در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
آره. شبیه ساز PSX رو بگیر. فایل Iso بازی رو هم سرچ کنی راحت پیدا میشه. قبلا یه سایت رو بوکمارک داشتم که همه ی بازیای PS2 رو داشت الآن چک کردم انگار پاکش کردمدوستان بازی های خدای جنگ 1 و 2 آیا قابل بازی هستن؟ منظورم با شبیه ساز هست
اگه کسی از جایی گرفته که مطمئن هستن لطفا لینکشو بده بگیریم
راستی یادمه قدیما میگفتن بازی دو نسخه داره، یکی نسخه سانسور شده یکی اصلی
نسخه اصلی میخوام
ریجن هاش فرق داره؟ چه توی اجرا چه توی سانسور بودن یا نبودن؟آره. شبیه ساز PSX رو بگیر. فایل Iso بازی رو هم سرچ کنی راحت پیدا میشه. قبلا یه سایت رو بوکمارک داشتم که همه ی بازیای PS2 رو داشت الآن چک کردم انگار پاکش کردم
PSX رو هم اگر باهاش تا حالا کار نکردی یکم باید با تنظیماتش دستکاری کنی تا فریم خوبی بگیری.
فقط آمریکا بقیش سانسور شدستدوستان بازی های خدای جنگ 1 و 2 آیا قابل بازی هستن؟ منظورم با شبیه ساز هست
اگه کسی از جایی گرفته که مطمئن هستن لطفا لینکشو بده بگیریم
راستی یادمه قدیما میگفتن بازی دو نسخه داره، یکی نسخه سانسور شده یکی اصلی
نسخه اصلی میخوام
چقدر سریع؟؟؟؟؟!!!!!! واقعا عجیبه... دوستان بااین کانفیگ میشه بازیش کرد jc4رو؟Just Cause 4 کرک شد
سلام دوستان سایت خارجی برای دانلود بازی که بشه همه ی بازی رو یکجا دریافت کرد کسی سراغ داره؟چقدر سریع؟؟؟؟؟!!!!!! واقعا عجیبه... دوستان بااین کانفیگ میشه بازیش کرد jc4رو؟
cpu: c2q q9550 2.83
ram:8
gpu: gtx750 ti 2g
بله درسته منتهی مشکل اینجاست که بازی واسه پی سی نیسدوستان درسته god of war کرک شده برای pc؟
کرکی در کار نیستدوستان درسته god of war کرک شده برای pc؟
میدونمبله درسته منتهی مشکل اینجاست که بازی واسه پی سی نیس