از الان به بعد جدین ینی؟والا اسپنسر و رفقا از اول نسل همه چی رو به شوخی و مسخره گرفته بودند تا الان
View attachment 327226
View attachment 327227
مگه اصلا دیگه وجود دارن؟از الان به بعد جدین ینی؟
والا اسپنسر و رفقا از اول نسل همه چی رو به شوخی و مسخره گرفته بودند تا الان
View attachment 327226
View attachment 327227
خطر اسپویل
View attachment 327207
بی ربط ؟؟؟؟
مایکروسافت تا همین 6 ماه پیش تو دادگاه درگیر دفاع کردن از انحصاری کردن بازی های بتزدا بود بعد از 2 3 سال پیش مولتی پلتفرم شدن
فیل اسپنسر 10 سال پیش چنین ادعایی مطرح کرد ؟ 5 سال پیش بود ؟ چند سال پیش بود ؟
فیل اسپنسر 8 ماه پیش در دادگاه رسما اعلام کرد سونی یه رقیب متخاصم که دنبال نابودی XBOX
A big part of Spencer’s testimony today has been around painting Sony as an aggressive and hostile competitor. “Every time we ship a game on PlayStation... Sony captures 30 percent of the revenue that we do on their platform and then they use that money among other revenue that they have to do things to try to reduce Xbox’s survival on the market,” said Spencer. “We try to compete, but as I said, over the last 20سخنان واضح و شفاف فیل اسپنسر قبول نمی کنی تفسیر عجیب ارائه میدی که فیل اسپنسر داره شرایط فروش توضیح میده
years we’ve failed to do that effectively
مایکروسافت تمام تلاش خودش کرد ( 100 میلیارد دلار هزینه کرد /خرید بزرگترین IP های تاریخ گیم / توهین ها عجیب و غریب در فضای مجازی و دادگاه / ایجاد چند موج عظیم رسانه ای قبل و زمان لانچ PS5 ,.... ) تا به سونی ضربه بزنه و بازار مونوپلی کنه در نهایت شکست خورد و تسلیم شد
خوبی؟ من کی گفتم 10 سال پیش؟فیل اسپنسر 10 سال پیش چنین ادعایی مطرح کرد ؟ 5 سال پیش بود ؟ چند سال پیش بود ؟
فیل اسپنسر 8 ماه پیش در دادگاه رسما اعلام کرد سونی یه رقیب متخاصم که دنبال نابودی XBOX
A big part of Spencer’s testimony today has been around painting Sony as an aggressive and hostile competitor. “Every time we ship a game on PlayStation... Sony captures 30 percent of the revenue that we do on their platform and then they use that money among other revenue that they have to do things to try to reduce Xbox’s survival on the market,” said Spencer. “We try to compete, but as I said, over the last 20
وقتی میگ تو دنیای موازی هستی یعنی این.....از چی شکست خورد؟؟؟؟؟ نتونسته معامله رو ببنده؟ معامله تموشده...ABK الان زیر مجموعه مایکروسافته.....از خواب بیدار شو...کی قرار بوده بازار مونوپلی شه؟؟؟ الان که سوم (فکرکنم) صنعته چطور بازیگر سوم بازار رو منوپلی میکنه؟؟؟ اصلا میدونی مونوپلی یعنی چی؟مایکروسافت تمام تلاش خودش کرد ( 100 میلیارد دلار هزینه کرد /خرید بزرگترین IP های تاریخ گیم / توهین ها عجیب و غریب در فضای مجازی و دادگاه / ایجاد چند موج عظیم رسانه ای قبل و زمان لانچ PS5 ,.... ) تا به سونی ضربه بزنه و بازار مونوپلی کنه در نهایت شکست خورد و تسلیم شد
دمیج کنترل
وسط عروسی اکانت رسمی Bethesda یه تیزر از بازی گذاشته پلتفرم بازی رو pc,game pass معرفی کرده.
مایکرو توی کنفرانس هاش عناوینی که مولتی هستن رو انحصاری معرفی می کنه جوری که خود فن هاشم با عناوین مولتی پلتفرم عروسی می گرفتن و چندبار خودم توی تاپیک ها بهتون با رسم شکل نشون دادم انحصاری نیستن و کامنت دوستاتم که میمه همینجا از انحصاریای معنوی! حالا عجلت برای چیه؟ عجله نکن ژژوووون دل گاماس گاماس
وسط عروسی اکانت رسمی Bethesda یه تیزر از بازی گذاشته پلتفرم بازی رو pc,game pass معرفی کرده.
لینک و ساعت بزارید این مصاحبه از کنفرانس هم جذاب ترهآقای اسپنسر درمورد عرضه شدن بازیهاشون روی پلتفرمهای دیگه به زودی مصاحبه خواهند کرد
View attachment 327233
میون عروسی پا شدم بگم ماکروسافت عنوانین انحصار زمانی هم تو کنفرانس هاش همین رو میزد. خب من برگردم عروسی
مصاحبه پینوکیوی در حال سقوط کجاش جذابه . خدای دروغ گوییه الان میاد باز امید واهی میده به فنای ایکس باکس و میره .لینک و ساعت بزارید این مصاحبه از کنفرانس هم جذاب تره
همین که چی میخواد بگه و از زبون خودش تایید شدن خیلی جذابهمصاحبه پینوکیوی در حال سقوط کجاش جذابه . خدای دروغ گوییه الان میاد باز امید واهی میده به فنای ایکس باکس و میره .