خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باورم نمیشه چند نفر همچنان فدایی اسپنسر هستن:)) باو بیخیال
خوب میشناسه با کیا طرفه احتیاجی به آروم آروم فرو کردن نداره سوپر فنا از قبل آمادن
حرف زدنش:-&
حرف زدن من یا اسپنسر؟ در ضمن. چرا شما از حرف توتوکی ترکیدین؟ حرف بدی نزد :D باند آبی همیشه همینه.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اکسباکس یکبار برای همیشه اعلام میکرد تردپارتی شده خیلی بهتر بود تا اینکه هر چندماه یکبار خبر پورت یکی از عناوین اکسباکس منتشر بشه و اعصاب و روان فنهای اکسباکس رو بهم بریزه :-??
متاسفانه تعداد زیادی کنسول تولید شده هنوز تو انباره ... خلاصه استور خود مایکرو و اکس باکس لایو و سرورا هم هستن ... یه شبه نمی‌تونستم بزنن زیر همه چیز ...

چیزی که عجیبه اینه که مگه تو بزرگترین شرکت جهان چارتا آنالیزور داده و دیتا ندارن که انقد خیاری بیس پلن های کمپانی رو تغییر میدن؟
الان با چه ضرب و تقسیمی به این نتیجه رسیدن که اگر بازی های انحصاری روی کنسول های رقیب خوب بفروشن به نفعشونه؟ پس قسمتی که اکس باکس کمتر فروش میره و بالطبع رشد گیم پس هم کندتر میشه چطوری میخواد کاور بشه.
واقعا این رو ندیدن که همین الان با چارتا شایعه ساده و آینده ی مولتیه بازی های مایکرو انتخاب خیلی ها پلی استیشن میشه؟
بعدش‌ این همه زحمت برای عضو گیری گیم پس و کنسول فروختن چی شد؟پشم باقر؟ قطعا اسپنسر یه رگ و ریشه ایرانی داره که مدیریتش این شکلیه :D

آخرین ویرایش:
عجب روزگاریه :D
داریم ترول شدن بازیای ایکس باکس رو از طرف خود فن هاش می بینیم :))
تا چند وقت پیش هایفای راش بهترین بازی نسل بود ، کمپین میزدن که چرا نامزد بازی سال نشده حالا یه بازی کوچیک و سطح پایین شد :)) باحال تر از این فن بیس ندیدم :D

تا چند وقت پیش هایفای راش بهترین بازی نسل بود ، کمپین میزدن که چرا نامزد بازی سال نشده حالا یه بازی کوچیک و سطح پایین شد :)) باحال تر از این فن بیس ندیدم :D
به زودی در فن بیس جعبه:

گیرز یکی از احمقانه ترین بازیای تاریخه
مستر چیف نگو مستر گی

من نوشتم سطح پایین؟ گفتم بازی کوچیکه. غیر از اینه مگه؟ اسکوپ بازی AAA عه؟ فن بیس شما حرف میزاره تو دهن بقیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or