بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
مثلا چه کار مهمی انجام میدن که شما اینقدر پشتیبانی میکنی؟
حداقل کار مهمشون اینه که همونقدر که سونی روی وضعیت کپی رایت حساسیت به خرج میده و کار رو میکشونه به دادگاه و اینا،هکرها هم "لطف" میکنن و تمام استعدادهاشونو واسمون بروز میدن ... چون اینجا هر کارمندی ماهانه 4هزار و خورده ای دلار نمیگیره که ... و بقیه ماجرا ...که اصلا دوست ندارم سرش بحث بشه.
اون کار مهمی که ازش دم میزنن و مطمعن باشین خیلی از شرکت های دیگه خیلی بهترشو میتونن انجام بدن و صدالبته از سونی هم بخش security شون خیلی بالاتره.نمونش مایکروسافت خودمون.

هـــوم. لابد امریکا هم از اول نباس پا رو دمب بن لادن می‌ذاش و شما الان بن لادن رو هم تحسین می‌کنید؟ ینی افت داره آدم بیاد تو بزرگترین فروم گیم ایران بعد بخواد مبانی اوسکولیسم رو مشاهده کنه اینور اونور.
البته فراموش نکن که اول بن لادن پا رو دم آمریکا گذاشت !
سونی یه اقدامی علیه هکرها کرد و هکرها هم یه اقدامی علیه سونی ( حالا بحث رو کم کنی اومده وسط و یه سری طرفدار سونی و یه سری هم طرفدار هکرها هستن . دیگه بی احترامی واسه چیه ؟ )

هـــوم. لابد امریکا هم از اول نباس پا رو دمب بن لادن می‌ذاش و شما الان بن لادن رو هم تحسین می‌کنید؟ ینی افت داره آدم بیاد تو بزرگترین فروم گیم ایران بعد بخواد مبانی اوسکولیسم رو مشاهده کنه اینور اونور.

سونی میگیم از این به بعد بیاد بدون چشم داشت کار کنه. مجانی براتون گیم بزنن، مجانی بهتون کنسول بدن، ببرن دسشویی سرپاتون کنن با ظرافت طهارت کنن براتون. اجرشون هم که عند الله است طبعن.

مشکل شماها اینه که عمری مفت خوردید مفت راه رفتید؛ آقاجون دس کرده جیبش از خرج کهنه و پوشک تا خرج پیژامه خاسّگاری و شستن لحاف شب زفاف رو براتون داده. زور بهتون نیومده که یه عده بیان تحت عنوان آنارشی و فولان یه چی ازتون سوا کنن بعد یه عده بدتر از اونا بیان بگن دسشون درد نکنه که برا ما دزدی کردن.

پ.ن: حالا کار ندارم که این افتضاح امنیتی سونی هیچ رقمه قابل توجی نیس؛ بحث شما ملته.

چه عجب !
agree !

سونی یه اقدامی علیه هکرها کرد و هکرها هم یه اقدامی علیه سونی ( حالا بحث رو کم کنی اومده وسط و یه سری طرفدار سونی و یه سری هم طرفدار هکرها هستن . دیگه بی احترامی واسه چیه ؟ )

:)) آره دیگه کل تشکیلات سونی از ژاپن گرفته تا استرالیا دور هم نشسته بودن (جای شما خالی)
گفتن کف کردیم چیکار کنیم چیکار نکنیم ؟ یه کم با جماعت هکر وَر بریم دور هم بخندیم :-j
بعد این شد که اونها هم کم نیاورده گفتن حالا ما وَر بریم با تشکیلات اینها!
پست هات رو جور دیگه زیاد کن نه با داستان سرایی!

