بازیهای موجود در بازار برای PC

خوب r6 vegas رو خریدم.....به نظرم اصلا lock down باید بیاد جلوش لنگ بندازه ..بازی قشنگ شده و کمی تا قسمتی شبیه graw شده..... این چند تا شات ...تازه بازی یه چیزایی مثل gow داره ..مثلا تو یه گوشه میچسبی و کاور میگیری و بعد شلیک میکنی..... موتور بازی هم unreal 2 هست...

2iqbvcp.jpg

307vl9i.jpg

47mb8jq.jpg

2dw9hz6.jpg

در ضمن بازی در 2 تا dvd هست... :cool:
IMG%5D

ببخشید جناب dj_mj شما بازی رو از کجا گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:) :) در ضمن اگه میشه یه عکس از منو تنظیمات گرافیکش هم بزارید؟؟؟؟؟؟؟راستی مال چه شرکتی رو گرفتی؟؟؟؟؟ اگه هم میشه یه توضیح در مورد بازی بده روند داستانی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ متشکرم.:cool: :cool:

خوب r6 vegas رو خریدم.....به نظرم اصلا lock down باید بیاد جلوش لنگ بندازه ..بازی قشنگ شده و کمی تا قسمتی شبیه graw شده..... این چند تا شات ...تازه بازی یه چیزایی مثل gow داره ..مثلا تو یه گوشه میچسبی و کاور میگیری و بعد شلیک میکنی..... موتور بازی هم unreal 2 هست...

دوست عزیز یه مقدار در مورد بازی بیشتر توضیح بده . آیا میشه اون رو به راحتی به صورت Single Player بازی کرد یا مثل Battlefield بازی کردن یک نفره سخته ؟

ببخشید جناب dj_mj شما بازی رو از کجا گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:) :) در ضمن اگه میشه یه عکس از منو تنظیمات گرافیکش هم بزارید؟؟؟؟؟؟؟راستی مال چه شرکتی رو گرفتی؟؟؟؟؟ اگه هم میشه یه توضیح در مورد بازی بده روند داستانی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟ متشکرم.:cool: :cool:
عزیزم اگر 6600 به بالا داری میتونی بازی کنی.... تنظیمات بنده روی مدیوم قرار داره.... مال تکین رو هم گرفتم از نمایندگی ولیعصر... والا من هنوز اون جوری که شما تصور میکنی بازی نکردم یه 4 یا 5 دقیقه بازی کردم که باید بگم خیلی با حال شده هر کسی عشق FPS تاکتیکی هست یک لحظه هم دریغ نکنه....

دوست عزیز یه مقدار در مورد بازی بیشتر توضیح بده . آیا میشه اون رو به راحتی به صورت Single Player بازی کرد یا مثل Battlefield بازی کردن یک نفره سخته ؟
بتلفیلد کیلو چنده......
RAINBOW 6 دارای یک بخش مجزا SINGLE هست داستان هم داره...چون من بازی هنوز نکردم دقیق تا بگم داستانش چیه:biggrin1: انشا الله از فردا یا پس فردا شروع میکنم....

اقا کسی می دونه این بازی تو کرج اومده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه؟ راستی بازی کرک هست یا دایمون تولز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی کسی می تونه این بازی رو برام بفرسته؟ یا جایی هست که من زنگ بزنم بازی رو برام تو 2 دیویدی بیارن ؟؟؟؟؟ و پولش هم در مجموع 6 تومان بشه؟؟؟؟؟؟ متشکرم.

اقا کسی می دونه این بازی تو کرج اومده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه؟ راستی بازی کرک هست یا دایمون تولز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی کسی می تونه این بازی رو برام بفرسته؟ یا جایی هست که من زنگ بزنم بازی رو برام تو 2 دیویدی بیارن ؟؟؟؟؟ و پولش هم در مجموع 6 تومان بشه؟؟؟؟؟؟ متشکرم.

برو از همون سایت فروش بازی که تو سایت هم تبلیغ کرده بخر با قیمت سه هزار تومن.

[

IMG%5D
مرسي
جواد فريم ريتت چطوره ميگم مثل اسپلينتر نيست كه؟
يعني اگه تنضيمات رو پايين بياري مثل اسپلينتر نميشه كه فريم ريتت بازم پايين باشه

بابا من 2500 دو تا Dvd رو میخرم با پک رنگی با پول پستش 3500
گرون میخری ...... من با 2 تا بلیط میرم ولیعصر ..2 تا dvd رو میخرم 1500 ;)

مرسي
جواد فريم ريتت چطوره ميگم مثل اسپلينتر نيست كه؟
يعني اگه تنضيمات رو پايين بياري مثل اسپلينتر نميشه كه فريم ريتت بازم پايين باشه
خواهش میکنم ..تو عزیز دل منی.....
فریم ریت ===== افتضاح.... از 20 بالاتر نمیره.... ولی بازم به نظر میرسه بازی روون اجرا میشه.... بازی یه خورده کدر به نظر میرسه و صدا گذاری یه خورده خفه هست...
تنظیمات رو هم هنوز دست نزدم....

ببخشید جناب Hashem شما تو تهران هستی؟؟؟ در ضمن این شماره تلفنی که دادی مال کجاست و چطوری باید سفرش بدیم؟و چه وقت طول میکشه که برسه دستتون؟؟؟؟

کاربر westgame,
در صورتی که قصد دارین محصولاتتونو در سایت ما تبلیغ کنین، میتونین از پلنهای تبلیغاتی سایت استفاده کنین. پستهای تبلیغاتی از این به بعد پاک میشن

-----

کسایی که Rainbow Siix Vegas رو گرفتن
DVD ای که گرفتین ایمیج کامل توشه یا مینی ایمیج ؟
اگه کسی نسخه ای رو گرفته که مینی ایمیج توشه (یعنی وقتی DVD 1 رو میزاری ستاپ اصلی بازی میاد و بازی رو نصب میکنی و بعدش هم مینی ایمیج رو مانت میکنی) لطف کنه از محتویات DVD های بازی یه عکس بگیره و واسه من بزاره
tnx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or