بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
جدی از توی کدوم پست شما در آوردی که مقایسه سکوریتی شده؟! اینجا همش دارن کل کل میکنن! و ادعای برتر بودن اطلات دارن!

قرار بود بچه ها لینک خبری روبدن برای شرایطی که سونی بعد از راه اندازی ـش گزاشته بود!

فکر کنم اسم ـش هم welcom back بود درسته؟

مشخص شد که هم عضو یک ماهه + و هم 2 بازی رایگان هست یا نه؟!

اون کار مهمی که ازش دم میزنن و مطمعن باشین خیلی از شرکت های دیگه خیلی بهترشو میتونن انجام بدن و صدالبته از سونی هم بخش security شون خیلی بالاتره.نمونش مایکروسافت خودمون.

Try not to correct me again, unless you have some clue on the matter...

• Like
Reactions: Tommy Fisher
هرکسی از سکیوریتی بالا حرف میزنه، مایکروسافت نباید بزنه چون واقعا نداره...
به نکته ی خوبی اشاره کردی سیاوش.
اما چیزی که مسلمه مثل سونی هم نمیاد پیگیر قضایا بشه و بخواد سرپوش روی ضعف خودش بزاره.و جالبتر مراجعه به دادگاه و دست به دامن fbi شدن! قطعا مایکروسافت اگه توی شرایط سونی قرار داشت ایناکرو نمیکرد.کارشون حساب شده تر از این حرفهاست ... سونی دشمن هکر هاست ولی مایکروسافت قطعا دوستانه باهاشون برخورد میکنه برای پیشرفت بیشتر! لااقل بهتر از این بود که PSN رو به لجن بکشن.من که میگم مقصر هکر ها نیستن منشآش خود سونیه.
نهایتش این یود که کنسول کپی خور شدشو میزاشت اوضاع مثل نسل های قبل پیش ببره مگه قبلا غیر از این بوده،بهتر از این بود که اینقدر ضربه بهش وارد شه! تازه این نسل که خیلی پیشرفت کرده بود امنیت کنسولش !!! اگر هم قرار بود سودی نائلش بشه تا الان باید شده بود نه بعد از 4 سال!

وا ویلا بحث نررم افزار و دزدیش رو اومدید با سخت افزار یکی کردید!تبریک!

بعد امنیت کنسولی که به روش سخت افزاری فقط از ناحیه دریاو ضربه میخوره رو با کنسولی که با یک فلش مموری رودش رو هم براتون در میارن یکی میکنید؟:)

چیزی برای گفتن نمیمونه. بحث مربوط به win رو ادامه بدید جالبه:دی:))

بابا بحث الکی چرا میکنین؟
3.60 هم هک میشه cfw هم میاد سونی هم میشه یه شرکت عالی
غصه خوردن نداره که
تا اومدن بازیهای 3.60 خیلی مونده!
کسایی میان اینجا psn psn میکنن که از ترس cfwشون طرف network settings کنسول هم نرفتن!