آخرین ویرایش:

دلخوشی شما؟ سونی رفت بی هیچ دلیلی انگشت کرد به هکرا؟ یا هکرا اومدن گند همیشگی Piracy رو زدند به بساط سونی؟

من در این ترد بعضن آثار شیزوفرن میبینم

حماقت از این جمله میباره. چه سودی از این حمله هکرها به شما رسیده جز اینکه 2 هفته PSN در دسترس نیست و کلی اطلاعات شخصی مردم افتاده دست یه عده سودجو... چه خدمتی به شما شده واقعا؟ فکر کردید هکرها تو لباس شوالیه راه افتادن حق شما رو از کمپانی اهریمنی سونی بگیرن؟
------------
تنها کسانی از اینجور حرکات خوششون میاد که یا خودشون دزد هستن یا اینکه مشکل روانی دارن.
چرا اسمشو می زارید حماقت؟؟؟!!!! مطمین باشید که 90 درصد از کسانی که PS3 داشتند(لا اقل در ایران ) از هک شدن PS3 خوشحال شدند.2 هفته PSN در دسترس نیست؟؟؟؟! خب مگه تو ایران چند نفر اینترنت درست حسابی دارند؟؟؟؟که PSN براشون از نونه شب واجب تر باشه؟؟؟؟مگه چقدر در آمد دارند که برند اینترنت درجه ی 1 بگیرند یا بازی اصل؟؟؟هستند ولی درصدشون خیلی کمه
با این ایترنت ذغالی ما کمتر کسی از PSN لذت می بره.نه پینگ درست حسابی داریم و نه سرعت.بعد شما می گید 2 هفته PSn در دسترس نیست؟؟؟؟خب نباشه.ولی شما باید جهات دیگر را در نظر بگیرید .مطمین باشید سونی اینقدر از این هکر های بیچاره(geo hotz و Graf )پول گرفته که ضرر هاش جبران بشه.اگه خواستید یه نام کاربری میدم برید ازش بپرسید چی شد به بازیهای کپی روی آورد.نمی گم ما ولی خود من به شخصه حاضر نیستم دیگه پول تو جیب آدمای دزدی مثل بعضی از کسبه های پشت شهرداری بریزم تا بازی دلخاهمو با چندین هزار تومن بیشتر از قیمت جهانیش بخرم.تازه این کار زنگ خطری هست برای سونی تا هک کنسولش تمام شده بدونه.
سونی اهریمنه.شرکتی که به خاطر منافع مالیه خودش سیستم عامل لینوکس رو از روی دستگاهش برداشت(در صورتی که پولش رو دسگاه حساب شده بود) اهریمن و دزدی بیش نیست.ولی به لطف همین هکران عزیز دوباره لینوکس برگشت.
حالا شما بگید سونی اهریمنه یا هکران؟؟؟؟کدومشون به فکر مردم هستند؟؟؟؟؟؟
من سالم هستم.سالمه سالم.ولی از این کار ها هم طرفداری می کنم.برای من خرید بازی اصل یا کپی تفاوتی نداره.مهم اینه که پول تو جیب دزد جماعت نریزم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 1994
دلخوشی شما؟ سونی رفت بی هیچ دلیلی انگشت کرد به هکرا؟ یا هکرا اومدن گند همیشگی Piracy رو زدند به بساط سونی؟

فقط در همین یک مورد جواب ـت رو میدم!

Piracy چیزی نیست که فقط سر یه نفر یا شرکت یا هر چیزی بیاد!

از ابتدای تکنولوژی دیجیتال این مسئله بوده! و خواهد بود! بخای یا نخای! خوشت بیاد یا خوشت نیاد!

آقای دکتر که تشخص ـت بیشتر از این قد نمیده!

Piracy و کامپیوتر همراه هم هستن! شک دارم .................................................!

