در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بازي كامل (ستاپ اصلي) و يك ايميج 5 گيگي داره.کسایی که Rainbow Siix Vegas رو گرفتن
DVD ای که گرفتین ایمیج کامل توشه یا مینی ایمیج ؟
اگه کسی نسخه ای رو گرفته که مینی ایمیج توشه (یعنی وقتی DVD 1 رو میزاری ستاپ اصلی بازی میاد و بازی رو نصب میکنی و بعدش هم مینی ایمیج رو مانت میکنی) لطف کنه از محتویات DVD های بازی یه عکس بگیره و واسه من بزاره
tnx
فکر میکنم شوخی میکنید؟؟؟؟ واقعا UE 3 روی این بازی هست؟؟؟؟؟ من فکر میکردم که انجین واسه SCDA هست که یه خورده up شده و بهش میگن UE 2.5 .... پس بگو چرا یه تیکه هایی از Gears Of War به ارث برده!!!! یعنی همون چسبیدن به در و دیوار و شلیک کردن....دقیقا همین طوره. این بازی اولین بازی منتشر شده با موتور UE3 برای PC هستش.
درضمن این بازی هم از نظر گرافیک وهم از نظر فیزیک و حرکات شخصیت ها و AI بهتر و کاملتر از GRAW هستش.
یه ایمج 4.8 گیگی هست..که تو یک DVD هم جا میشده...ولی مثل اینکه به این شرکت های بازی کپی کن ایرانی 2 dvd بهتر چسبیده....کسایی که Rainbow Siix Vegas رو گرفتن
DVD ای که گرفتین ایمیج کامل توشه یا مینی ایمیج ؟
اگه کسی نسخه ای رو گرفته که مینی ایمیج توشه (یعنی وقتی DVD 1 رو میزاری ستاپ اصلی بازی میاد و بازی رو نصب میکنی و بعدش هم مینی ایمیج رو مانت میکنی) لطف کنه از محتویات DVD های بازی یه عکس بگیره و واسه من بزاره
یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟؟؟؟ این ها رو که تو گفتی کلمه به کلمه از رو سایت یوبی کپی کردی... البته زحمت ترجمه اش رو هم کشیدی ولی بهتر بود لینک منبع هم میگذاشتی.... حالا چیزی نشده که من به جای شما لینک منبع رو میذارم....اين بار ماموران RS به عنوان زبده ترين واحد ضد تروريستي جهان وارد لاس وگاس مي شوند.شهري بزرگ که هر ساله پذيراي بيش از 37 ميليون نفر جهانگرد از سرتاسر دنياست واکنون تحت محاصره تروريست ها قرار گرفته است.بازي جديد شامل يک تيم سه نفره به اين شرح است:لوگان کلر فرمانده جوخه .شخصيتي که شما فرماندهي ان را بر عهده گرفته ايد.مايکل والتر کارشناس تخريب سلاح هاي سنگين و جانگ پارک متخصص الکترونيک وسلاح هاي دور برد.تيم سازنده قصد دارد اين بازي را به روان ترين واسان ترين بازي اکشن تيمي(SQUAD BASED SHOOTER) تبديل کند.اين نسخه به شما اين امکان را مي دهد تا دستورات را خيلي سريع تر از قبل صادر کنيد و دامنه انتخاب سريع تري نسبت به قبل داشته باشيد.مثلا اگر در يک موقعيت دشمنان در حال حمله باشند ودر موقعيتي ديگر هم تيمي هاي شما در نزديکي يک در قرار داشته باشند دستورات مختلفي به صورت اتوماتيک در پايين صفحه ظاهر مي شوند که هيچ ارتباطي هم به موقعيت و مکان شما ندارد واز هر جايي مي توانيد دستورها را ابلاغ کنيد که اين دستورات مي تواند کلي يا براي يک فرد خاص باشد.البته از انجايي که هم تيمي هاي شما داراي تخصص ومهارتي خاص هستند.در موقعيت هاي خاص انان بر طبق هوش مصنوعي خود عکس العمل نشان مي دهند.به طور مثال اگر به يک ترميتال کامپيوتري نزديک شويد جونگ پارک به طور خود کار به سمت ان رفته وان را هک مي کند يا اگر دشمنان حمله کنند هم تيمي هاي شما منتظر دستور شما براي شليک نمي مانند.اما يکي ديگر از قابليت هاي جالب اينکه هر بار مي توانيد به هر يار خود دستور دهيد که يک کار خاص انجام دهد.بدين ترتيب مي توانيد هر يک را به مسيري خاص بفرستيد يا اينکه به هر يک از انها مي توانيد دستور دهيد که در هنگام مبارزه ها بروي يک دشمن خاص قفل کنند.بدين ترتيب ديگر وضعيتي پيش نمي ايد که همگي بر روي يک دشمن قفل کرده باشند و دشمنان ديگر با خيال راحت پيش روي کنند.
