در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
با DT4 همه این بازی ها به راحتی اجرا نمی شن. این که DT4 بتونه بازی را بدون هیچ مسئله ای اجرا کنه در درجه اول باید ورژن قفل حتما زیر 3.5 باشه و همچنین به نوع ROM ها و CPU شما ربط داره. اگر شما DVD-ROM داشته باشید به احتمال زیاد برای اجرا باید کابل خود رابکشید. چون SFNightmare نمی تونه اکثر DVD-ROM ها و DVD-Writer ها را غیر فعال کنه. در صورت وجود این دو نیز DT4 کمی با مشکل روبرو می شه. بهترین شرایط برای اجرای این قفل اینه که شما CD-ROM و یا حداکثر CD-Writer داشته باشید. در کل اجرای این قفل کاملا شناسی است و نمی توان راه دقیق و کاملا صحیحی برای آن ارائه داد.آقا بهزاد من این بازی رو اجرا کردم فقط میخاستم بدونم که اینی که آقا ارشام میگه که با dt4 میشه بازی رو بدون هیچ کدوم از اون کارها کرد آیا این یکی هم میشه یا نه آخه میگن sc3 رو بدون هیچ کدوم از این کارها اجرا کردن
میسم جون اجرا میشه ولی یکم سخته من دنبال راهی بودم که آسون اجرا بشه ولی انگار باید این کابلها رو آخرش هم بکشم اگه میخاهی برو تکین بخر البته دوستان میگن که تو 7 تا سیدی تکین بلاخره داده بیروننوشته شده توسط Miesam:بچه ها اخر بگيد اجرا ميشه يا نميشه سيديشو اصلا بايد از كجا خريد اسپيلينترسل منظورم ها يا دي وي ديش
بچه ها ماست وانتد كه ديگه مشكلي نداره يا اينم داره
لام بچه ها
ببخشید اگه سوالم تکراریه
این آنتی بلاکسی که پایین بازیهای تکین نوشته چیه قضیش ؟؟
یعین کار برنامش چیه ؟؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید !!
نوشته شده توسط Behzad:Anti Blaxx یه برنامه هست برای اجرا کردن بازیهایی که قفل Securom 7 دارن ... وقتی ایمیج بازی رو مانت کردی باید این برنامه رو هم اجرا کنی ... البته دقیقا نمیدونم چه کارایی انجام میده تا بازی اجرا میشه ولی کارش اینه ... البته با اومدن Daemon Tools 4 توی بعضی از بازیها نیازی به AntiBlaxx نیست ولی توی بعضیا همچنان نیازه ... کار کردن باهاش هم فوق العاده آسونه ... فقط کافیه اجراش کنی و در بعضی مواقع خاص یه چیزایی رو توی Setting برنامه تغییر بدی
بهزاد جان این تغییرات ستینگ رو بلدی.چون واسه من بهم خورده و بازی فیفا هم درست اجرا نمی شه!! به خدا دارم دیوونه میشم.الآن نزدیک به 10 روز دارم باهاش کلنجار میرم .