خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مایکرو توی کنفرانس هاش عناوینی که مولتی هستن رو انحصاری معرفی می کنه جوری که خود فن هاشم با عناوین مولتی پلتفرم عروسی می گرفتن و چندبار خودم توی تاپیک ها بهتون با رسم شکل نشون دادم انحصاری نیستن و کامنت دوستاتم که میمه همینجا از انحصاریای معنوی! حالا عجلت برای چیه؟ عجله نکن ژژوووون دل گاماس گاماس :D
به حاشیه توجه نکن و مجلس و گرم نگه دار.

بخش بزرگی از فن های اکس باکس در فضایی ناامیدانه، ریج و دست به رمپیج زدن که تا حدی پوشش داده شد :D

اما بخشی هم روحیه خودشون رو حفط کردن و سعی میکنن امید بخشی کنند، یعنی "مقاومت" همچنان ادامه داره... :D مثلا این 2 تا جالب بودن:

Screenshot 2024-02-05 195247.jpg

Screenshot 2024-02-05 194236.jpg

Don't despair ❤️

:D

وسط عروسی اکانت رسمی Bethesda یه تیزر از بازی گذاشته پلتفرم بازی رو pc,game pass معرفی کرده.
وقتی هنوز چیزی از سیاست جدید مایکروسافت به طور رسمی تایید نشده انتظار داشتی بیان چی بگن؟ :دی بعدشم فکر نکنم کسی انتظار داشته باشه که شاهد عرضه همزمان با PS5 باشیم، ممکنه مثلا بعد یک سال رو PS5 بیاد در نتیجه دلیلی هم نداره از الان آنونس کنن.

من نمیدونم این خبر رسمی میشه یانه امیدوارم نشه و حقیقت نداشته باش ولی اگه حقیقت داشته باش رسما دیگه همه چی تموم
رسمی شدن این خبر یعنی اعلام پایان جنگ کنسولی
مایکرو هم عین سگا تبدیل میشه به یک ناشر منتها با ابعادی خیلی بزرگتر
اینم که بگیم سونی هم میخواد این کارو بکنه فرار از واقعیت چون سونی که روی xbox نمیخواد عرضه کنه نهایتا با فاصله کوتاه روی pc عرضه میکنه
باورم نمیشه که همچین روزی رو دارم به چشم میبینم
اره شاید برای سهام دارای مایکروسافت خبر خوبی باش چون احتمالا سود بیشتری نسیبشون میشه از فروش بازی روی پلتفرم های بیشتر اما برای xbox به عنوان یک پلتفرم یا کنسول حکم قرص برنج داره

اون از دوران کودکیم که با سگا و کنسولش معنی ویدیو گیم فهمیدم با شینوبی و شورش در شهر و لاکپشت نینجا و دیک تریسی و....تمام خاطرات و تصویر من از بچگیم که همین پلی استیشن نابودش کرد اینم از xbox همون جور که دیگه داشتن کنسول از سگا مثل جنسیس رو به گور میبرم حالا هم دیگه باید در اینده داشتن کنسول های xbox رو فراموش کنم
Xbox همیشه برام کنسولاش هیچی نداشت کیفیت ساخت داشت اون دسته های با کیفیت که ادم عشق میکرد وقتی دستش میگرفت تا طراحی زیبا تر

واقعا جایی که میتونست مایکرو کله کنه سونی رو ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ بود که دقیقا فروش xbox حدود دوبرابر ps بود نمیدونم چرا دقیقا باید پیتر مور میرفت و متریک میومد
چرا دوران طلایی xbox رو قدر ندونستند
قشنگ یادم خیلی از سونی فنا اون سالا صف میکشیدن که xbox بخرن
توپخونه رو یادم ملت تو صف بودن که ۲۵۰ تومن 360 بخرن و از انحصاری xbox لذت ببرن بازی هایی که بهترین استدیو میساختن بانجی و اپیک و بایور و....
اون موقع هرکی ps3 میخرید مسخره بود چون اون ۳ سال اول که نه انحصاری درست درمونی داشت نه بازی های مولتی پلتفرم به خوبی xbox اجرا میشدن روی ps3
تازه گرون تر هم بود ps
این کاری هم که الان داره میکنه مایکرو دقیقا مثل اینه برای رضایت سهامدارا و سود راضی شده که نقش یک ناشر بزرگ بازی کنه
الان عین این میمونه که داره به سونی میگه کارتو که کردی بیا شورت..م..و پس بده
لاقل با انتشار بازی ها روی پلتفرمت سود بیشتر کنم
فقط این وسط در طول زمان کلی باعث پیشرفت سونی شد
از نسل هفتم که به سونی یاد داد چه قدر لایو سرویس مهم چون اون موقع psn در مقابل live شوخی هم نبود تا اینکه ساخت کنسول ارزون تر با معماری ساده که همه در جریان x360 و ps3 هستن
تا نسل هشتم که اواخرش سرویس اشتراکی رو بولد کرد مایکرو تا بازم سونی یاد بگیره

فقط رید..م به سر اون کسی که xbox که پرچمدار کنسول ها بود در اون سال های طلایی رو به اینجا رسوند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or