من نوشتم سطح پایین؟ گفتم بازی کوچیکه. غیر از اینه مگه؟ اسکوپ بازی AAA عه؟ فن بیس شما حرف میزاره تو دهن بقیهتا چند وقت پیش هایفای راش بهترین بازی نسل بود ، کمپین میزدن که چرا نامزد بازی سال نشده حالا یه بازی کوچیک و سطح پایین شد باحال تر از این فن بیس ندیدم
کی گفته شما اینا رو درباره الی و پیتر پارکر و بقیه نخواهید گفت؟ و در ضمن من قرار نیست اینا رو درباره بازیامون بگمبه زودی در فن بیس جعبه:
گیرز یکی از احمقانه ترین بازیای تاریخه
مستر چیف نگو مستر گی
فقط ریمستر یمیک بار چندمی لست نه؟فعلا مایکروسافت از باتری قلمی بکشه بیرون، آینده گیمینگ پیشکش!
من فقط برای Hi-Fi Rush هایپم بقیه بازی ها زیاد برام مهم نیستند، چون اکثر بازی های ایکسباکس کیفیت در حد بوقه!
خوب دقیقا از بازیای قدیمی و کوچیک شروع کردن که یهو کامیونیتی منفجر نشه. همون مثال قدیمیه دیگه قورباغه رو می خوای بپزی یهو نمی ندازی تو آب جوش اول میندازیش تو آب سرد بعد زیرشو کم می کنی خودش زنده زنده می پزه بدون اینکه بفهمهلعنتی بدیه این قضیه اینه که سوا کن جدا کن نداره ، درهم برات میریزه ، و خب توشون پلاسیده زیاده.
الان ۴ تا بازی داده دوتاش زرده
اولا که حالا شوخی داریم می کنیم به دل نگیرید. دوما بله در کامیونیتی سونی فن هم همه جور آدمی هست. چون من رو کوت کردی من خودمو می گم. اصلا لازم نیست تا اومدن اسپایدر من رو جعبه صبر کنی. من همین الان دارم می گم. اتفاقا برخی از دوستان سونی فن بخاطر مواضع من سایمو با تیر می زنن می تونی بپرسیکی گفته شما اینا رو درباره الی و پیتر پارکر و بقیه نخواهید گفت؟ و در ضمن من قرار نیست اینا رو درباره بازیامون بگم
اصلا اگه قرار بود فقط چهار تا بازی باشه اصلا چرا باید اینکارو بکنن؟ چرا باید پادکست بزارن ماله بکشن؟ جدا اگر کسی هست که فکر می کنه قراره به همین چهار تا بازی ختم شه که منم نمی دونم چی بگمView attachment 328622
تام هندرسون: اگر فکر میکنید که آنها فقط ۴ بازی را پورت میکنند و سپس دیگر اینکار را متوقف میکنند، من نمیدانم به شما چه بگویم.
آنها به معنای واقعی کلمه گفته اند که هر صفحه نمایش یک اکسباکس است.
The Verge:تام وارن:
برای کسانی که سوال می پرسند، مایکروسافت تأیید کرده است که 34 میلیون مشترک گیمپس اعلام شده شامل Xbox Game Pass Core یا همان (Xbox Live Gold سابق) است.
Microsoft’s Xbox Game Pass service grows to 34 million subscribers