در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
خب این به این معنی نیست که این بازیها ناقص باشند معمولا تکین بازهاش رو زیپ میکنه به خاطر همین حجمشون میاد پاییننوشته شده توسط ChaosTheory:نميدونم چرا اين تكين عادت داره بازي ها رو ناقص ميكنه بعد ميده بيرون.CoD2 3.5 گيگ هست كه ميشه 5 سيدي ولي تكين گفته 4 سيدي.PES5 2.1 گيگ هست كه ميشه 3 سيدي در حالي كه تكين زده 2 سيدي !
راستي Vietcong 2 هم اومده.3.09 گيگه كه ميشه 5 سيدي.
نوشته شده توسط Dreamer:هیچکس psychonauts تکین رو نخره با یه الگوریتم خیلی loss اون زیاده zip کردنش شده یه سیدی موزیک و صدای شخصیت ها و سینماتیکاش از بین رفته در حالی که اصلش 5 سی دی است!
خوب لینک این مطلب رو بده.من که تو Game Spy خوندم يک جوان روسي کرکش کرده و يک خبر بد هم خوندم که يوبي سافس قفل پرنس 3 رو عوض کرده
احتمالا منظورت farcry خالی بود چون BF2 یه سیستم خیلی قوی می خواست تا بتونی راحت بازی کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط qx_roham_xp
بچه ها اسپلينتر سل 3 چه سيستمي مي خواد؟؟؟
یه سیستمی مثل battel filde2 یا far cry...
بهت نمیومد محمد جان که ورزشی باز نباشی چون خیلی از بارسا خوشت میاد معمولا این جور افراد حتما فوتبال بازی میکنند :confused:من خودم نگرفتم چون اصلا با ورزشی حال نمی کنم ولی سالمش هست
اگر کسی دیدش حتما خبر کنه .راستی کسی از football manager 2006 خبری نداره برای pc هنوز نیومده ؟
بازیه PSYCHONAUTS رو من کاملش رو دارم .آره . من هم همون روز اول گرفتم تعجب کردم که 1 cd هست.
راستی شرکتی رو میشناسی که 5 Cd کامل بازی رو زده باشه ؟