در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامنوشته شده توسط SUPERMHR:این Champion Sheep بهش میاد بازی جالبی باشه.یعنی به اسمش میاد.حالا چی هست؟
_______
prey هم جالبه و اصلا horror نیستش!!
گیم پلی اش مقداری نوآوری داره ولی چیزی نیست که آدم رو جذب کنه.
تعداد اسلحه ها هم کمه!!!همش چندتا بیشتر نیست....
از نظر موزیک هم که افتضاحه!!!اصلا موزیک زیاد نداره مگه موقعی که اتفاق خاصی میخواد بیفته که اونم تاثیر خودش رو نداره.
مثلا جایی که باید منتظر یک اتفاق باشکوه باشیم موسیقی کاری میکنه که ما منتظر یک اتفاق دلهره آور باشیم....
یه چیزایی هست توی جعبه های یا فریم ها شبیه سیاهچاله که شما را به جاهای دیگه یا همون بقل مقل ها منتقل میکنه!!جالبترینشون اونی بود که با زاویه 90 نسبت به هم قرار داشتن و از تو یکی میتونی به خودت شلیک کنی!!!
من یه جایی گیر کردم که شما به یه جایی میرسی که سه تا چیز سبز رو زمین هست که مدام از خودش بخار تولید میکنه و چندتای دیگه از اون روی در و دیوار به صورت سه تایی بقل هم هستند.هرچی میرم روش چیزی نمیشه.با روحم هم میرم بازم چیزی نمیشه!!!![]()
چه کنم؟
باتشکر...
محمد حسین جان من به اونجا نرسیدم بگو کدوم مرحله هستی (اسم مرحله)نوشته شده توسط SUPERMHR:من که گفته بودم یه مدت با Fps قهر بودم!!
دیگه نمیدونم معیارهاشون چی به چیه.
دشمنان شما هم جک و جونور و سرباز ها جک و جونور و همینطور انسانهای جک و جونور شده هستند!!!
به سوال من هم که جواب ندادین....
باتشکر....
تو گیم اسپات تاریخ عرضش رو زده TBA یعنی هنوز معلوم نیست کی بیادنوشته شده توسط vahidrezi16:سلام بر همه
مي خواستم بدونم بازي Dog Tagتوي بازار اومده؟؟
اگه اومده،چه شركت هايي عرضه كردن؟؟