در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
خوب r6 vegas رو خریدم.....به نظرم اصلا lock down باید بیاد جلوش لنگ بندازه ..بازی قشنگ شده و کمی تا قسمتی شبیه graw شده..... این چند تا شات ...تازه بازی یه چیزایی مثل gow داره ..مثلا تو یه گوشه میچسبی و کاور میگیری و بعد شلیک میکنی..... موتور بازی هم unreal 2 هست...
در ضمن بازی در 2 تا dvd هست...
عزیزم اگر 6600 به بالا داری میتونی بازی کنی.... تنظیمات بنده روی مدیوم قرار داره.... مال تکین رو هم گرفتم از نمایندگی ولیعصر... والا من هنوز اون جوری که شما تصور میکنی بازی نکردم یه 4 یا 5 دقیقه بازی کردم که باید بگم خیلی با حال شده هر کسی عشق FPS تاکتیکی هست یک لحظه هم دریغ نکنه....ببخشید جناب dj_mj شما بازی رو از کجا گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگه میشه یه عکس از منو تنظیمات گرافیکش هم بزارید؟؟؟؟؟؟؟راستی مال چه شرکتی رو گرفتی؟؟؟؟؟ اگه هم میشه یه توضیح در مورد بازی بده روند داستانی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ متشکرم.
بتلفیلد کیلو چنده......دوست عزیز یه مقدار در مورد بازی بیشتر توضیح بده . آیا میشه اون رو به راحتی به صورت Single Player بازی کرد یا مثل Battlefield بازی کردن یک نفره سخته ؟
اقا کسی می دونه این بازی تو کرج اومده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه؟ راستی بازی کرک هست یا دایمون تولز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی کسی می تونه این بازی رو برام بفرسته؟ یا جایی هست که من زنگ بزنم بازی رو برام تو 2 دیویدی بیارن ؟؟؟؟؟ و پولش هم در مجموع 6 تومان بشه؟؟؟؟؟؟ متشکرم.
مرسيخوب r6 vegas رو خریدم.....به نظرم اصلا lock down باید بیاد جلوش لنگ بندازه ..بازی قشنگ شده و کمی تا قسمتی شبیه graw شده..... این چند تا شات ...تازه بازی یه چیزایی مثل gow داره ..مثلا تو یه گوشه میچسبی و کاور میگیری و بعد شلیک میکنی..... موتور بازی هم unreal 2 هست...
[
در ضمن بازی در 2 تا dvd هست...
گرون میخری ...... من با 2 تا بلیط میرم ولیعصر ..2 تا dvd رو میخرم 1500بابا من 2500 دو تا Dvd رو میخرم با پک رنگی با پول پستش 3500
خواهش میکنم ..تو عزیز دل منی.....مرسي
جواد فريم ريتت چطوره ميگم مثل اسپلينتر نيست كه؟
يعني اگه تنضيمات رو پايين بياري مثل اسپلينتر نميشه كه فريم ريتت بازم پايين باشه