بازیهای موجود در بازار برای PC

gavelock عزیز نصبش کردی؟؟؟ مشکل نداشت؟؟؟بازیش چطوره؟؟؟؟ گرافیکش خوبه؟؟؟ کلا یه توضیح کوچولو دربارش بدی ممنون میشم.
72.gif
72.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
gavelock عزیز نصبش کردی؟؟؟ مشکل نداشت؟؟؟بازیش چطوره؟؟؟؟ گرافیکش خوبه؟؟؟ کلا یه توضیح کوچولو دربارش بدی ممنون میشم.
72.gif
72.gif
دارم نصبش میکنم. همزمان با خوندن شماره ی جدید مجله بازیرایانه. راستی کسایی که در نزدیکی شهرک غرب هستند تو مجتمع کامپیوتر غرب یه فروشگاه هست که داره.

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
من رفتم نمایندگی تکین گفت پس فردا میاد
24.gif
من الان نصبش کردم مشکلی نداره به صورت ایمیج است با دیمون تولز هم اجرا میشه نسخه کرک شدش فردا میاد البته اونم گفت یکم درد سر داره
بازی به نظر خیلی خوب میاد من زیاد بازی نکردم ولی گرافیکش خوبه در کل من که خیلی حال کردم البته تا به این لحظه که زیاد بازی نکردم بازی هم 5 سیدی است
اگه خواستید برید فروشگاه تکین که تازه باز شده البته فکر کنم فردا بسته باشه:cheesygri
من که زرنگی کردم زود گرفتم:cheesygri

نوشته شده توسط Behzad:
ظاهرا کرک این بازی مشکل داره

از دوستان کسی نسخه همراه با کرک رو تونسته اجرا کنه ؟

سلام

به اقا بهزاد.

این چیزی که میگم رو همین الان یکی از دوستان بهم گفت.

توی CD تکین دو تا کرک هست.یکی توی CD 5 بازی و یکی توی CD1 بازی.

کرکی که توی سی دی 5 بازی هست رو اگه بریزی مشکل داره و بعد از وارد شدن توی بازی صفحه سیاه میشه.

برای این کار باید بازیرو uninstall کنی و از اول نصب کنی.بعد از نصب باید کرکی که توی سی دی 1 بازی هست رو کپی کنی.با این کار مشکل حل میشه و همین الان دوستم بهم خبر داد که نسخه کرک شده بازی هم درسته و اجرا میشه.

ببخشید که ساعت 11 شب نمیتونم خودم چک کنم.ولی فردا اول وقت حتما خبری که دادم رو قطعی میکنم.

این خبر درسته و در صحت او شک نکن.حالا فرق کرکی که توی سی دی 5 بازی هست با کرکی که توی سی دی 1 بازی هست رو من نمیدونم.ولی بازی کرکش هم به صورت سالم اومده.

خداحافظ

بابا خوش به حالتون که تو تهران زندگی میکنید
ما که تو شهرستانیم باید حالا حالا ها صبر کنیم چون چند روز همه جا تعطیله.
دوستان میخواستم ببینم جایی تو تهران هست که تا عصر بتونه بازی godfather رو به شهرستان برام بفرسته.البته تمام هزینه ی ÷ستیش با خودم.
اگه جایی رو معرفی کنید ممنون میشم.

سلام
مث اینکه بالاخره این بازی هم اومد....ولی من چون با سبک مافیا حال نکردم برای همین هم فکر نمی کنم از این بازی خوشم بیاد
فقط یه چیزی...دی وی دی این بازی هم همزمان با سی دی می یاد

اگه دیروز از اون فروشگاهی که گفتم میگرفتید میتونستید بدون این دردسرها بازی رو نصب کنید. چون از این تورنتی ها بود. البته شایدم امروز باشه ولی مطمئن نیستم. دیروز یه ساعتی بازیش کردم. خیلی شبیه مافیا هست. امروز می خوام از الان تا خود سال تحویل بشینم بازیش کنم. شاید اولین نفری که این بازی رو تموم میکنه. البته بدون ماموریت های اضافی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or