چراغارو خاموش کنید هر کی میخواد از بیعت با حضرت اسپنسر دست بکشه میتونه بیاد طرف ما با آغوش باز که نه ولی بیاید یه گوشه جا هست
خوش اشتها هم هستن ! میخوان همه انحصاری هاشون رو یکجا پورت کننطبق اعلام نیک بیکر (Shpeshal Nick) عنوان Hellblade 2 برای پلتفرم پلیاستیشن منتشر خواهد شد
پ.ن:
پولو نگه دار یه ps5 pro بخر.صبح کنسولا میفروشم
فعلا میریم پی سی تا یه گزینه جهان شمول ریلیز شه
چه خبره آقا یکی یکی نوبت رو رعایت کنن لطفاطبق اعلام نیک بیکر (Shpeshal Nick) عنوان Hellblade 2 برای پلتفرم پلیاستیشن منتشر خواهد شد
پ.ن:
قبول دارم حرفتو ولی طول میکشه تا بازیا ماکرو بیاد اون ور. خود PS5P هم همینطور. این فاصله زمانی رو باید پر کنم یه جوری وگرنه اگر هر دو مهیا باشه بهترین گزینه همین کنسول PS5P هستپولو نگه دار یه ps5 pro بخر.
خروجی ps5 pro احتمالا در سطح 3090 خواهد بود.
هزینه بسیار کمی میکنی و تمام بازیا رو هم بازی میکنی بدون کوچکترین دغدغه ای از بهینه بودن یا نبودن.
=======
=======
WTF چه خبره!!!
خبر ایندیانا جونز و هل بلید هم که اومد.
فکر کنم تا صبح بیدار بمونیم خبر بیاد هیلو بعدی انحصاری پلی استیشنه
نگا به جیب ما که نمیکنن... باید وام بگیرم یه SSD دو ترابایت اول بخرم بعدم اینارو بزنم... فقط امیدوارم اشتراکی هم فعال باشه ظرفیت 3 بزنیم حداقل سبک در بیادچه خبره آقا یکی یکی نوبت رو رعایت کنن لطفا
یادش بخیر.چه خبره آقا یکی یکی نوبت رو رعایت کنن لطفا
به GTA VI با PS5pro فکر کن + بقیه بازی ها با کیفیت عالیقبول دارم حرفتو ولی طول میکشه تا بازیا ماکرو بیاد اون ور. خود PS5P هم همینطور. این فاصله زمانی رو باید پر کنم یه جوری وگرنه اگر هر دو مهیا باشه بهترین گزینه همین کنسول PS5P هست
فرض کن من halo بعدی رو با کیفیت و تجربه بهتری نسبت به ایکس باکس تجربه میکنمفوری : طبق گفته VGC، مایکروسافت برای دریافت DevKitهای پلیاستیشن ۵ با سونی معامله عظیمی کرده تا بتواند پشتیبانی بهتری برای پورت عناوین خود داشته باشد ( ه عنوان مثال استفاده از SSD PS5 یا دوالسنس)
من فکر نمیکنم با فاصله بازیا رو روی فایو بده.قبول دارم حرفتو ولی طول میکشه تا بازیا ماکرو بیاد اون ور. خود PS5P هم همینطور. این فاصله زمانی رو باید پر کنم یه جوری وگرنه اگر هر دو مهیا باشه بهترین گزینه همین کنسول PS5P هست