در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
همانطور که من و امین گفتیم فعلا برای دان اومده که به احتمال زیاد دیگه نهایتا تا فردا تو بازار است بستگی داره کرکش اومده یا نه من هنوز دنبال کرکش نرفتم چون هنوز دان نشده انگار ولی چیزه دیگه ای نمونده تا تموم بشهنوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:دوستان این بازی اومده مگه Prey اومده بریم بگیرم نه
لینکهای تورنت سریع تر و خیلی بهتر استامین یه سوال.لینکای دانلود داخل تورنت زودتر میاد یا رپید...
علیرضا در اولین فرصت که بازیش کردی یه توضیح کوچولو موچولو بیا اینجا بدهنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام Prey اومد 3 تا سیدی است کرک هم داره برای تکین است:cheesygri :cheesygri
البته من درست همین چند ساعت پیش دانش کرده بودم ولی به هر حال خیلی زود اومد:cheesygri
منم درست مثل محمد رضا این اولین بازی است که کامل دان میکنم به همون دلیلی که محمد رضا گفت:cheesygri
محمد حسین جان نگران نباش به راحتی اجرا میشه مشکلی هم نداره من 4 مرحله رفتم مشکلی هم نداشتنوشته شده توسط SUPERMHR:من همین الان بازی PREY رو از دات کام خریدم در غالب یک دیویدی.
الان هم دارم روی System32 یه تغییراتی میدم....
امیدوارم بدون هیچ مشکلی اجرا شه....
باتشکر....
دوست عزیز کسی باهات قهر نیست ولی من که گفتم چه بازی هایی اومده امروزبابا.با من قهرين؟؟؟؟؟؟؟يكي جواب منو بده.
تا 24-28 تیر هم بازی خیلی خفنی فکر کنم نمیادPrey-3Cd
Cossacks 2 Battle Europe-3cd - اینم با پک قبلیش اومده(روی پک قلبیش زده)
Hard Truck Apocalypse-1cd
Micro Machines-2cd
Champion Sheep Rally-1cd
pirates2 فکر کنم 2 سیدی بود