یه قسمتی هم روی آنتن زنده زنگ میزنن به یه کارشناس فقهی که برای فن های دو آتشه توضیح بده امدن این چندتا بازی بی ارزش رو پلتفرم های دیگه مصداق بارز پفیو..زی یا دیاثت اقتصادی نیست، بلکه نوعی تقیه است.
ماکان این توتوکی ما یک تاریخچه ای با یاکوزا داره تو ردیت داشتن میگفتن
مادر خانومش ی دایی داشته ک یاکوزا بزرگ بوده اینا
جدی جدی یاکوزا نباشه ؟
هر چند سری هیلو رو با تمام کاستی هاش خیلی دوست دارم ولی خدایی ریمستر کالکشن کیل زون برای من جذاب تر و مورد انتظار ترهولی جدی تصور عرضه MasterChief Collection رو PS5 واقعا میتونه برای من یکی از بهترین خبرهای چند سال اخیر گیم باشه نه تنها خیلی سورئاله ولی شدیدا هم عالیه. یعنی بین همه این لیستهای لیک شده و اینا من فقط و فقط منتظر این کالکشن هستم. جواهره لامصب.
با این ویدیوهایی که میسازی،اصلا امشب بیان بگن سونی رو با هفت جد و آبادش هم خریدیم باز نمیتونن جمعش کنن
تا امشب همچی مشخص میشه
هیلوهای بانجی فوقالعاده بودن همیشه. دلم یک Halo Reach با ترکیب فیچرهای دوالسنس میخوادحالا هیلو بازی خوبیه یه زوده؟
هیلو کالکشن تو هیچ جنبهای بنظر من کاستی نداره، یکی از بهترین کالکشنها و مجموع چندتا از بهترین بازیهای این صنعته ( هیلو ۴ با ارفاق).هر چند سری هیلو رو با تمام کاستی هاش خیلی دوست دارم ولی خدایی ریمستر کالکشن کیل زون برای من جذاب تر و مورد انتظار تره
انصافا این ویدیوهایی که در این تاپیک گذاشتی کلا در یک سطح و لول دیگه ای بود
باید صبر کنیم سونی بزاره تو پلاسحالا هیلو بازی خوبیه یه زوده؟