بعضی از کاربران خیلی خوب بحث می کنن بعضی ازکاربران هم نه.. اسم نمیبرم چون بی احترامی محسوب میشه و مدیران برخورد می کنن ولی کاملا مشخص هست نیازی نیست نام ببرم
مساله استفاده از نرم افزار کپی با یک هکر بحث جدا هستش
من خودم از اون دسته افراد هستم که استفاده از نرم افزار کپی رو دزدی میدونم.ربطی نداره شما ندار هستید.
مثل این میمونه که مثلا من پول خرید ۲۰۶ رو ندارم برم دزدی کنم بگم من شرایطم طوری هستش که نمیتونم ماشین بخرم واسه همین رفتم دزدی کردم که اون ماشین رو داشته باشم
من تا زمانی بله از نرم افزار های کپی استفاده می کردم سیستم عاملم کپی بود بازیهام کپی بود چرا چون کسی نبود ما رو درست کنه چون جایی بزرگ شدم که قانون کپی رایت یه چی تو مایه های شوخی شهرستانی میمونه و اگر دیسک اورجینال بگیری کل ملت مسخرت می کنن.
اما هکر کلا بحثش جداس اصلا تا حالا پیش خودمون فکر کردیم هک اصلا معنیش یعنی چی و به هکر اصلا به کی می گن ؟ قطعا همه ی ما تا این واژه رو بشنویم یاد نفوذو دزدیو این چیزها میوفتیم
تعریف درست هک رو نیما مجری برنامه کلیک بیان کرد.گفت هکر به شخصی می گن که از اون محصول یا وسیله کارهایی فراتر از امکانات اون وسیله بکشه به بیان دیگر کارهایی که اصلا حز وظایف اون محصول نیست رو هکر باهاش انجام میده.
من خودم به شخصه از روزی که psn قطع شده به هیچ عنوان به افرادی که حمله کردن به psn توهین نکردم و بیشتر حملات من به سونی بوده.سونی باید اینقدر قوی باشه که بتونه در مقابل این حملات به خوبی از اطلاعات کاربرانش دفاع کنه
سونی باید افرادی رو داشته باشه که بتونن در روزهای بحرانی به دادش برسن.بابا به خدا ۱۷ روز قطعی شبکه به این بزرگی چیز ساده ای نیست.آره قبول دارم اطلاعات کاربران مهم هستش سونی نمیخواد این اطلاعات لو بره ولی واقعا زمانش گذشته.شرکت های به این بزرگی باید فکر شرایط بحرانی باشن و افرادی رو داشته باشن که خیلی سریعتر کار کنن و بتونن مشکلات رو پیدا کنن و پچ کنن.نه اینقدر کندددد اگر سونی این مشکل رو حداقل در همون ۷ روزه اول حل میکرد بیشتر به یوزرارش میچسبید و راضی میشدن یا الان که هی وعده میده psn+ میدم نمیدونم بازی رایگان میدم.
همین سر قضیه ویکی لیکس کلی گروه هکر گفتن پدر paypal رو در میاریم پدر Amazon رو در میاریم آخرش چی شد ؟آیا خود amazon نمیدونست داره با دم هکرها بازی می کنه ؟ ولی آمازون فکر اون روز ها رو کرد
ddos کردن paypal رو ولی آمازون رو نتونستن DDOS کنن و اعتراف کردن که نتونستن سرور های قدرتمند Amazon رو داون کنن.
من خودم اصلا کار هک psn رو تایید نمیکنم چون مختل کرده شبکه رو ولی توهین هم به افراد هکر نمی کنم و اونها رو روانی یا دزد خطاب نمی کنم.

من خودم از اون دسته افراد هستم که استفاده از نرم افزار کپی رو دزدی میدونم.ربطی نداره شما ندار هستید.
شما که از اون 1% جمعیت پولدار کشور هستید خواهشا مشخص کنید اگه از کپی استفاده نمیکنید! Super lOl
پس نباید استفاده کنی چون اگه یه دفعه کپی کردی میشی دزد.
تو کشورمون هر کی بخواد پول بابت گیم بده بسته به درامدش میده حالا 2$ باشه یا 60$ ! خیلی ها 2دلارش هم ندارن بدن! کشور جهان سومیه اینجا ! حتی یه بار حساب کردم دیدم 2دلار اینجا میشه همون 60 دلار اونجا !! منم خیلی دلم میخواد در ماه 4هزاردلار درامد داشتم کپی رایت و رعایت میکردم! اینکه فکر میکنی دزدیه پس دزدی نکن.
نظر شخصیتو هم پیش خودت نگه دار چون توهین به خودتو همه ست ...

