وقتی میگیم فیل اسپنسر شومن هست، یه عده ناراحت میشن!
مایکروسافت پشت سر هم استودیو خرید و تصمیم گرفت بازیهاشون رو انحصاری کنه. بعدش سراغ ناشرهای بزرگ رفت و از بازی جذابی مثل Hi-Fi Rush تا چیزی در حد Redfall رو انحصاری کرد و نسخه PS5 بازی Starfield که مدتها در دست تولید بود رو هم ترکوند.
حالا که بحث عرضه بازیهای ایکس باکس روی پلی استیشن مطرح شده، استاد
گفته نمیدونم با عدم عرضه Helldivers 2 روی ایکس باکس، چه سودی به صنعت بازی میرسه و چرا این بازی رو به ما هم نمیدین؟!
ولی چون میدونه ملت مسخرهش میکنن، خودش دو ثانیه بعد جواب خودش رو داده و گفته البته این قضیه رو درک میکنم و این چیزها از قدیم بوده و ما هم از این کارها میکنیم!
اگه میدونی و خودتون هم اهل این کارها هستین، دیگه چرا فلسفهبافی میکنی؟
----------------
در مورد آمار گیم پس هم تا قبل از این باید کلی صبر میکردیم که آمار رسمی ارائه بدن و حالا یه بحث جدید هم اضافه شده که آیا این آمار فقط مربوط به گیم پس استاندارد و آلتیمیت میشه یا سادهترین مدل هم محسوب میشه که چند ماه پیش از سرویس لایو گلد تبدیل به Game Pass Core شد.
به گفته تام وارن که جزو شوالیههای جانبرکف ایکس باکس هست، آمار Game Pass Core هم توی اون ۳۴ میلیون مشترک محاسبه شده. یعنی هر کسی که از قبل مشترک لایو بوده، به صورت اتوماتیک توی آمارهای مشترکان گیم پس به حساب میاد. در این صورت واقعاً طبق هیچ متر و معیاری آمار درخشانی نیست، به عنوان سرویسی که بازیهای تردپارتی متنوعی داره و بازیهای فرستپارتی هم روز اول براش میان و توی ماههای گذشته هم آثار بزرگی مثل Starfield و Forza Motorsport رو داشت.
تام وارن همچنین گفته که برخلاف صحبتهای سارا باند توی پادکست، همه این ۳۴ میلیون نفر به Diablo 4 دسترسی نخواهند داشت، چون بازی برای Game Pass Core عرضه نمیشه.
این هم از عجایب روزگاره که حتی توی پادکستی که از قبل برنامهریزی شده و خیلیها بهش استناد میکنن، همچین اشتباهاتی دیده میشه.
شاید کاملاً اشتباه فکر میکنم، ولی حس میکنم خود مایکروسافت هم مثل قبل زیاد انرژی برای گیم پس نداره. یادمه بتزدا رو که خریدن، خیلی زود کلی بازی روی گیم پس عرضه شد، ولی الآن مدتها از خرید اکتیویژن بلیزارد میگذره و تازه قراره یدونه بازی (Diablo 4) یک ماه و نیم دیگه برای گیم پس بیاد. حالا Call of Dutyهای جدید رو شاید به خاطر قرارداد سونی نتونن به سرعت بیارن، ولی فعلاً خبری از CoDهای قدیمی هم نیست و بازیهای دیگه هم معلوم نیست کِی میان، از جمله Spyro Collection که بنده از اولین لحظه انتشار خبر خرید اکتیویژن بلیزارد منتظرش بودم.