در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
یعنی گرافیک بازی اینقدر زشته؟!کسی در مورد بازی نمیخواد توضیح بده حداقل سیستمش هم نمیگید؟!
این اخطار هم میگه بعضی از اشیا حین بازی کردن ساخته نمی شند. پس یا کارت گرافیک مشکل داره یا خود بازی خرابه. من اگه جای تو بودم روی سیستمهای دیگه هم نصب میکردم تا بفهمم تقصیر از چیه.
برای اطمینا برو ویندوز xp سرویس پک1 نصب کن!
البته نباید به دموها توجه کرداز راهنماییت ممنون
بعد فکر میکنم که مشکل از dvd باشه چون موقع نصب اخطار میداد که فلان فایل خرابه که تعداد ارورها هم زیاد بود و منم هر دفعه ignor رو میزدم پس به احتمال 50 درصد مشکل از dvd هست
در ضمن در مورد گرافیک بازی باید بگم دموهاش که من با binkplayer دیدم چندان جالب نبود دیگه چه برسه به خود بازی از من میشنوی پولتو برای این بازی خرج نکن
بازم ممنون
سلام مدتیه این تاپیک غیر فعاله مگه بازی های جدید به بازار نمیاد یا شما حالو حوصله پست دادن ندارید. رفتم سایت تکین بازی armed assualt گذاشته بود چطوره؟! همچنین راز آتلانتیس فکر کنم بازی ماجرایی باشه گرافیکش گیم پلیش چطوره!
سلام.[FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT]
اما Eragon،readme رو نگاه میکنم میبینم نوشته 128. می گم اینم از اون بازیهای الکیه که ندادند بیرون میگند گرافیک 256. زدم اجراش کردم اومد. اولش میگه برای اینکه بتونی قشنگ شخصیت بازی رو کنترل کنی باید دسته XBOX360 داشته.(ما که نمی دونیم دسته XBOX چه مزیتهایی داره که اسمش آورده) رفتم توOPTION\Display ا ه ه ه ه ه جز brightness و gamma و یک گزینه دیگه چیزی نداره. گفتم همیشه نمیشه روی گرافیک حساب کرد رفتم توی بازی . گرافیک 768*640 اما هر چی بود روی جزئیات محیط ها خوب کار شده. اینطور که فهمیدم میشه بازی رو 2 ساعته تموم کرد. در کل بازی قشنگی بود برید بخرید تا از بی بازی نمیرید... اینم یک شات از اول بازی.
Genre: Fantasy Action Adventureاقا سلام اين چند مدت بازي زياد نيست تو بازار هيچكدوم هم با حس نيست اين بازي كه الان تعريفش هست چه سبكيه دقيقا بعد گيم اسپات بهش چند داده با تشكرات فطير:biggrin1:
جواب اون یکی سوال رو ندادی!نه بابا! اصلا گزینه ای بنام تغییر رزولوشن توش پیدا نمی کنی! برای همین عکسی که گذاشتم کیفیت نداشت!