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: taherism
شما که از اون 1% جمعیت پولدار کشور هستید خواهشا مشخص کنید اگه از کپی استفاده نمیکنید! Super lOl
پس نباید استفاده کنی چون اگه یه دفعه کپی کردی میشی دزد.
تو کشورمون هر کی بخواد پول بابت گیم بده بسته به درامدش میده حالا 2$ باشه یا 60$ ! خیلی ها 2دلارش هم ندارن بدن! کشور جهان سومیه اینجا ! حتی یه بار حساب کردم دیدم 2دلار اینجا میشه همون 60 دلار اونجا ! منم خیلی دلم میخواد در ماه 4هزاردلار درامد داشتم کپی رایت و رعایت میکردم! اینکه فکر میکنی دزدیه پس دزدی نکن.
نظر شخصیتو هم پیش خودت نگه دار چون توهین به خودتو همه داری میکنی...
سلام.
نه عزیز جان من پولدار نیستم اتفاقا چون پولدار نیستم سراغ ویندوز و این چیز ها نمیرم.هر موقع مایه دار شدم میرم ویندوز میخرم نرم افزار هاش رو هم میخرم ولی تا قبلش استفاده نمیکنم.
بازی هم فقط یه دونه دارم اونم killzone 2 هستش البته fifa رو هم خریدم.هنوز دستم نرسیده
در مورد اینکه چطوری ثابت کنم که من کپی باز نیستم نمیدونم چطوری باید ثابت کنم ولی چیزی که هستش این هستش که من از Ubuntu استفاده می کنم و نرم افزاراش. که از خود سیستم عاملش گرفته تا نرم افزاراش همه رایگان و os هستن جز تعداد محدودی که اونا رو هم من ندارم.
دروغ چرا ویندوز کپی هم رو دستگام نصب هستش فقط و فقط به خاطر درسهای دانشگام چون چاره ای ندارم و مجبورم برم توی ویندوز نرم درسم رو میوفتم.بارها و بارها سر همین با استادامون هم جر بحث کردم که چرا باید درسی رو در دانشگاه تدریس کنن که نرم افزارش پولی هستش و کسی هم رعایت نمیکنه و کپیش رو میخره ولی نتیجه نداشته.

• Like
Reactions: Emperor visari
ن خودم از اون دسته افراد هستم که استفاده از نرم افزار کپی رو دزدی میدونم.ربطی نداره شما ندار هستید.
مثل این میمونه که مثلا من پول خرید ۲۰۶ رو ندارم برم دزدی کنم بگم من شرایطم طوری هستش که نمیتونم ماشین بخرم واسه همین رفتم دزدی کردم که اون ماشین رو داشته باشم
تفکر 2 بعدی که میگن همینه ! مثال 206 چه ربطی به نرم افزار و بازی داره ؟ من اگه پول نداشته باشم 206 بخرم میرم یه پیکان یا پراید یا موتوری چیزی میخرم اما هیچ وقت نمیرم بدزدم ! باید این مثال رو میزدی که ( شما فکر کنید تشنه هستید و یه شرکتی یه چشمه آبی داره که از فروش آبش خیلی بیشتر از چیزی که براش زحمت کشیده گیرش اومده ! حالا شما پول نداری بری آب بخری یعنی واقعا بری کنار چشمه و آب بخوری دزدی کردی ؟ یعنی چون پول خریدش رو نداری باید از تشنگی بمیری دیگه ؟ )

اصلا با عقل جور در نمیاد که یکی یه بازی یا نرم افزاری رو بسازه و تمام دنیا بخوان هرکدوم براش 200 - 300 دلار بدن که لایسنس کنن ! همین الان هم بازی ها و نرم افزار ها صدها برابر اون چیزی که براشون زحمت میکشن فروش میرن ! الان هم نرم افزار و بازی تبدیل به یه نیاز شده و نمیشه گفت اگه پول نداری اورجینال بخری پس استفاده نکن ...

