در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Sky Force Reloaded
بعد از موفقیت های این عنوان روی سیستم های موبایل (4.7 از 5 از گوگل پلی و 4.8 از آی تونز ) حالا نوبت کنسول های نسل حاضر و pc رسیده (این بازی در اصل ریمیک نسخه سال 2006 روی موبایل های اون موقع هست )
اگه سال 2015 عنوان Sky Force Aniversary رو بازی کرده باشید تایید می کنید که سری اسکای فورس یکی از بهترین بازی های ساخته شده روی این سبک "Shoot em Upهست
این بار فرماندهی ارتش و تشکیلات آدم بدها رو خانمی به نام اسکارلت به عهده داره و به علاوه یک خانم دیگه که به رسم همه بازی ها شما رو از پشت بی سیم پشتیبانی میکنه...صدا گذاری برای کاراکتر ها نیز در نظر گرفته شده و گاه و بی گاه شاهد دیالوگ های طنز از طرف این دو خانم هستید که در میان آسمان و بین دود آتش و گلوله خنده رو روی لبهای شما می نشونه.......
15 مرحله برای بازی در نظر گرفته شده که هر کدوم شامل 4 تا چلنج از بین بردن 70 درصد دشمنان 100 درصد دشمنان ضربه نخوردن و نجات همه بازماندگان هست که با انجام آنها درجه سختی جدیدی برای هر مرحله آزاد میشه ...برای باز کردن هر مرحله هم باید تعداد مشخصی مدال با تموم کردن چلنج ها بگیرید ...همینطور برای پیدا کردن قطعات برای ساخت هواپیما های جدید ...این یعنی بارها و بارها باید هر مرحله رو بازی کنید ...با جمع کردن ستاره ها امکان آپگرید اسلحه ها و مگنت و سلامتی....فراهم میشه....
بازی خیلی اعتیاد آور هست...و حجمی در حدود 250 MB هم داره.....شاد و پیروز باشید.....
دوستان یه بازی بود چند سال پیش رفتم ولی اسمشو یادم نیست، شخصیت اصلیش اسمش نینا بود،بازیش جنگی، و اول شخص بود.مرحله اولیش فک کنم تو پاکستان یا افغانستان بود هدف اصل کاری که باید میکشتش رو باید نزدیکش میرفتیم بعدش میزدش.
لطفا اگه میدونید اسمش چیه راهنمایی کنید. ممنون.
Nina: Agent Chronicles
خودشه ،فقط یه زحمتی لینکش رو واسم بفرستید.هرچی میگردم لینک درست حسابی پیدا نمیکنم.
Octogeddon
Enter the Gungeon
این بازی رو پیشنهاد میکنم ...به شرافتم قسم که از ایزاک هم قشنگتره....
Enter the Gungeon
دوستان سلام
بازی تو مایه های binding of issac نیومده از اون سال تابحال؟ من زیاد دنبال نکردم بی خبرم. اگر بازی top down shooter مثل آیزاک معتاد کننده باشه دارید ممنون میشم معرفی کنید.
یه بازی بگین که سوم شخص باشه و شمشیری نه مثل شاهزاده ایرانی ، محیط ش کاملا انسانی باشه
دوستان سلام
بازی تو مایه های binding of issac نیومده از اون سال تابحال؟ من زیاد دنبال نکردم بی خبرم. اگر بازی top down shooter مثل آیزاک معــتاد کننده باشه دارید ممنون میشم معرفی کنید.
اینها رو رفتم ، گزینه های دیگه ای نیست؟همه شماره های assassin's creed محیط کاملا انسانی دارند بدون دخالت کوچکترین عنصر تخیلی و حیوانی.....
ryse son of rome هم هست اگه تاحالا بازی نکردید....