در بعضي از صحنه ها هم بعضي از اطلاعات از طرق مافوق به شما ارسال مي شود که در اين صورت مي توانيد اطلاعات يا چهره انها را از طريق تصوير کوچکي که در گوشه صفحه ظاهر مي شوند ببينيد.تيم سازنده بازي سطح هوش مصنوعي دشمنان را بسيار خوب کار کرده است.مخصوصا براي هم تيمي هاي شما که بسيار هوشمندانه کار مي کنند.يکي از نقاط قوت بازي انيميشن هاي بسيار عالي بازي است.که در راستاي واقع گرايانه تر کردن گيم پلي بازي به خدمت گرفته شده اند.براي اين بازي بيش از 5000 هزار انيميشن کار شده است!انيميشن هاي بازي به قدري قوي کار شده اند که کمتر پيش مي ايد شاهد يک نوع حرکت تکراري باشيم.حتي انيميشن هاي صورت هم با دقت خاصي طراحي شده اند و صحبت کردن وديگر تغيير حالات صورت بسيار طبيعي است.گرافيک بازي بر مبناي موتورUnreal Engin 3.0 ساخته مي شود.يکي از مهمترين فاکتور هاي بازي نورپردازي ان است.خصوصا در فروشگاه ها که انواع اقسام نورها با رنگ هاي مختلف وجود دارد.وادغام تمام ان با فاکتور هاي گيم پلي وتخريب پذيري محيط لحظات پر تنشي را براي شما ايجاد مي کند.
نکته جالب در مورد اين بازي اين است،که جنجال زيادي براي اين بازي ايجاد شده است وفرماندار وگاس در مورد اين بازي گفته است که اين بازي مي تواند به صنعت توريسم وگاس لطمه بزند و تصوير نامطلوبي بر ذهن توريست هاي بگذارد در حالي که وگاس يکي از امن ترين شهر هاي امريکا محسوب مي شود.بازي در استوديوي مونترال شرکتي يوبي سافت زير نظر تهيه کننده ارشد چادي لبوس ساخته مي شود.اين استوديو به همراه اقاي لبوس مسئوليت ساختRBS 3 را بر عهده داشتند.اگر دوست داريد تجربه يک بازي عالي و اکشن تاکتيکي سريع را داشته باشيد اين بازي فوق العاده را به همه گيمر ها توصيه مي کنيم زيرا Tom Clancys Rainbow Six Vegas بازي نيست که به توان از ان به راحتي گذشت.
یه ایمج 4.8 گیگی هست..که تو یک DVD هم جا میشده...ولی مثل اینکه به این شرکت های بازی کپی کن ایرانی 2 dvd بهتر چسبیده....
بازی هم هنوز تا این ساعت کرک نشده.... ولی تا فردا فکر کنم کرک بشه
یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟؟؟؟ این ها رو که تو گفتی کلمه به کلمه از رو سایت یوبی کپی کردی... البته زحمت ترجمه اش رو هم کشیدی ولی بهتر بود لینک منبع هم میگذاشتی.... حالا چیزی نشده که من به جای شما لینک منبع رو میذارم....
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4840
از این به بعد سعی کن همیشه لینک منبع رو بذاری
بابا اگه من توی تهران بودم که غم وغصه برای خریدش نداشتم.ببخشید جناب Hashem شما تو تهران هستی؟؟؟ در ضمن این شماره تلفنی که دادی مال کجاست و چطوری باید سفرش بدیم؟و چه وقت طول میکشه که برسه دستتون؟؟؟؟
درست صحبت کن ...چون داری از محدوده صحبت کردن خارج میشی.... البته آدم هایی مثل تو تو این سایت زیاد هستن..... من چن لحظه ای کوتاه نوشته تو رو خوندم و چند لحظه ای هم نوشته یوبی رو خوندم تا اونجایی که من خوندم تمام نقاط کلیدی متن شما کپی شده(یعنی ترجه شده هست) پس باید لینکش رو هم میذاشتی..... اگر باور نداری بذار شب میم بهت ثابت میکنماخه باهوش با این حرفی که زدی معلوم شد که یک کلمه هم انگلیسی بلد نیستی(مثل همون جریان دو تا دی وی دی تکین که گفتی) من برای نوشتن این حداقل از 6 تا 7 تا سایت در باره این بازی اطلا عات گرفتم اونوقت شما می گی از اینجا کپی کردم اقا من متن می ذارم تا دوستان نظر بدن در ضمن درباره چیزی که نمی دونی حرف نزنی بهتره.
اخه باهوش با این حرفی که زدی معلوم شد که یک کلمه هم انگلیسی بلد نیستی(مثل همون جریان دو تا دی وی دی تکین که گفتی) من برای نوشتن این حداقل از 6 تا 7 تا سایت در باره این بازی اطلا عات گرفتم اونوقت شما می گی از اینجا کپی کردم اقا من متن می ذارم تا دوستان نظر بدن در ضمن درباره چیزی که نمی دونی حرف نزنی بهتره.