• Like
منم طرفدار هکرا هستم و کارشون رو تحسین میکنم . چون هکرها تا حالا بدون چشم داشت خیلی کارها واسه ما کردن اما سونی هیچ وقت بدون چشم داشت برای کسی کاری نکرده ! سونی یه کمپانی هست که که من یکی خیری ازش ندیدم جز اینکه کلی بازی مورد علاقم رو انحصاری خودش کرد تا گیمرهایی مثل من رو مجبور کنه که کنسولش رو بخرن ...
هکرها هم حتما دل پری ازشون داشتن
بعد شما کلا از کنسول بدت می یاد یا باسونی مشکل داری؟
نکنه دلت میخواد سونی یا ماکرو سافت بازی که با خرج خودشون توسط استادیوهای خودشون می سازند هک شده تحویل شما رو pc بدن؟
من نمی دونم شما شغلت چیه ....ولی مثلا اگه نقاش بودی...نقاشهات رو مجانی می دادی مردم برن صفا کنند؟

آخرین ویرایش:

سونی میگیم از این به بعد بیاد بدون چشم داشت کار کنه. مجانی براتون گیم بزنن، مجانی بهتون کنسول بدن، ببرن دسشویی سرپاتون کنن با ظرافت طهارت کنن براتون. اجرشون هم که عند الله است طبعن.

مشکل شماها اینه که عمری مفت خوردید مفت راه رفتید؛ آقاجون دس کرده جیبش از خرج کهنه و پوشک تا خرج پیژامه خاسّگاری و شستن لحاف شب زفاف رو براتون داده. زور بهتون نیومده که یه عده بیان تحت عنوان آنارشی و فولان یه چی ازتون سوا کنن بعد یه عده بدتر از اونا بیان بگن دسشون درد نکنه که برا ما دزدی کردن.

پ.ن: حالا کار ندارم که این افتضاح امنیتی سونی هیچ رقمه قابل توجی نیس؛ بحث شما ملته.

واقعا که از پست های شما جواهر جواهر میریزه اخه عزیز من شما دارید یه ادم کش قاتل رو با هکر ها مقایسه میکنید ! یعنی در اون مخیله شما جون این همه انسان رو با یه مشت اسکناس یا حماقت های احمقانه سونی مقایسه میکنید ؟؟؟ مشکل شما ها هم اینه که از صبح تا شب توی یه خونه ای بزرگ شدید که تا دهن باز کردی همه چی زیر دستت بوده ولی داداش من اینجا ایرانه 70 درصد مردمش زیر خط فقر هستند دلیلش چیه ؟؟؟ به خاطر همین افکار پوچ شما که پیش خودتون لابد میگید هر کی زحمت بکشه فلان میشه ؟؟؟ خب پس برو زحمت کار یه ادم فقیر که تازه لیسانس هم داره و از صبح تا شب مثل چی کار میکنه تا اخر برج 500 هزار تومان پول بگیره بعد یه ادم بی سواد هیچی ندار تو بالاترین نقطه تهران میشینه کلاه میزاره سر مردم و عشق و حالش رو هم میکنه و به قشر فقیر هم توهین میکنه !

شما فکر کردی مثلا اگه بازی اوریج بخری سونی لابد ازت حمایت میکنه اره ؟؟؟ LOL

• Like

هک یه چیز طبیعی هست . وقتی یه کنسولی میاد که هک کردنش کار سختی هست همه هکرها تلاش میکنن که هکش کنن و بالاخره بعد از سالها یه استعداد خیلی عالی تونست اینکارو انجام بده ! پس توقع داشتی هیچ هکری جرات نکنه PS3 رو هک کنه ؟ پس کار هکرها چیه ؟ هک هم یه نوع کار تخصصی هست مثل خیلی کارهای دیگه که خیلی هم مفیده ( مثل اسلحه ) اسلحه درسته که یه چیز خشن به نظر میرسه اما اگه همین سلاح نبود قانون جنگل میشد !