به نکته ی خوبی اشاره کردی سیاوش.
اما چیزی که مسلمه مثل سونی هم نمیاد پیگیر قضایا بشه و بخواد سرپوش روی ضعف خودش بزاره.و جالبتر مراجعه به دادگاه و دست به دامن fbi شدن! قطعا مایکروسافت اگه توی شرایط سونی قرار داشت ایناکرو نمیکرد.کارشون حساب شده تر از این حرفهاست ... سونی دشمن هکر هاست ولی مایکروسافت قطعا دوستانه باهاشون برخورد میکنه برای پیشرفت بیشتر! لااقل بهتر از این بود که PSN رو به لجن بکشن.من که میگم مقصر هکر ها نیستن منشآش خود سونیه.
نهایتش این یود که کنسول کپی خور شدشو میزاشت اوضاع مثل نسل های قبل پیش ببره مگه قبلا غیر از این بوده،بهتر از این بود که اینقدر ضربه بهش وارد شه! تازه این نسل که خیلی پیشرفت کرده بود امنیت کنسولش !!! اگر هم قرار بود سودی نائلش بشه تا الان باید شده بود نه بعد از 4 سال!

علی جان این حرفی که میزنی با هیچ منطقی بیس درستی نداره. مثل این میمونه که من نوعی (مثال میزنم یک موقع نراحت نشید ارزش مثالیه فقط و گرنه قصد توهین یا هیچ چیز دیگه ای نیست) پدرم صاحب یک شبکه خلافکاری باشه، بیام خونتون برم سر چمیدونم گاو صندوقی جایی هرچی پول و جواهرات هست بگذارم جیبم برم، همه جا هم تعریف کنم که آره اینکارو خونه فلانی من انجام دادم، بعد تو بری شکایت کنی بیان منو بازداشت کنن، بعد دسته تهکار فامیلی بیان خونتون بریزن هرکی دستشون میرسه کتک بزنن که بترسوننتون. این دقیقا همین حکم رو داره و چیزی جز جنایت و عمل خلاف قانون، وجدان، منطق، انسانیت، شرافت و ... نیست. چنین عملی اگر قرار باشه باهاش برخورد نشه میشه قانون جنگل یعنی هرکسی به پشتوانه کامیونیتیش هر غلطی که خواست انجام بده و گند بزنه به استانداردها، عرف و قوانین در هر نوع جامعه ای. جرم سایبری هم جرمه و شاخ و دم نداره. دسترسی غیرقانونی به اطلاعات شخصی چه مالی چه غیر مالی مثل زدن جیب یا سرقت میمونه و هیچ تفاوتی نداره در هر دو مورد اطلاعات/اموال/دارایی شما به سرقت رفته و می بایست از مراجع قانونی پیگیر باشی.

اگر امروز این حمله به سونی شد و عکس العملی از سوی سونی و مراجع قضایی و جزایی صورت نگرفت، این تصور به وجود میاد که الان انانیموس یک شبکه قدرتمند هست و میتونه روی هرچیزی دست بگذاره و زیر و روش کنه. هر از چندگاهی هم برای نمایش قدرت میریزن یجا رو بهم میریزن. امروز سونی بود، فردا ممکنه استیم باشه، پس فردا ممکنه آمازون باشه، پسون فردا ممکنه ای-بِی باشه، روز بعد از اون میتونه مایکروسافت باشه، بریم جلوتر میتونه یک شبکه بانکی قدرتمند باشه، میتونه خیلی چیزای دیگه باشه. این تصور درستی نیست که کسی که زورش بیشتره هرکاری خواست میتونه انجام بده. بله شما ممکنه در حیطه مستقلات خودت نخوای اجازه بدی مثلا من وارد خونت یا ملکت بشم، 2 سانت از کفشمم وارد ملکت شد باتیر بزنی اسمشم بگذاری trespassing ... این بقول معروف چهاردیواری و اختیاری. اما من چی؟ من اگر بخوام به زور وارد خونت بشم، به زور به دارایی های تو دست پیدا کنم این یک جرمه و قابل پیگیری از مراجع قضایی و جزایی. پس این مسخرس که بخوایم تصور کنیم که این سونیه که اشتباه کرده، کاملا بر عکس سونیه که داره راه درست رو میره و باید با جرم برخورد کرد، باید با جنایت جنگید.

