انحصار از بین بره ولی به شرطها و شروطها.استدیوها بیان بازی رو از بیس برا کنسول خودشون بسازن و بعدش رو pc یا کنسولهای رقیب پورت کنن.فقط اینو کم داریم که ناتی داگ بیاد لست ۳ رو برا سری S هم طراحی بکنه و فسفور بسوزونهجز گوردن بود فکر کنم، میگفت فرست هند شینده Spiderman هم قراره برای Xbox بیاد، نینتندو هم داره Xenoblade هارو آماده میکنه تا برای کنسول های دیگه بیان
امیدوارم تا جای ممکن انحصار از بین بره و بتونیم دستکم بیشتر بازی هارو رو پلتفرم یا اکوسیستم مورد علاقه خودمون بریم.
انحصار از بین بره ولی به شرطها و شروطها.استدیوها بیان بازی رو از بیس برا کنسول خودشون بسازن و بعدش رو pc یا کنسولهای رقیب پورت کنن.فقط اینو کم داریم که ناتی داگ بیاد لست ۳ رو برا سری S هم طراحی بکنه و فسفور بسوزونه
درنهایت وقتی رقیبی وجود نداشته باشه، سونی همینجوری که الان داره سواری میگیره، شرایط رو بدتر هم میکنه.
چه خبره؟تام وارن از رسانه The Verge:
از XboxEra شنیدم که مایکروسافت داره بازی استارفیلد رو برای عرضه روی پلی استیشن 5 آماده میکنه! این پورت بعد از عرضه اکسپنشن Shattered Space برای PC و XBOX منتشر میشه.
پ.ن: شدیدا خبر خوشحال کننده ایه، دوس دارم بازیو بهینه تر، با لودینگ های کوتاه تر، صدای سه بعدی و ویژگی های دوال سنس تجربه کنم.
کاش سه گانه گیرز بده تنها بازی ایکس باکس که دوست دارم بازی کنمتام وارن از رسانه The Verge:
از XboxEra شنیدم که مایکروسافت داره بازی استارفیلد رو برای عرضه روی پلی استیشن 5 آماده میکنه! این پورت بعد از عرضه اکسپنشن Shattered Space برای PC و XBOX منتشر میشه.
پ.ن: شدیدا خبر خوشحال کننده ایه، دوس دارم بازیو بهینه تر، با لودینگ های کوتاه تر، صدای سه بعدی و ویژگی های دوال سنس تجربه کنم.
آیرونی قضیه اینجاست بتسدا رو تصاحب کردند که انحصاری بشه و بازیاش واسه PS نیاد. حالا قراره نسخه های کامل و بدون باگش رو واسه کنسول سونی پورت کنند!بعد این خبر احتمالا چندتا از رسانه ها سبزی که نمره 10 ٬ 9.9 و 9.7 به استارفیلد دادن نمرشون رو تغییر بدن متا پایین تر هم بره