البته احتمالا معرفی و نمایش بعضی بازی هاش در سوپ های سونی باشهاز این به بعد واجب شد شوکیس های ماکروسافت رو هم بشینیم ببینیم
فورتزا هورایزن، کمبودش حس میشهبه گفته یوتیوبر Rand al Thor 19، پورت های فای راش و استارفیلد تازه شروع شده و بازی های بعدی که قراره برای پلی استیشن عرضه بشن بازیکن ها رو شوکه خواهد کرد!
https://twitter.com/Rand_al_Thor_19
خب مثل اینکه فقط یک بارون ساده نیست،The Verge/Tom Warren: Microsoft weighs launching Indiana Jones on the PS5
چند ماه پس از انتشار نسخه های Xbox / PC، مایکروسافت در نظر دارد ایندیانا جونز را به PS5 بیاورد
View attachment 327063
اتفاقا منم فقط منتظر اینم فقط تصور کن FH6 تو ژاپن 4k/60fps روی ps5 proفورتزا هورایزن، کمبودش حس میشه
البته این صلح نیست بیشتر تسلیم شدنه ایکس باکسه و قبول شکست چون قطعا بازی های سونی رو ایکس باکس منتشر نمیشهولی دنیا به همین پوچی و مسخرگیه
حدود ۲۰ سال هزاران نفر بحث کنسولی کردن چقدر همدیگه مسخره کردن، دل هم شکوندن و همدیگه ناراحتی یا عصبی کردن بخاطره یک کنسول ۴۰۰ دلاری ولی الان همه چیز دگرگون شده و تمام اون اعتقادات که بخاطرش یقه هم جر میدادن فروپاشیده، اونور انحصاری های PS میان رو PC اینور انحصاری های Xbox رو PS
ولی همچنان خبری از پورت جدید Bloodborne نیست
امیدوارم با این اخبار اون جو سمی انجمن کمتر بشه و دوستان واقعیت قبول کنند و همه باهم دوباره رفیق بشن کمی peace حس کنیم
وقتشه کاربر صلح و صفا Saftey & Peace برگرده و مراحل این آشتی کنون بین سونی فن ها و ایکس باکس فن هارو بر عهده بگیرهامیدوارم با این اخبار اون جو سمی انجمن کمتر بشه و دوستان واقعیت قبول کنند و همه باهم دوباره رفیق بشن تا کمی peace حس کنیم، چون بنظرم دیگه Vs وجود نداره
من یکی که عاشقانه میرم بازیش میکنم. دست پخت بی نظیر تاد هاوارد مگه میشه به سادگی ازش گذشت... اونم با کلی بهینه سازی و دی ال سی جدید و قابلیت های ویژه PS5؟نمیدونم کسی بوکمارک داره یا نه ولی تو تاپیک اکتیویژن گفتم که استارفیلد چند وقت دیگه روی PS5 هم میاد. حالا وقتی میاد تکلیف اونایی که هر شب خواب استارفیلد میبینن و هنوز تو تاپیک امتیازات استارفیلد خوابیدن چی میشه؟