بعدشم این راه نون خوردن یک عده زیادی هست، برای رضای خدا که کنسول و گیم نمیسازن که، از این راه کسب درآمد میشه. مثل این میمونه که تو چمیدونم تو کار فروش لباسی یه عده بیان لباسارو ببرن و بیرون خودشون تصمیم بگیرن که همینجوری پخش کنن، بریزن تو جوب یا بفروشن پولشو بگذارن جیبشون و تو وایسی نگاه کنی بگی خب آب ها که از آسیاب افتاد دوباره جنس میریزم تو مغازه... میشه؟ نه خودت قضاوت کن، عملیه اصلا؟ بعد اگر تو کاری نکنی آبی از آسیاب می افته، میگن به به چه هالویی گیر آوردیم هر دفعه بریم همینجا رو لخت کنیم.

آخرین ویرایش:
تفکر 2 بعدی که میگن همینه ! مثال 206 چه ربطی به نرم افزار و بازی داره ؟ من اگه پول نداشته باشم 206 بخرم میرم یه پیکان یا پراید یا موتوری چیزی میخرم اما هیچ وقت نمیرم بدزدم ! باید این مثال رو میزدی که ( شما فکر کنید تشنه هستید و یه شرکتی یه چشمه آبی داره که از فروش آبش خیلی بیشتر از چیزی که براش زحمت کشیده گیرش اومده ! حالا شما پول نداری بری آب بخری یعنی واقعا بری کنار چشمه و آب بخوری دزدی کردی ؟ یعنی چون پول خریدش رو نداری باید از تشنگی بمیری دیگه ؟ )

اصلا با عقل جور در نمیاد که یکی یه بازی یا نرم افزاری رو بسازه و تمام دنیا بخوان هرکدوم براش 200 - 300 دلار بدن که لایسنس کنن ! همین الان هم بازی ها و نرم افزار ها صدها برابر اون چیزی که براشون زحمت میکشن فروش میرن ! الان هم نرم افزار و بازی تبدیل به یه نیاز شده و نمیشه گفت اگه پول نداری اورجینال بخری پس استفاده نکن ...
تا زمانی که یه بحث ادب توش رعایت شده باشه و فردی برای تحمیل حرفش از واژه هایی برای تحقیر فرد مقابلش استفاده نکنه اون بحث لذت بخشه.
من نمیدونم تفکر ۲ بعدی چی هستش اگر ممکنه منبعی چیزی بدید مطالعه کنم یا خودتون برام پیغام شخصی کنید ببینم چی هستش این تفکر دو بعدی ولی برداشت من از کلمه ی شما تحقیر من هستش
به هر حال
شما اونطوری مثال زدی منم اینطوری مثال زدم شاید شما اونطور که من میخواستم متن من رو نخوندی.
عزیز من شما گویا از دنیای کامپیوتر و گیم فقط ویندوز و ps3 رو فهمیدید و یا از گیم فقط گاد آف وار ۳ رو فهمیدید
ولی اینطور نیست
به قول خودتون اگر پول ۲۰۶ نداری برو پیکان بخر منم به شما میگم اگر پول فتوشاپ نداری برو از گیمپ که رایگاk هستش استفاده کن
اگر پول ویندوز نداری لینوکس بریز که رایگان هستش
اگر پول برنامه Ulead Video رو نداری یا پول خرید after effect رو نداری kdenlive استفاده کن
اگر پول گاد آف وار نداری برو بازی های رایگان دانلود کن بازی کن.
موفق باشید

