در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
البته منصور جان شما خودتون استاد هستيد ولي با اين روش بازي اجرا نميشه
من با اينكه مطمعن بودم و قبلا هم امتحان كرده بودم همين الان دوباره روی این بازی امتحان کردم و بازی Run نشد .. ولی کابلا رو کشیدم و اجرا شد
اگه کسی خودش این روش رو امتحان کرده و بازی اجرا شده بیاد اینجا اعلام
کابل کشی مشکلی نداره ولی گارانتی پردین چرا...من نمي دونم کابل کشي چي مي شه که شما ها اين قدر ناراحت مي شين
امیدی در دلمون اجرا کردی....نمیدونم شما چرا نتونستید اجرا کنید آقا بهزاد. ولی من از همین راه Splinter Cell , The Suffering , King Kong رو اجرا کردم.
کاریش نمیشه کرد باید کابلها رو بکشی زیاد هم سخت نیست اجرا کردنش فقط همین کابل کشی سختهنوشته شده توسط pandora tomorrow:
آره همین کارا کن..اما یک چیزی اگه شد که هیچی اما اگه نشد سی دی هاش را بفرست برا من و خودتم با پکش حال کن :mrgreen:من که میگیرمش اگه شد شد اگه نه با پکش حال میکنم.
اما بنظر من کشیدن کابل کار همچین سختی هم نیست...کاریش نمیشه کرد باید کابلها رو بکشی زیاد هم سخت نیست اجرا کردنش فقط همین کابل کشی سخته
ولی واقعا بازی خیلی قشنگ شده به من که خیلی حال داد
کایل کشی هم سخت نیست برادرم نمیزاره مگر نه خودم از بیخ درش میاوردمکاریش نمیشه کرد باید کابلها رو بکشی زیاد هم سخت نیست اجرا کردنش فقط همین کابل کشی سخته
مشکلی نیست فقط باید یه 1 ماهی صبر کنی تا به داهات ما برسهآره همین کارا کن..اما یک چیزی اگه شد که هیچی اما اگه نشد سی دی هاش را بفرست برا من و خودتم با پکش حال کن
ممنون محمد رضا جان خبر خیلی خوبی بود من که میرم میخرمش بلاخره اینم اومدنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
فکر کنم طرفداران بازی های RTS نام بازی Codename :Panzers Phase One رو یادشون باشه.یه بازی زیبا از CDV و Stormregion .
شماره دوم این بازی که از قفل SF استفاده میکرد مدتها بود که ریلیز شده بود ولی ما از بازی کردن اون محروم بودیم.البته یک ورژن آلمانی بازی هم بود.
من درسته تقریبا دیگه خیلی بازی نمیکنم و بوسیدم گذاشتم کنار.
ولی قسمت دوم این بازی هم تو بازار اومده.من گرفتمش.برایاینکه بزارم تو ارشیو بازی هام.
چون شماره اول بازی خیلی زیبا بود و شماره دوم هم یک شاهکار بوده.این جور که از نمره های بازی مشخص بود.
حالا این بازی اومده و یک دونه DVD هستش و زبان انگلیسی.
من امروز تا دیدم بازی رو خود به خود به سمت بازی مثل اهن ربا کشیده شدم طرفش.
یاد شماره 1 بازی افتادم.
در ضمن من هنوز بازی رو نصب نکردم.ولی انگار بازی اصلا کرک مرک نداره و نصب میکنی میری تو بازی .به همین راحتی.
بهتون خبر میدم.بزارین نصب کنمش.
خداحافظ
خب سخت که نه ولی کی حالشو داره حی در بیاره حی وصل کنهاما بنظر من کشیدن کابل کار همچین سختی هم نیست...
فقط 1 ماه....خب مشکلی نداره....فقط خواستی پستش کنی با پست سفارشی پستش کن که زود برسه به دهات مامشکلی نیست فقط باید یه 1 ماهی صبر کنی تا به داهات ما برسه
جدی انیموشا 3 برای PC هم اومده....پس چرا هیج جا در موردش چیزی نشنیدم....!!!!!!--------------------------------------------------------------------------------
بازی Onimusha 3 اومده برای pc اینم لینک دانلودش
http://www.onlytorrents.com/torrent...ha_3_REPACK_iND[www_ultimate_bit_board_dl_am].php
1 ماه دیگه با پست پیشتاز میفرستم که تا 3 ماهه دیگه دستت باشه.فقط 1 ماه....خب مشکلی نداره....فقط خواستی پستش کنی با پست سفارشی پستش کن که زود برسه به دهات ما
مطمئنی مهرداد جان؟ ولی چرا هیچ جا خبری ازش نیست؟بازی Onimusha 3 اومده برای pc اینم لینک دانلودش
http://www.onlytorrents.com/torrent...ha_3_REPACK_iND[www_ultimate_bit_board_dl_am].php