکنم و بوسیدم گذاشتم کنار.

ولی قسمت دوم این بازی هم تو بازار اومده.من گرفتمش.برایاینکه بزارم تو ارشیو بازی هام.

چون شماره اول بازی خیلی زیبا بود و شماره دوم هم یک شاهکار بوده.این جور که از نمره های بازی مشخص بود.

حالا این بازی اومده و یک دونه DVD هستش و زبان انگلیسی.

من امروز تا دیدم بازی رو خود به خود به سمت بازی مثل اهن ربا کشیده شدم طرفش.
یاد شماره 1 بازی افتادم.

در ضمن من هنوز بازی رو نصب نکردم.ولی انگار بازی اصلا کرک مرک نداره و نصب میکنی میری تو بازی .به همین راحتی.

بهتون خبر میدم.بزارین نصب کنمش.

خداحافظ

سلام

من بازی Codename Panzers:Phase two رو نصب کردم.بدون مشکل رفت تو بازی .

داشتم باز سکته میکردم.اخه من خیلی دنبال این بازی بودم.جدا بازی قشنگی هستش.

کمی رفتم جلو.البته توی یک مپ موقع نصب ایراد گرفت که منم Ignore کردم .وبازی کردم.

بازی مشکلی نداشت.البته من خیلی بازی نکردم.ولی خب یاد شماره 1 بازی به خیر.

خداحافظ

نوشته شده توسط farzadlion:
مرسی امین...پس دیگه خیالم راحت باشه که عید دستم میرسه... :mrgreen:

میتونی بگی حجمش چقدره...؟؟؟؟؟

فرزاد جان من اين بازي رو دارم البته فشردش رو 3.5 گيگ بازي رو كردن تو يه سي دي
يه شركت هم اونو داده بيرون برو ميدون امام گيرت مياد

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

من بازی Codename Panzers:Phase two رو نصب کردم.بدون مشکل رفت تو بازی .

داشتم باز سکته میکردم.اخه من خیلی دنبال این بازی بودم.جدا بازی قشنگی هستش.

کمی رفتم جلو.البته توی یک مپ موقع نصب ایراد گرفت که منم Ignore کردم .وبازی کردم.

بازی مشکلی نداشت.البته من خیلی بازی نکردم.ولی خب یاد شماره 1 بازی به خیر.

خداحافظ
خب پس مشکلی نداشت یعنی واقعا هیچ کرکی نخواست
خب پس منم برم بخرمش

کسی اینجا میتونه بره من خلاصه بگه این پرنس رو چه جوری اجرا کنم یا لینک بدین که گفته باشه البته من نمیخوام کابل ها رو بکشم برنامه هاش هم امتحان کردم فقط میخوام ببینم درست انجام دادم یا نه..حالا یا بدون کابل کشی اجرا میشه یا نمیشه...چون خیلی ها دیدم همینجوری اجرا شده

نوشته شده توسط persian_king:
کسی اینجا میتونه بره من خلاصه بگه این پرنس رو چه جوری اجرا کنم یا لینک بدین که گفته باشه البته من نمیخوام کابل ها رو بکشم برنامه هاش هم امتحان کردم فقط میخوام ببینم درست انجام دادم یا نه..حالا یا بدون کابل کشی اجرا میشه یا نمیشه...چون خیلی ها دیدم همینجوری اجرا شده

فرشين جان من خودم به اين نتيجه رسيدم كه اجرا شدن یا نشدن بازی کاملا شانسیه !
مثلا من خودم یه DVD Rom دارم یدونه CD Writer
وقتی DVD Rom کابلش وصله به هیچ عنوان بازی اجرا نمیشه ... یعنی نه SFNightMare جواب میده نه از طریق خود ویندوز Disable کردن فایده داره
ولی وقتی CD Writer وصله بعضی وقتا کار میکنه بعضی وقتا نمیکنه
مثلا Cold War وقتی CD Writer کابلش وصل بود اجرا نشد و مجبور شدم کابلو بکشم ولی دیشب POP3 اجرا شد درحالی که کابل CD Writer وصل بود و از هیچ برنامه ای برای Disable کردنش استفاده نکردم

