در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
فروشگاه تکین ایام تعطیل باز است ؟؟؟
اگه دیروز از اون فروشگاهی که گفتم میگرفتید میتونستید بدون این دردسرها بازی رو نصب کنید. چون از این تورنتی ها بود. البته شایدم امروز باشه ولی مطمئن نیستم. دیروز یه ساعتی بازیش کردم. خیلی شبیه مافیا هست. امروز می خوام از الان تا خود سال تحویل بشینم بازیش کنم. شاید اولین نفری که این بازی رو تموم میکنه. البته بدون ماموریت های اضافی
اینا که مشکلی نیست من الان یه شماره تلفن میدم ازش آدرس بگیری برید بخرید ازش یکی از نمایندگیهای تکین است همیشه هم باز هست مغازه فانوس آبی تلفن :44664521بابا خوش به حالتون که تو تهران زندگی میکنید
ما که تو شهرستانیم باید حالا حالا ها صبر کنیم چون چند روز همه جا تعطیله.
دوستان میخواستم ببینم جایی تو تهران هست که تا عصر بتونه بازی godfather رو به شهرستان برام بفرسته.البته تمام هزینه ی ÷ستیش با خودم.
اگه جایی رو معرفی کنید ممنون میشم.
اینم مشکل هم با این no cd حل میشهسلام
به اقا بهزاد.
این چیزی که میگم رو همین الان یکی از دوستان بهم گفت.
توی CD تکین دو تا کرک هست.یکی توی CD 5 بازی و یکی توی CD1 بازی.
کرکی که توی سی دی 5 بازی هست رو اگه بریزی مشکل داره و بعد از وارد شدن توی بازی صفحه سیاه میشه.
برای این کار باید بازیرو uninstall کنی و از اول نصب کنی.بعد از نصب باید کرکی که توی سی دی 1 بازی هست رو کپی کنی.با این کار مشکل حل میشه و همین الان دوستم بهم خبر داد که نسخه کرک شده بازی هم درسته و اجرا میشه.
ببخشید که ساعت 11 شب نمیتونم خودم چک کنم.ولی فردا اول وقت حتما خبری که دادم رو قطعی میکنم.
این خبر درسته و در صحت او شک نکن.حالا فرق کرکی که توی سی دی 5 بازی هست با کرکی که توی سی دی 1 بازی هست رو من نمیدونم.ولی بازی کرکش هم به صورت سالم اومده.
اول اینکه من به مرحله 5 نرسیدم متاسفانه به دلیل مشکلاتی که خودت میدونی نتونستم برسم الان هم دیگه بازی نصب نمیشهنوشته شده توسط SamFisher:علیرضا جان شما به مرحله 5 رسیدی ؟
آخه رفتم بازیکده دیدم همه میگن مرحله 5 میپره بیرون
تازه میگن کنترل و گرافیک و ... هم افتضاحه
مثل همون بلایی که سر درایور 3 اومد
اینطوریه ؟
مال شما مال تکین هست دیگه ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط DeathLord:بچه ها سلام
من تو شيراز زندگي مي كنم و هر جا مي رم مي گه كه گاد فادر 13 به بعد
جايي رو سراغ نداريد كه داشته باشه