اگر هکرها هم نبودن یه همچین حالتی پیش میومد . اگه واقعا هک رو یه کار بدی میدونی پس از همین امروز دیگه از هیچ نرم افزاری که لایسنس نشده استفاده نکن ! فکر کنم برای لایسنس همشون باید یه 10 میلیونی به پول ایران خرج کنی که این واقعا غیر ممکنه واسه یه ایرانی با وضعیت اقتصادی متوسط ! البته من خودم تا حد توان سعی میکنم برنامه هایی که واقعا ارزشش رو دارن لایسنس کنم ( مثل برنامه هایی که برای کارم هستن ) اما خوب هکرها باعث میشن اقشار خیلی ضعیف جهان مثل کشورهای جهان سومی هم بتونن از امکانات استفاده کنن ! البته شما مطمئن باش این کمپانی ها از فروش محصولاتشون خیلی بیشتر از اون چیزی که باید سود میکنن ... ( اون عده ای هم که توان خرید با پول ایران و امثالش رو ندارن اینطور نیست که اگه هک نشه برن بخرن ! بلکه مجبورن استفاده نکنن )

توی دنیای ما ایرانیها 99.9% درصد جامعه ی گیمر مون بدجوری مدیون همین شوالیه ها هستن ... همین که جامعه بزرگ گیمر ما اصلا نقشی توی فروش نرم افزار چهانی ندارن .... نشون میده فقط داریم از محصولات همین هکر ها بهره میبریم ....
ما به نوعی برای شرکتهای سونی و مایکروسافت دزد محسوب میشیم ... پس خواهشن ما ایرانیها از هکرهایی که بعد از سالها طعم بازی تقریبا مفت رو بهمون چشوندن بد نگیم.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------
.!
ببین من خودم هم از بازیهای کپی استفاده مکینم.......
گند زدن به psn یه چیزه ...بازی کپی کردن هم یه چیز دیگه..........فرقشون مثل کسی هست که می یاد کاز ضد کپی می کنه ولی یکی می یاد ویروس مینویسه cpu رو می سوزونه

هک یه چیز طبیعی هست . وقتی یه کنسولی میاد که هک کردنش کار سختی هست همه هکرها تلاش میکنن که هکش کنن و بالاخره بعد از سالها یه استعداد خیلی عالی تونست اینکارو انجام بده ! پس توقع داشتی هیچ هکری جرات نکنه PS3 رو هک کنه ؟ پس کار هکرها چیه ؟ هک هم یه نوع کار تخصصی هست مثل خیلی کارهای دیگه که خیلی هم مفیده ( مثل اسلحه ) اسلحه درسته که یه چیز خشن به نظر میرسه اما اگه همین سلاح نبود قانون جنگل میشد !

اگر هکرها هم نبودن یه همچین حالتی پیش میومد . اگه واقعا هک رو یه کار بدی میدونی پس از همین امروز دیگه از هیچ نرم افزاری که لایسنس نشده استفاده نکن ! فکر کنم برای لایسنس همشون باید یه 10 میلیونی به پول ایران خرج کنی که این واقعا غیر ممکنه واسه یه ایرانی با وضعیت اقتصادی متوسط ! البته من خودم تا حد توان سعی میکنم برنامه هایی که واقعا ارزشش رو دارن لایسنس کنم ( مثل برنامه هایی که برای کارم هستن ) اما خوب هکرها باعث میشن اقشار خیلی ضعیف جهان مثل کشورهای جهان سومی هم بتونن از امکانات استفاده کنن ! البته شما مطمئن باش این کمپانی ها از فروش محصولاتشون خیلی بیشتر از اون چیزی که باید سود میکنن ... ( اون عده ای هم که توان خرید با پول ایران و امثالش رو ندارن اینطور نیست که اگه هک نشه برن بخرن ! بلکه مجبورن استفاده نکنن )

آقای نقطه چین
همه این بحث ها که داری میکنی قبلا شده و صد البته حق با شماس
شما نه که دیشب عضو شدی تَنت یکم داغه !
یه دوری بزن تاپیک ها رو نگاه کن خوش میگذره!

