نادلا پسرش گویا معلوله و اسپنسر بخاطر پسر نادلا دستور داد که کنترلر مخصوص معلولین بسازنسوالی که هیچ وقت جواب داده نمیشه چرا اسپنسر اخراج نمیشه؟
اون موقع که من این حرف رو زدم اخبار میومد که قراره ایندیانا جونز هلبلید استارفیلد حتی هیلو گیرز و فورتزا بیاد برای پلی استیشن و قرار xbox دیگه تولید نشه و صرفا ناشر بشه اما بعدش با فشار هوادارا که انتقاد شدید کردن مثل خودم که همینجا صریح ترین انتقادا رو کردم (نمونش همین پستی که نقل قول کردی) باعث شد دست اسپنسر پر بشه برای اینکه جلوی سهامدارا در بیاد و مجابشون کنه xbox تولید بشه که خبرشم اومد و همین طور نزاره AAA های اصلی بیان واسه psراست می گن خب! نه کسی جعبه می خره، نه جعبه هایی که رو دستشون مونده فروش می ره چون هیچ چیز برای از دس دادن ندارن برای همین جعبه دیگه همه چیز نیست! این فرمایشات صرفا در راستای قانع کردن خودشون مثل همیشست، وگرنه لپ مطلب رو یکی از بی طرف ها در صفحات قبل گفت
اون موقع که من این حرف رو زدم اخبار میومد که قراره ایندیانا جونز هلبلید استارفیلد حتی هیلو گیرز و فورتزا بیاد برای پلی استیشن و قرار xbox دیگه تولید نشه و صرفا ناشر بشه اما بعدش با فشار هوادارا که انتقاد شدید کردن مثل خودم که همینجا صریح ترین انتقادا رو کردم (نمونش همین پستی که نقل قول کردی) باعث شد دست اسپنسر پر بشه برای اینکه جلوی سهامدارا در بیاد و مجابشون کنه xbox تولید بشه که خبرشم اومد و همین طور نزاره AAA های اصلی بیان واسه ps
پسرش متاسفانه، چند ماه بعد از معامله اکتیویژن فوت میشه!نادلا پسرش گویا معلوله و اسپنسر بخاطر پسر نادلا دستور داد که کنترلر مخصوص معلولین بسازن
به جد از اقدامات تحسین برانگیز مایکرو بود البته
تا امشب همچی مشخص میشهاقا چی شد پس این event?
فک کنم اسپسنر و نادلا پیش خودشون گفتن چون یه هفته گذشته و اوضاع هم یکمی اروم شده پس نیازی به event و اینا نیس و شامل مرور زمان کنیم قضیه رو بریم جلو
.
حالا به دور از ترول و اين داستانا من به نظرم اگه عناوين پرچم دارى مثل گيرز و هيلو و فورزا كه ip اورجينال برند ايكس باكس هستن مولتى نشن كه نميشن قطعا
این دیگه تهش بود
همچنان بعید میدونم توی این پادکست به طور کامل برن سر اصل مطلب و احتمالاً حکم یه جور مقدمه رو داشته باشه. اصلاً همین فرمت پادکست یعنی یه دورهمی برای تلطیف فضا، وگرنه میتونستن یه بیانیه رسمی یا ویدیوی چند دقیقهای بدن و خلاص.
احتمالاً ابتدای صحبتها با شادی و انرژی مثبت شروع میشه و در مورد دستاوردهای ایکس باکس صحبت میکنن و اینکه ایکس باکس در بهترین دوران حیات خودش به سر میبره و تأکید روی رشد برند و اینکه تعداد مخاطبها بیشتر از هر زمان دیگهای هست و... بعدش به تدریج وارد فضای جدی میشن و فیل اسپنسر قیافه نادم به خودش میگیره و مت بوتی سرش رو تکون میده و قطره اشکی هم از چشمان سارا باند سرازیر میشه (با اغراق! ) و بحث میره سمت اینکه برای دستیابی به آرمانها، باید سراغ تصمیمهای متفاوتی رفت و مخاطبهای بیشتری رو در نظر گرفت و دامنه نفوذ رو بالا برد.
به چند تا نمونه مثل Hi-Fi Rush و Sea of Thieves هم اشاره میشه، ولی نمونههای بزرگتر میمونه برای آینده که طرفدارهای ایکس باکس کمکم عادت کنن. یه سری عبارات تکراری مثل Case by Case و این جور چیزها رو هم میشنویم و اینکه ایکس باکس همیشه برای طرفدارهای خودش احترام قائله و کسی نباید این سیاستها رو زود قضاوت کنه و فلان و چنان... آخرش هم میگن در حال کار روی ایکس باکس بعدی هستیم و پایان پادکست و اعلام پیروزی اینسایدرهای ایکس باکس بابت اینکه "فعلا" فقط ۲،۳ تا بازی برای پلی استیشن میاد.