در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Banished
Besiege
Empire Earth
Age of Empires
Age of Mythology
Caesar 3
0 A.D
The Patrician
Cossacks 3
The Settlers
نمیدونم Rise of Nations بازی کردی یا نه، ولی اگه نکردی نزدیکترین گزینه به اینهاست. بازی فوق العاده ای هم هستو من شاید بالای 1000 ساعت تو این 10-12 سال بازیش کردمیه بازی میخواستم پیشنهاد کنید که خوش ساخت باشه و قشنگ ، استراتژیک تو سبک بازی هایی مثل Age of Empire یا stronghold ، اگه جدید باشه که گرافیک مطلوب تری هم داشته باشه خیلی خوبه. (فضایی و تخیلی نباشن تمدن هاشون ، همچنین غیر از بازی Civilization)
سلام دوستان اگه بازی شبیه hollow knight یا ori and blind forest میشناسین ممنون میشم معرفی کنید.
for honorدوستان بازی سوم شخصی تو سبک شمشیری میشناسید که نسبتا جدید باشه و آنلاین هم داشته باشه؟
میخوام حسابی حال بده
من بازی کردم ....گیمپلی شبیه hotline Miami هست و قرمز ...منظورم اینه که انتظار رمبو بازی نداشته باشید ...اگه با یک نفر رو به بشید دو حالت پیش میاد یا به موقع و در راستای درست شلیک می کنید یا کشته می شوید به همین سادگی...بنابراین بازی سخته و قرمز...البته با پیشرفت در بازی و لول آپ شدن قدرت هایی مثل آهسته کردن زمان و سپر و ....رو میتونید خریداری کنید که بازی رو زیباتر و آسون تر میکنه....ولی همچنان قرمزه....کسی RUINER رو بازی کرده؟؟ چجوریاس؟؟
بازی جالب بنظر میاد
divinity original sin 2دوستان یه چند تا بازی معرفی کنید که گیم پلی طولانی داشته باشه و تا صدها ساعت آدمو سرگرم کنه
یه چی مثل ویچر یا اسکایرم
با همراه اول تو این طرح پاییزی ،هر چی بازی به ذهنم میرسیده دانلود کردم ،دیگه چیزی یادم نمیاد !!
کلا یه چند تا بازی عالی معرفی کنید بیشتر تو سبک RPG