راه کلی اینه که ایمیج رو با Daemon 4 مانت کنی و از طریق برنامه SFNightMare درایو ها رو مخفی کنی ... توی SFNightMare هم باید گزینه های disable cd و disable node رو بزنی و در حالی که ایمیج مانت شده بازی رو اجرا کنی
اگه اجرا نشه میتونی یه بار هم از طریق Device Manager درایوها رو دیسیبل کنی که بازم بعیده اجرا بشه مخصوصا اگه DVD Rom یا DVD Writer داشته باشی
اگه این 2 روش جواب نده باید کابل حداقل DVD Rom / Writer کشیده بشه
POP3 چون ایمیج بازی به صورت DVD هست معمولا CD Rom یا CD Writer رو چک نمیکنه ... پس اگه CD Rom یا CD Writer رو Disable نکنی هم ممکنه بازی اجرا بشه ولی در مورد DVD درایو خیلی بعیده که بدون کابل کشیدن اجرا بشه

نوشته شده توسط Behzad:
فرشين جان من خودم به اين نتيجه رسيدم كه اجرا شدن یا نشدن بازی کاملا شانسیه !
مثلا من خودم یه DVD Rom دارم یدونه CD Writer
وقتی DVD Rom کابلش وصله به هیچ عنوان بازی اجرا نمیشه ... یعنی نه SFNightMare جواب میده نه از طریق خود ویندوز Disable کردن فایده داره
ولی وقتی CD Writer وصله بعضی وقتا کار میکنه بعضی وقتا نمیکنه
مثلا Cold War وقتی CD Writer کابلش وصل بود اجرا نشد و مجبور شدم کابلو بکشم ولی دیشب POP3 اجرا شد درحالی که کابل CD Writer وصل بود و از هیچ برنامه ای برای Disable کردنش استفاده نکردم

راه کلی اینه که ایمیج رو با Daemon 4 مانت کنی و از طریق برنامه SFNightMare درایو ها رو مخفی کنی ... توی SFNightMare هم باید گزینه های disable cd و disable node رو بزنی و در حالی که ایمیج مانت شده بازی رو اجرا کنی
اگه اجرا نشه میتونی یه بار هم از طریق Device Manager درایوها رو دیسیبل کنی که بازم بعیده اجرا بشه مخصوصا اگه DVD Rom یا DVD Writer داشته باشی
اگه این 2 روش جواب نده باید کابل حداقل DVD Rom / Writer کشیده بشه
POP3 چون ایمیج بازی به صورت DVD هست معمولا CD Rom یا CD Writer رو چک نمیکنه ... پس اگه CD Rom یا CD Writer رو Disable نکنی هم ممکنه بازی اجرا بشه ولی در مورد DVD درایو خیلی بعیده که بدون کابل کشیدن اجرا بشه

خیلی خیلی ممنون

من این کار ها رو انجام دادم ولی مثل اینکه همونطور که گفتی مشکل از dvd rom هست که نمیزاره اجراشه

حالا یه سوال اگر کابل هر جفتش رو بکشم فقط daemon tools کافیه؟؟ یعنی 100 درصد دیگه با daemon کار میکنه؟

حالا یه سوال اگر کابل هر جفتش رو بکشم فقط daemon tools کافیه؟؟ یعنی 100 درصد دیگه با daemon کار میکنه؟

اره 100 درصد اجرا ميشه ... من توي هيچ فرومي نخوندم كه با كشيدن كابلها بازم مشكلي پيش بياد ... خودمم مشكلي ندارم و با كشيدن كابلا بازي اجرا ميشه ... چندنفر از بچه هاي همينجام بازي رو اجرا كردن و مشكلي نبوده

نوشته شده توسط Behzad:
اره 100 درصد اجرا ميشه ... من توي هيچ فرومي نخوندم كه با كشيدن كابلها بازم مشكلي پيش بياد ... خودمم مشكلي ندارم و با كشيدن كابلا بازي اجرا ميشه ... چندنفر از بچه هاي همينجام بازي رو اجرا كردن و مشكلي نبوده

دستت درد نکنه اجرا شد...من چون رایتر رو خیلی احتیاج دارم نمیخواستم جفت کابلها رو بکشم ...گفتی dvd هم ممکنه کار کنه الان فقط dvd رو کشیدم بازی اجرا شد

سلام

بازی Knight of Temple II هم توی بازار اومده.

من امشب دیدم.

یک دونه DVD.

نمره بازی زیاد چیز دندون گیری نیست.ولی خوب برای کسانی که بازی اول رو گرفتن شاید این چیز خوب باشه.

خداحافظ

فرزاد جان من اين بازي رو دارم البته فشردش رو 3.5 گيگ بازي رو كردن تو يه سي دي
يه شركت هم اونو داده بيرون برو ميدون امام گيرت مياد
آهان ...فکر کنم اون انیموشا یک سی دی که میگی را خودم دیدم و خیلی وقت هم هست که اومده اما اون انیموشا 1 باید باشه و نه انیموشا 3 ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or