• Like
Reactions: .:Frantic:.
علی جان این حرفی که میزنی با هیچ منطقی بیس درستی نداره. مثل این میمونه که من نوعی (مثال میزنم یک موقع نراحت نشید ارزش مثالیه فقط و گرنه قصد توهین یا هیچ چیز دیگه ای نیست) پدرم صاحب یک شبکه خلافکاری باشه، بیام خونتون برم سر چمیدونم گاو صندوقی جایی هرچی پول و جواهرات هست بگذارم جیبم برم، همه جا هم تعریف کنم که آره اینکارو خونه فلانی من انجام دادم، بعد تو بری شکایت کنی بیان منو بازداشت کنن، بعد دسته تهکار فامیلی بیان خونتون بریزن هرکی دستشون میرسه کتک بزنن که بترسوننتون. این دقیقا همین حکم رو داره و چیزی جز جنایت و عمل خلاف قانون، وجدان، منطق، انسانیت، شرافت و ... نیست. چنین عملی اگر قرار باشه باهاش برخورد نشه میشه قانون جنگل یعنی هرکسی به پشتوانه کامیونیتیش هر غلطی که خواست انجام بده و گند بزنه به استانداردها، عرف و قوانین در هر نوع جامعه ای. جرم سایبری هم جرمه و شاخ و دم نداره. دسترسی غیرقانونی به اطلاعات شخصی چه مالی چه غیر مالی مثل زدن جیب یا سرقت میمونه و هیچ تفاوتی نداره در هر دو مورد اطلاعات/اموال/دارایی شما به سرقت رفته و می بایست از مراجع قانونی پیگیر باشی.

اگر امروز این حمله به سونی شد و عکس العملی از سوی سونی و مراجع قضایی و جزایی صورت نگرفت، این تصور به وجود میاد که الان انانیموس یک شبکه قدرتمند هست و میتونه روی هرچیزی دست بگذاره و زیر و روش کنه. هر از چندگاهی هم برای نمایش قدرت میریزن یجا رو بهم میریزن. امروز سونی بود، فردا ممکنه استیم باشه، پس فردا ممکنه آمازون باشه، پسون فردا ممکنه ای-بِی باشه، روز بعد از اون میتونه مایکروسافت باشه، بریم جلوتر میتونه یک شبکه بانکی قدرتمند باشه، میتونه خیلی چیزای دیگه باشه. این تصور درستی نیست که کسی که زورش بیشتره هرکاری خواست میتونه انجام بده. بله شما ممکنه در حیطه مستقلات خودت نخوای اجازه بدی مثلا من وارد خونت یا ملکت بشم، 2 سانت از کفشمم وارد ملکت شد باتیر بزنی اسمشم بگذاری trespassing ... این بقول معروف چهاردیواری و اختیاری. اما من چی؟ من اگر بخوام به زور وارد خونت بشم، به زور به دارایی های تو دست پیدا کنم این یک جرمه و قابل پیگیری از مراجع قضایی و جزایی. پس این مسخرس که بخوایم تصور کنیم که این سونیه که اشتباه کرده، کاملا بر عکس سونیه که داره راه درست رو میره و باید با جرم برخورد کرد، باید با جنایت جنگید.
ببین این چیزهایی که گفتی من منکرش نمیشم،ولی ببینم مایکروسافت و شرکت ها دیگه که نرم افزاراش کپی میشه هم دست به همچین کاری میزنن سونی فقط این وسط مظلوم واقع شده که سینه زنی تو سایت واسش راه افتاده!! جریان کپی و اینا تبدیل شده به قانون طبیعت نمیشه باهاش جنگید.سونی که این وسط فقط خودشو خراب کرد با دم شیر بازی کردن این دردسر ها رو هم داره دیگه...