سونی اهریمنه.شرکتی که به خاطر منافع مالیه خودش سیستم عامل لینوکس رو از روی دستگاهش برداشت(در صورتی که پولش رو دسگاه حساب شده بود) اهریمن و دزدی بیش نیست.ولی به لطف همین هکران عزیز دوباره لینوکس برگشت.
حالا شما بگید سونی اهریمنه یا هکران؟؟؟؟کدومشون به فکر مردم هستند؟؟؟؟؟؟

=))
تکبیییییییییر
مرگ بر اهریمنان ظالم

孢子
تو مثکه نمیگیری قضیه رو. من نمیگم برو بازی اصل بخر. نرم افزار اصل بخر. نمیتونی بخری. توانشو نداری. ولی لااقل شعور و فرهنگش رو داشته باش که به اینکه دزدی میکنی از این شرکت و اون شرکت افتخار نکنی. از دزدا حمایت نکنی. دزدی میکنی سرتم بالا میگیری که من دزدم؟ توجی‌تم اینه که من ندارم؟ تو کلانتریا برو همه دزدا میگن من ندارم. تا شماها تو این مملکت جولان بدید هیچی درس نمیشه؛ تقصیر رو گردن بالایی‌ها نندازین

..............
هک یه چیز طبیعیه؟ دزدی هم یه چیز طبیعیه؟ ترو سر جدت آدرس خونتو بده من بیام با استفاده از حق مسلمم چارتا چیز از منزل بلند کنم. در مضیقه قرار دارم الان. مشکل تو اینه که اصن دوزاری در کار نیست که کج جا افتاده باشه. یه جای دیگه داری سیر میکنی. از فاز ماری جوانا که اومدی پایین با هم صوبت میکنیم.

هک یه چیز طبیعیه؟ دزدی هم یه چیز طبیعیه؟ ترو سر جدت آدرس خونتو بده من بیام با استفاده از حق مسلمم چارتا چیز از منزل بلند کنم. در مضیقه قرار دارم الان. مشکل تو اینه که اصن دوزاری در کار نیست که کج جا افتاده باشه. یه جای دیگه داری سیر میکنی. از فاز ماری جوانا که اومدی پایین با هم صوبت میکنیم.

به نظر من خیلی داری دو بعدی فکر میکنی ! هک دزدی نیست ! شما فکر کن مثلا یه چشمه ای هست که یه سری پول دارن و یه سری ندارن ! بعد آب این چشمه فروشی هست و کسی که صاحب این چشمه هست انقدر میفروشه که نمیدونه با پولش چیکار کنه ! اما یه سری رابین هود دزد ( هکرا ) میرن از این چشمه با کلی سختی و زحمت آب برمیدارن و میارن میدن به این آدم های تشنه و بهشون میگن اگه توانش رو داشتید و خوشتون اومد بعدا ازشون بخرید ! حالا این به نظرت این دزدیه ؟

اینها خیلی بیشتر از اون چیزی که حقشون هست و براش زحمت میکشن فروش میکنن و بعید میدونم استفاده یه سری انسان محروم از این امکانات دزدی حساب بشه ...

به نظر من خیلی داری دو بعدی فکر میکنی ! هک دزدی نیست ! شما فکر کن مثلا یه چشمه ای هست که یه سری پول دارن و یه سری ندارن ! بعد آب این چشمه فروشی هست و کسی که صاحب این چشمه هست انقدر میفروشه که نمیدونه با پولش چیکار کنه ! اما یه سری رابین هود دزد ( هکرا ) میرن از این چشمه با کلی سختی و زحمت آب برمیدارن و میارن میدن به این آدم های تشنه و بهشون میگن اگه توانش رو داشتید و خوشتون اومد بعدا ازشون بخرید ! حالا این به نظرت این دزدیه ؟

اینها خیلی بیشتر از اون چیزی که حقشون هست و براش زحمت میکشن فروش میکنن و بعید میدونم استفاده یه سری انسان محروم از این امکانات دزدی حساب بشه ...

د شعر داری میگی اخوی خب. تو داری خیلی چند بعدی فکر میکنی. ملت تو همه مملکت‌ها فقیر دارن؛ باس ماکس بزنن برن بانک بزنن با این توجی که امپریالیسم به مردم پول نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or