در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
یکی با دسته و یکی هم با کیبورد امکان پذیره.
من تابستون دوستم اشتراکی گرفت با هم رو یک سیستم بازی کردیم من با کیبورد اون با دسته نرم افزار هم x360 رو ریخته بود برا شناسایی دستهالان بازی نصب شده (کرک شده اش) وارد بازی می شوم در قسمت new game با دسته یا کیبورد هر دکمه ای می زنم بازی راه نمی افته . چجوریه ؟؟
باید قبلش اسپلیت اسکرین کنمش ؟ خودش اتومات انجام می ده ؟ نرم افزاری هستش ؟
تا جایی که می دونم بازی تمام آنلاینه برای همین اشتراکی نمیشهسلام دوستان، ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم، تو تاپیک خودش پرسیدم کسی پاسخ نداد.
آقا بازی Fallout 76 رو چجوری میشه روی پی سی تجربه کرد؟ میشه براش سی دی کی اشتراکی خرید؟ دیتای بازی رو چجوری میشه دانلود کرد؟
ممنون
آقا ممنون، ولی شما میدونی کجا میشه اشتراکی استور ویندوز خرید؟ یا اوریجینال؟ من هیچ سایتی رو پیدا نکردم که بفروشهتا جایی که می دونم بازی تمام آنلاینه برای همین اشتراکی نمیشه
شاید اشتراکی استور ویندوز بشه (باز دقیق نمی دونم بهتره قبل خرید حتما ی تحقیقی بکنین)
من کلا هیچ اشتراکی از اسنور نخریدمآقا ممنون، ولی شما میدونی کجا میشه اشتراکی استور ویندوز خرید؟ یا اوریجینال؟ من هیچ سایتی رو پیدا نکردم که بفروشه
murdered soul suspectبازی ژانر کارآگاهی که با اکشن همراه باشه سراغ دارید ؟ بالای ۲۰۱۴ باشه
بازی ش ماله نسل قبلهقشنگه ؟
عکسه پروفایلمه Xdبازی ژانر کارآگاهی که با اکشن همراه باشه سراغ دارید ؟ بالای ۲۰۱۴ باشه