ولی از دیوار خونه ی مردم بالا رفتن و تمام اموال و ثروت یه نفر رو دزدین خیلی فرق میکنه تا یه کنسولی که کپی خور بشه! شما کلید گاو صندوق شخصیتو نمیدی به کسی پس امنه.ولی اگه دادی نباید توقع داشته باشی کسی ندزده. سونی چوب حماقت خودشو میخوره اگه security شو بالاتر برده بود الان اعتبار اون 70میلیون هم داشت یه کار بهتر شه وضعیت بدتر شد.خب طبیعیه.
اینم مثل مثال خودته جوابش همینه میتونی در خونتو امن تر کنی تا دزد نیاد توش ! بی فکری ،کم گذاشتن،رعایت نکردن،حماقت رو نمیشه توجیح کرد تحت هیچ شرایطی.

ضمنا،شما کنسولو میخری مال خودته.پول دادی باباتش پس مال خودته.میخوای میزنی خوردش میکنی یا مثلا کپی خور یا اصلا کپی خورش هم نکنی.اینا همش دست خودته ربطی به سونی نداره نمیتونه با مامور کلانتری (!) بیاد در خونتون بگه چرا کپی خور (یا اگه تونست چندتاشو میتونه گیر بندازه؟!) یا خوردش کردی! این مربوط میشه به خود سونی و بخش امنیتش.از دیوار شرکت سونی بالا نرفتن که ... اون هکرها هم همینطور.

Last edited by a moderator:
ولی از دیوار خونه ی مردم بالا رفتن و تمام اموال و ثروت یه نفر رو دزدین خیلی فرق میکنه تا یه کنسولی که کپی خور بشه! سونی چوب حماقت خودشو میخوره اگه security شو بالاتر برده بود الان اعتبار اون 70میلیون هم داشت یه کار بهتر شه وضعیت بدتر شد.خب طبیعیه.
اینم مثل مثال خودته جوابش همینه میتونی در خونتو امن تر کنی تا دزد نیاد توش ! بی فکری ،کم گذاشتن،رعایت نکردن،حماقت رو نمیشه توجیح کرد تحت هیچ شرایطی.

سرقت، سرقت، دزدی دزدیه، سارق هم سارقه و چون کلاس کارش متفاوته قرار نیست این تصور به وجود بیاد که جرم هم چون طرف مثلا تحصیلات و دانش بالایی در علوم رایانه ای داره باید جرمش رو جرم حساب نکرد. هک کردن یک کنسول و دستیابی به سورس کود، مادیفای کردن چیپ ها و .. جرمه، دستیابی به اطلاعات شخصی هست حالا این شخص چون حقوقی بوده دلیل نمیشه دزدی دزدی حساب نشه. نه مایکروسافت، نه سونی و نه هیچ کس دیگه ای سورس کود دستگاه یا نرم افزارشون رو برای دسترسی عمومی قرار نمیدن. شما درسته که دستگاه رو میخری و اجازه داری ازش استفاده کنی، اما اجازه نداری به سورس کودش دست بزنی، اجازه هم نداری به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری مادیفایش کنی. حماقت اینه که بشینی سر جات و هیچ حرکتی نسبت به به تاراج رفتن اموالت نکنی این یعنی حماقت. 10 سال طول کشید تا بن لادن پیدا شد و کشته شد، اما بالاخره شد و به جزای اعمالش رسید. اگر آمریکا هم قرار بود بشینه و به تصور اینکه این حماقته که با تروریست ها وارد جنگ بشه، الان چیزی به اسم امریکا وجود ممکن بود نداشته باشه. نیاینم بگین که این با اون فرق میکنه نه خیر عمل یکیه و مهم نیست که چطوری انجام بشه، در هر حال در بنیان یکین. این کاملا واضحه که این گروه قصد تخریب و خرابکاری داره. خرابکاری با تروریسم هیچ تفاوتی نداره. دزدی با breach of security هیچ تفاوتی نداره. امنیت وقتی شکسته بشه در هر لایه ای از جامعه از هر لایه ای در تعریف امنیت، این یک خرابکاری و عمل ارتکاب به جرم محسوب میشه. حالا هر جوری میخواید برا خودتون ازش تعریف ارائه بدید و سعی کنید که با توجه به خواسته های خودتون برداشت کنید و نظر بدید، این جرمه و چون در مملکت شما به دلیل بینش پائین چنین قوانینی ارائه نشدن این مشکل سایر دنیا نیست.

