در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:نه اونو نپرسیدم ولی شاید شنبه پخش بشه
راستی رفتم امروز تکین The Suffering Ties That Bind رو روی یک DVD به من داد ولی هنوز نتونستم اجراش کنم کسی نیست کمکم کنه
چرا محمحد جان برای ps2 هم داده من تونستم اجراش کنم نسبت به نسخه قبلش خیلی بهتر شده من که خیلی حال کردم گرافیک بازی خیلی تغییر نکرده ولی اسلحه های جدید تر و امکانات جدید تر و افکت ها جالبی داره بازی خلاصه بد نبود عالی هم نبودنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
ببینم این بازی suffering شماره جدیدش اصلا آش دهن سوزی هست که همه دارن دنبال این بازی میگردن.
چون من به شخصه از شماره اول این بازی خوشم نیومد.ببینم این بازی براPS2 نیومده.اونایی که PS2 بازن از این بازی یه خبری بدن.تا منم بدونم که نسبت به شماره اولش چه پیشرفتی کرده.
بای بای
تو مشکل نداری . من بد گفتم .پرهام جان ... ببخشیدا من یه ذره در مرود بازی و اینا بیغ شدم .... کجا عکس علی کریمی رو زدن ؟؟
از این جور خبر ها خیلی شنیدم..دیگه تکراری شدهسعید جووووون !! یه خبر توووووووپ !
اسپلینتر سل 3 کرک شد !
تکین گفت بازی رو شنبه پخش میکنه !!! خیلی خوشحال بیدم
Suffering بازیه بدی نیست منتها بعد از چند مرحله که میری خسته کننده میشهببینم این بازی suffering شماره جدیدش اصلا آش دهن سوزی هست که همه دارن دنبال این بازی میگردن.