خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی دنیا به همین پوچی و مسخرگیه
حدود ۲۰ سال هزاران نفر بحث کنسولی کردن چقدر همدیگه مسخره کردن، دل هم شکوندن و همدیگه ناراحتی یا عصبی کردن بخاطره یک کنسول ۴۰۰ دلاری ولی الان همه چیز دگرگون شده و تمام اون اعتقادات که بخاطرش یقه هم جر میدادن فروپاشیده، اونور انحصاری های PS میان رو PC اینور انحصاری های Xbox رو PS
ولی همچنان خبری از پورت جدید Bloodborne نیست :D

امیدوارم با این اخبار اون جو سمی انجمن کمتر بشه و دوستان واقعیت قبول کنند و همه باهم دوباره رفیق بشن تا کمی peace حس کنیم، چون بنظرم دیگه Vs وجود نداره

ولی دنیا به همین پوچی و مسخرگیه
حدود ۲۰ سال هزاران نفر بحث کنسولی کردن چقدر همدیگه مسخره کردن، دل هم شکوندن و همدیگه ناراحتی یا عصبی کردن بخاطره یک کنسول ۴۰۰ دلاری ولی الان همه چیز دگرگون شده و تمام اون اعتقادات که بخاطرش یقه هم جر میدادن فروپاشیده، اونور انحصاری های PS میان رو PC اینور انحصاری های Xbox رو PS
ولی همچنان خبری از پورت جدید Bloodborne نیست :D

امیدوارم با این اخبار اون جو سمی انجمن کمتر بشه و دوستان واقعیت قبول کنند و همه باهم دوباره رفیق بشن کمی peace حس کنیم
البته این صلح نیست بیشتر تسلیم شدنه ایکس باکسه و قبول شکست چون قطعا بازی های سونی رو ایکس باکس منتشر نمیشه

امیدوارم با این اخبار اون جو سمی انجمن کمتر بشه و دوستان واقعیت قبول کنند و همه باهم دوباره رفیق بشن تا کمی peace حس کنیم، چون بنظرم دیگه Vs وجود نداره
وقتشه کاربر صلح و صفا Saftey & Peace برگرده و مراحل این آشتی کنون بین سونی فن ها و ایکس باکس فن هارو بر عهده بگیره :D

نمیدونم کسی بوکمارک داره یا نه ولی تو تاپیک اکتیویژن گفتم که استارفیلد چند وقت دیگه روی PS5 هم میاد. حالا وقتی میاد تکلیف اونایی که هر شب خواب استارفیلد میبینن و هنوز تو تاپیک امتیازات استارفیلد خوابیدن چی میشه؟ :-?

نمیدونم کسی بوکمارک داره یا نه ولی تو تاپیک اکتیویژن گفتم که استارفیلد چند وقت دیگه روی PS5 هم میاد. حالا وقتی میاد تکلیف اونایی که هر شب خواب استارفیلد میبینن و هنوز تو تاپیک امتیازات استارفیلد خوابیدن چی میشه؟ :-?
من یکی که عاشقانه میرم بازیش میکنم. دست پخت بی نظیر تاد هاوارد مگه میشه به سادگی ازش گذشت... اونم با کلی بهینه سازی و دی ال سی جدید و قابلیت های ویژه PS5؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or