سرقت، سرقت، دزدی دزدیه، سارق هم سارقه و چون کلاس کارش متفاوته قرار نیست این تصور به وجود بیاد که جرم هم چون طرف مثلا تحصیلات و دانش بالایی در علوم رایانه ای داره باید جرمش رو جرم حساب نکرد. هک کردن یک کنسول و دستیابی به سورس کود، مادیفای کردن چیپ ها و .. جرمه، دستیابی به اطلاعات شخصی هست حالا این شخص چون حقوقی بوده دلیل نمیشه دزدی دزدی حساب نشه. نه مایکروسافت، نه سونی و نه هیچ کس دیگه ای سورس کود دستگاه یا نرم افزارشون رو برای دسترسی عمومی قرار نمیدن. شما درسته که دستگاه رو میخری و اجازه داری ازش استفاده کنی، اما اجازه نداری به سورس کودش دست بزنی، اجازه هم نداری به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری مادیفایش کنی. حماقت اینه که بشینی سر جات و هیچ حرکتی نسبت به به تاراج رفتن اموالت نکنی این یعنی حماقت. 10 سال طول کشید تا بن لادن پیدا شد و کشته شد، اما بالاخره شد و به جزای اعمالش رسید. اگر آمریکا هم قرار بود بشینه و به تصور اینکه این حماقته که با تروریست ها وارد جنگ بشه، الان چیزی به اسم امریکا وجود ممکن بود نداشته باشه. نیاینم بگین که این با اون فرق میکنه نه خیر عمل یکیه و مهم نیست که چطوری انجام بشه، در هر حال در بنیان یکین. این کاملا واضحه که این گروه قصد تخریب و خرابکاری داره. خرابکاری با تروریسم هیچ تفاوتی نداره. دزدی با breach of security هیچ تفاوتی نداره. امنیت وقتی شکسته بشه در هر لایه ای از جامعه از هر لایه ای در تعریف امنیت، این یک خرابکاری و عمل ارتکاب به جرم محسوب میشه. حالا هر جوری میخواید برا خودتون ازش تعریف ارائه بدید و سعی کنید که با توجه به خواسته های خودتون برداشت کنید و نظر بدید، این جرمه و چون در مملکت شما به دلیل بینش پائین چنین قوانینی ارائه نشدن این مشکل سایر دنیا نیست.

شما که این همه توضیح دادی که نباید مادیفای کرد و باز کرد و فلان! دلیل ـش رو هم خوب بهشون بگو!

بگو که چون شرکت سازنده هزینه کرده برای تحقیق و آزمایش کلی سرمایه گزاشته نیروی کاری استخدام کرده که همه این فعالیت هارو براش انجام بده!

و چون این همه هزینه کرده نمیخاد پشخص یا شرکتی از دستگاه یا سورس هاش کپی کنی! یعنی از روش تولید نکنه!

دلیل اصلی این همه محدودیت اینه!

که در کنار این مسائل که گفتم بقیه موارد که همه میدونن هستش!

خب البته این معلومه که اطلاعات نظامی و امنیتی یک کشور مثل آمریکا در برابر یک سری اطلاعات شخصی ارزش چندانی نداره.

--

... هرکسی از سکیوریتی بالا حرف میزنه، مایکروسافت نباید بزنه چون واقعا نداره...
اگه اینطوری بود global IT security expert نمیگفت سونی باید در ضمینه امنیت درسهایی از microsoft بگیره :|
http://www.nowgamer.com/news/5671/ps...rosoft-analyst ____

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or