اون تیکه ردفال جز تاپ ۵ جوکهای تاریخ بازیسنتر بود
خب ظاهرا دوستان یه خورده آروم شدن و میشه منطقی صحبت کرد
در صورتی که گیم پس روی ps و سوییچ عرضه بشه حرکت فوق العاده خوبی هست ولی به شرطی که بازی ها روی استور ps و سوییچ عرضه نشه
یعنی شما اگه بخواید روی مثلا ps فورتزا هورایزون بازی کنید باید اشتراک گیم پس بخرید و این بازی ها هم تا زمانی که اشتراک تمدید کنید قابل استفاده هستن
خب اینجوری مایکروسافت میتونه تعداد یوزرهای خودش رو افزایش بده بدون اینکه به xbox لطمه بزنه
در واقع اون بازی ها فقط روی استور xbox برای خرید موجود هستن و روی بقیه پلتفرم ها به صورت اشتراکی میشه فقط بازی کرد
سوای این موضوع میتونه قیمت اشتراک روی پلتفرم های دیگه گرون تر انتخاب کنه تا یه دلیل دیگه برای خرید xbox وجود داشته باشه اونم هزینه اشتراک کمتره
اینجوری هم تبلیغ کرده هم پول درآورده هم به مرور یوزرهای xbox افزایش داده
ولی عرضه بازی روی استور چیزی جز خودزنی نیست و فقط باعث سقوط برند xbox میشه
بی ربط ؟؟؟؟سلام آقا کوروش
قبل از اینکه جوابتو بدم فقط یاد اوری کنم که اخرین باری که از کلمه (تسلیم) استفاده کردی رو یادت میاد؟......زمانی بود که میگفتی اگر معامله ی ABK انجام بشه یعنی سونی تسلیم شده
حالا جوابت:
شما سلطان ربط دادن مسایل بی ربط هستید.......الان نوشته ی این عکس را خوندی تاحالا؟ معنیش رو میدونی؟؟....شرایط فروش بازیها رو کنسولها (هم xbox وهم ps) رو گفته که ناشرها به پلتفرم هلدرها درصد میدن....حالا چه ربطی به استراتژی جدید مایکروسافت داره؟؟ تو پستهای قبلی گفته بودم نادلا و اسمیت حرف از مولتی پلتفرم شدن میزدن و بارها تکرار کردن...این حرفم برای 1 2 3 ماه اخیر نیست...برای 2 3 ساله
وقتی مایکروسافت تبدیل به ناشر میشه یعنی میشه مثل تیک تو و ea و یوبیسافت و غیره و بازیهاش برای حداکثر پلتفرمها عرضه میشه:
View attachment 327208
حالا میمونه گیم پس....تاجایی که بتونه این سرویس رو رو پلتفرمهای مختلف عرضه میکنه ( از جمله ps)...اگر هم نتونه بازیهاش رو میفروشه (60 70 دلار) و سودشو میکنه
بازم تکرار میکنم سونی هم دار همین کارو میکنه (عرضه انحصاری رو xbox رو نمیدونم)...اما بازیهاش رو روی پلتفرمهای دیگه عرضه میکنه
قطعا بازار بی رقابت به نفع گیمر نیست. منتها مایکرو دیگه رقابت نمی کنه. مثل شطرنج بازیه که به جای حرکت با مهره داره سنگ پرت می کنه رو میز بازیهر چی گشتم و تقویم رو برانداز کردم ببینم مناسبت دروغ و شایعه هست یا نه ، دیدم نه خبری نیست و مثل اینکه خبر داره جدی میشه!
نمیدونم اگه بنای کار اینا این بوده دیگه خرید اکتیویژن با این همه داستان چی بود؟!
چون فکر نکنم اینا جمعه خبردار بشن برنامه اینده شون چیه
بنظرم هنوز زوده نسخه xbox رو بپیچیم و تا زمانی که گیم پس رو بشه با xbox داشت میشه به این کنسول دلخوش کرد.
ولی اگه گیم پس هم رو ps بیاد رسمن دیگه کار کنسول تموم میشه.
تو چشم انداز کلی صنعت گیم به xbox احتیاج داره و خودفن ps جماعت هم منطقی نگاه کنه نباید ps رو بی رقیب بزاره که داستان ps3 و اون قیمت فضاییش تکرار نشه.
در کل تصمیم عجیبی هست و باید دید هدف شون چیه و در اینده پلن اینا چیه و از همه مهمتر ایا کنسول جدیدی از xbox میبینیم یا نه؟
یه شایعه هم اومد که کنسول دستی xbox کنار ps قراره ساخته شه که امیدوارم حقیقت داشته باشه.
ولی رفقا در کل صنعت عجیب و غریبی شده و بشدت غیر قابل پیش بینی
جدا از اینکه دیالوگا و زمانبندی و ترتیبشون معرکهن، اون قسمتایی که کلمات رو با آوای مشابه گفتاریش آورده بودی رسما نبوغ خالص بود. یعنی الان خبر رسمیش بیاد همه این داستانا تکذیب شه، بازم همین کلیپی که تو از توش درآوردی میرزه به کل لاینآپ نسل ۹ اکس باکس تا الان
افزایش درآمد. تو مجمع عمومیشون گفتن به لطف عملکرد بیش از سطح انتظار اکتیویژن تونستن به سطح درآمد مورد نظر برسن و ضعف درآمد بخش کنسولی رو جبران کنن.هر چی گشتم و تقویم رو برانداز کردم ببینم مناسبت دروغ و شایعه هست یا نه ، دیدم نه خبری نیست و مثل اینکه خبر داره جدی میشه!
نمیدونم اگه بنای کار اینا این بوده دیگه خرید اکتیویژن با این همه داستان چی بود؟!
Total Gaming revenue was in line with expectations as stronger-than-expected performance from Activision was offset by the weaker-than-expected console market noted earlier. Xbox content and services revenue increased 61% and 60% in constant currency, driven by 55 points of net impact from the Activision acquisition.
علیرضا زحمتش رو کشیده و بهترین مدلی هم هست که تا حالا ازش ساخته شده!تعداد صفحات تاپیک زیاد بود، مجبور شدم بیام صفحه آخر
فقط یکی به من بگه کسی meme جلسه هیتلر رو ساخته یا نه؟
God Bless Himعلیرضا زحمتش رو کشیده و بهترین مدلی هم هست که تا حالا ازش ساخته شده!
در حال حاظر جایگاه ps5 رفت بالا pc تو گیم و مستر ریس ps5 با 500 دلار کل صنعت گیم میشه با 4k بازی کرد چیزی که با pc بالا هزار دلار در دسترسانحصاری ps رو ویندوزه حالا انحصاری اون هم روی این
تیت فور تت ؟
این به اون در
این وسط فقط پی سی گیمر واقعا مستر ریس شد
عالیییییییییییییییییی بود