در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
ممنونdivinity original sin 2
دوستان دنبال یه بازی آنلاین مثل کانتر هستم ک میخوام با چندتا از دوستام هر کدوم توی خونه خودمون وصل بشیم و بازی کنیم ولی یه چیزی ک پولی نباشه
مثلا اگ نسخه های قدیمی کانتر همچین قابلیتی داره یا هر بازی دیگ ممنون میشم معرفی کنین
سلام. دوستانی که Sniper Elite بازی کردن!
بین نسخه سه و چهار کدوم رو پیشنهاد میدن؟
ممنون!
Sky Force Reloaded
بعد از موفقیت های این عنوان روی سیستم های موبایل (4.7 از 5 از گوگل پلی و 4.8 از آی تونز ) حالا نوبت کنسول های نسل حاضر و pc رسیده (این بازی در اصل ریمیک نسخه سال 2006 روی موبایل های اون موقع هست )
اگه سال 2015 عنوان Sky Force Aniversary رو بازی کرده باشید تایید می کنید که سری اسکای فورس یکی از بهترین بازی های ساخته شده روی این سبک "Shoot em Upهست
این بار فرماندهی ارتش و تشکیلات آدم بدها رو خانمی به نام اسکارلت به عهده داره و به علاوه یک خانم دیگه که به رسم همه بازی ها شما رو از پشت بی سیم پشتیبانی میکنه...صدا گذاری برای کاراکتر ها نیز در نظر گرفته شده و گاه و بی گاه شاهد دیالوگ های طنز از طرف این دو خانم هستید که در میان آسمان و بین دود آتش و گلوله خنده رو روی لبهای شما می نشونه.......
15 مرحله برای بازی در نظر گرفته شده که هر کدوم شامل 4 تا چلنج از بین بردن 70 درصد دشمنان 100 درصد دشمنان ضربه نخوردن و نجات همه بازماندگان هست که با انجام آنها درجه سختی جدیدی برای هر مرحله آزاد میشه ...برای باز کردن هر مرحله هم باید تعداد مشخصی مدال با تموم کردن چلنج ها بگیرید ...همینطور برای پیدا کردن قطعات برای ساخت هواپیما های جدید ...این یعنی بارها و بارها باید هر مرحله رو بازی کنید ...با جمع کردن ستاره ها امکان آپگرید اسلحه ها و مگنت و سلامتی....فراهم میشه....
بازی خیلی اعتیاد آور هست...و حجمی در حدود 250 MB هم داره.....شاد و پیروز باشید.....
Witcher3 wild huntدوستان
کسی میتونه بهترین بازی هایی که در زمان کنسول های نسل هشتمی برای pc اومدن لیست کنه؟
بعد کنسول x360 دیگه بازی نکردم
لیست بلند باشه بهتره از بازی های تاپ
من به بازیهای بالا اینها رو هم اضافه کنم:دوستان
کسی میتونه بهترین بازی هایی که در زمان کنسول های نسل هشتمی برای pc اومدن لیست کنه؟
Fifa 18 بهترین گیم.دوستان
سلام
من یادمه سال 75 توی یک کلوپی یه دستگاه اینطوری بود که ما پول میدادیم ژتون می خریدم میزاشتیم توی دستگاه بازی میکردیم
اول خواستم بدونم اسم این دستگاه چیه؟
https://gamefaqs.akamaized.net/box/5/1/6/49516_back.jpg
سلام
راست میگی!...برای چه شرکتی بود ؟ نیتندو؟...چون یادمه اون موقع دستگاهای دیگه نیتندو 64 هم توی کلوپ بود و فوتبال جدید اون هم تازه اومده بود(ازین نوار های پهن هم میخورد)
الان باید شبیه ساز چی داشته باشیم این بازی رو بیاره؟
یک لینک میدی من بازیهاش و ببینم
دستت درد نکنه!