در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
درسته شنبه پخش میشه به همراه sc3نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
تا ساعت 5:30 که بازی CoD2 رو من ندیدم.
انگار قراره شنبه بیاد.البته اگه باز دروغی در کار نباشه و خالی نبندن.
فکر کنم همینجا بود که بازی قرار بود پنج شنبه پخش بشه.ولی خب نشده دیگه.کاریش نمیشه کرد.
احتمال زیاد بازی شنبه صبح پخش میشه.
ما که منتظریم.
بای بای
حداقل میگفتی که از کجا میشه تهیه کردش میرفتیم میگرفتیمهیچ شرکتی بازی رو پخش نمیکنه.یه باباییه داره بازی رو رایت میکنه با لیبلو بندو بساطش شنبه صبح بده بیرون
ممنوننوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
اینو برات PM میزارم
خودت برو بخر.نمیشه که داد بزنم.
بای بای
بلاخره سایتش درست شداینجا رو ببینین : www.takincdcovers.com
سلامنوشته شده توسط SamFisher:آقا دیگه دلیلی ندارین که بگین اسپلینتر سل 3 جریانش الکیه !!
این بازی شنبه توی 7 سی دی !!میاد تو بازار !
اینجا رو ببینین : www.takincdcovers.com
Call Of Duty 2 هم 4 سی دی بید !
راستی ! اسپلینتر سل رو ایرانیها کرک کردن ! پس خیالتون از بابت POP3 هم راحت باشه !
خبر بهتر از اینها ؟!
دوست ما راست میگه محمد جان شما مایه دارین ما که پول ندارم بریم اصلش رو بخریم تازه اونم برای این بازی باز اگه کوئک 4 بود شاید میرفتم میگرفتمشنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
این جوری که شنیدم بازی به این صورت اجرا میشه که با یه پچی بازی اجرا میشه.
تازه من به شخصه با کار اقا امین موافق ترم.خریدن بازی اصل.
با یه سریال Valid.
الان تو سایت قیمت بازی شده 24 دلار.
من خودم این کارو کردم.یعنی SC اصل.کلی حال داد.ولی نظر من اینه که SC بازی اونقدرا دهن گیری نیست.فقط اوایل بازی خوبه بعد بازی خیلی کسل میشه.
این تکین معلوم نیست داره چی کار میکنه.
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:دوست ما راست میگه محمد جان شما مایه دارین ما که پول ندارم بریم اصلش رو بخریم تازه اونم برای این بازی باز اگه کوئک 4 بود شاید میرفتم میگرفتمش
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:دوست ما راست میگه محمد جان شما مایه دارین ما که پول ندارم بریم اصلش رو بخریم تازه اونم برای این بازی باز اگه کوئک 4 بود شاید میرفتم میگرفتمش
نوشته شده توسط SamFisher:آقا دیگه دلیلی ندارین که بگین اسپلینتر سل 3 جریانش الکیه !!
این بازی شنبه توی 7 سی دی !!میاد تو بازار !
اینجا رو ببینین : www.takincdcovers.com
Call Of Duty 2 هم 4 سی دی بید !
راستی ! اسپلینتر سل رو ایرانیها کرک کردن ! پس خیالتون از بابت POP3 هم راحت باشه !
خبر بهتر از اینها ؟!