در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
thiefسلام
چندتا بازی تو سبک مخفی کاری معرفی کنید
سلام. ميخواستم از عزيزاني كه عناوين زير رو تجربه كردن بپرسم كدوم عنوان ارزش تجربه كردنش بيشتره و آدم رو جذب ميكنه كه تمومش كني.
ghost recon wildlands
deus ex mankind divided
darksiders 3
just cause 3
sniper elite 4
rage 2
layers of fear 2
فقط دومی . گوست ریکون که بازی جهان باز حوصله سر بری هست که نمرات پایینی هم گرفته . اسنایپر هم چیز خاصی به عنوان پیشرفت نداره و گرافیک و بافت ها تو آفساید هست .سلام. ميخواستم از عزيزاني كه عناوين زير رو تجربه كردن بپرسم كدوم عنوان ارزش تجربه كردنش بيشتره و آدم رو جذب ميكنه كه تمومش كني.
ghost recon wildlands
deus ex mankind divided
darksiders 3
just cause 3
sniper elite 4
rage 2
layers of fear 2
از بین لیست شما darksiders 3 (برای فهم بهتر داستان 1 و 2 را هم بازی کنید) و layers of fear 2 را بازی کردم که هر دو را هم به شدت پیشنهاد میدم . البته layers 2 خیلی خاصه وسلام. ميخواستم از عزيزاني كه عناوين زير رو تجربه كردن بپرسم كدوم عنوان ارزش تجربه كردنش بيشتره و آدم رو جذب ميكنه كه تمومش كني.
ghost recon wildlands
deus ex mankind divided
darksiders 3
just cause 3
sniper elite 4
rage 2
layers of fear 2
در مورد سليقه اي بودن بازي ها كاملا با شما موافقم، اما بازي هاي خوب رو اكثريت تاييد ميكنن و كمتر كسي پيدا ميشه كه اون بازي رو توصيه نكنه. من هم چون شاغل هستم و فرصت زيادي براي تجربه همه عناوين ندارم خواستم با اين سوال از نظر دوستان استفاده كنم كه يه موقع بازي با ارزشي رو از دست ندم. مثلا الان ديگه مطمئن شدم كه deus ex ارزش تجربه كردن داره چون هم شما و هم دو نفر از دوستان ديگه پيشنهادش كردين.rage 2
deus ex mankind divided
البته اینا سلیقه اییه . من این 2 تا رو بیشتر دوست داشتم
این چطوری شبیه سازی کرده؟
مثل last of us 2 or 1این چطوری شبیه سازی کرده؟
نمیتونه بازی های دیگه رو به این شکل روی PC بیاره؟