بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
فعلا که حق رو گرفتن با پلاس مجانی و 2 بازی رایگان .
جدا lol
میخوام 100 سال سیاه PSN قطع نشه که سودش PSN+ باشه و 2 تا بازی رایگان
نصف حرف هات هم کاملا من در آوردی هست رو این حساب که فکر می کنی کاربران اینجا فقط گیم میفهمن چیه و از برنامه نویسی و شبکه چیزی نمیفهمن.
نه عزیز;)

چه قدر رو دارید به خدا :)) بازی مجانی و PS+ ارث پدری شما بوده که الان پس گرفتید از سونی؟ همینجوریش مفت مفت دارید پایرت خوری می کنید، اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم.

و صدالبته من ترجیح میدم قابلیت بازی انلاین داشته باشم تا هکرها و شوالیه های متحرم این حق رو ازم بگیرن و جاش سونی بازی مجانی بده.

ارث پدی نیست! اما منی که احترام میزارم بازی اورج میخرم و مثل یک کاربری که به قوانینی که برام گزاشته احترام میزارم توقع دارم اون Licence ـی که بین من و سونی هستش رعایت بشه!

پس حق مسلم هستش! از ارث پدری هم واجب تره!

در مورد قسمت دوم حرف ـت هم بی کفایتی شرکت هست نتونسته جلوی این پش آمد رو بگیره!

اینقدر هوشت هوشت کنه و دنیال اسقر! هکر باشه که شکایت کنه بهتر از این نمیشه!

ارث پدی نیست! اما منی که احترام میزارم بازی اورج میخرم و مثل یک کاربری که به قوانینی که برام گزاشته احترام میزارم توقع دارم اون Licence ـی که بین من و سونی هستش رعایت بشه!

بر منکرش لعنت، بحث من اصلاً این نیست که سونی باید بازی مجانی بده یا نده. شما اون پستی که نقل قول کردی رو اصلاً متوجه نشدی
ایشون میگه هکرها به ما بازی و PS+ مجانی هدیه دادن، در صورتی که خودشون باعث قطعی PSN بودن و کلی هم اطلاعات شخصی رو دزدیدن. و البته سونی هم به همون اندازه هکرها مقصره تو این قضیه چون امنیت شبکه ـش به روز نبوده.

اینقدر هوشت هوشت کنه و دنیال اسقر! هکر باشه که شکایت کنه بهتر از این نمیشه!

این قسمت رو متوجه نشدم، ترجمه کن لطفاً...

بر منکرش لعنت، بحث من اصلاً این نیست که سونی باید بازی مجانی بده یا نده. شما اون پستی که نقل قول کردی رو اصلاً متوجه نشدی
ایشون میگه هکرها به ما بازی و PS+ مجانی هدیه دادن، در صورتی که خودشون باعث قطعی PSN بودن و کلی هم اطلاعات شخصی رو دزدیدن. و البته سونی هم به همون اندازه هکرها مقصره تو این قضیه چون امنیت شبکه ـش به روز نبوده.

این قسمت رو متوجه نشدم، ترجمه کن لطفاً...

در مورد قسمت دوم کنایه به سونی هستش! منظورم هم اینه که سونی انقدر سر و گوشش میجنبه! که از اصل ماجرا که هک شدن دستگاه هست دور میشه و دنبال هکر که واقعآ کارش رو به درستی انجام داده میره!!

قسمت اول صحبت من هم مشخص بود! مگر اینکه من منظور شما رو بد متوجه شده باشم!

در مورد هک سونی از شبکه اینترنت بار اول نیست!

مراجعه شود به اولین بازی که HOME راه اندازی شد! اما به این گستردگی نبود!

اون موقع سونی مثل بچه آدم مشگل رو برطرف کرد! اما الان! دشمن تراشید! خلاصه اینکه کرم از خود .................!

آقا میگم حالا که همه بحث ها در مورد هک PSN رو تو این تاپیک انجام میدیدن لا اقل اسمش رو درست و متناسب کنید ! « بازگشت PSN » یکم ضایع هست و فعلاً هم تاریخ باز شدنش مشخص نیست ! شده مثل 2 ماه آخر GT5 و تاریخ عرضش !

فعلا که حق رو گرفتن با پلاس مجانی و 2 بازی رایگان .
هه.. هه.. مثل اینکه خبر نداری

دوستان اینجا یک شماره حساب دستشون هست برای کمک مالی به سونی اگر هم این دو بازی رایگان رو از قبل نخریده باشند که امکانش خیلی پایین هست چه دانلود بکنن چه نکنن پولش رو از همون شماره حساب میفرستن برای سونی..:d

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Fratos
هه هه مثل اینکه خبر نداری

دوستان اینجا یک شماره حساب دستش هست برای کمک مالی به سونی اگر هم این دو بازی رایگان رو از قبل نخریده باشند که امکانش خیلی پایین هست چه دانلود بکنن چه نکنن پولش رو از همون شماره حساب میفرستن برای سونی..:d
یعنی دیگه حالم داره از قبیل این پست ها بهم میخوره. عین بچه های 11 12 ساله شدید که با هم کلاسیشون کل کل میکنن. خجالت بکشید واقعا... مهدکودک کردید اینجا رو.

Last edited by a moderator:
توی دنیای ما ایرانیها 99.9% درصد جامعه ی گیمر مون بدجوری مدیون همین شوالیه ها هستن ... همین که جامعه بزرگ گیمر ما اصلا نقشی توی فروش نرم افزار چهانی ندارن .... نشون میده فقط داریم از محصولات همین هکر ها بهره میبریم ....
ما به نوعی برای شرکتهای سونی و مایکروسافت دزد محسوب میشیم ... پس خواهشن ما ایرانیها از هکرهایی که بعد از سالها طعم بازی تقریبا مفت رو بهمون چشوندن بد نگیم.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------
hacker001.jpg

هکر در مقابل هکر
یادتون باشه در این جور مواقع هم هکر ها به به داد سونی میرسن ... به نوعی کسانی که توی فرومهای سونی هم به نوعی غیر مستقیم گفتن در حال کمک گرفتن از گروهایی هستن که با اونها توی این راه همکاری کنند ....
یا مثلا این جملشون که :
We’re still working to confirm the security of the network infrastructure, as well as working with a variety of outside entities to confirm with them of the security of the system
---------------------------------------------------------------------------------------------
هر عملی عکس العملی داره ... سونی هم خودش توی کما هست هنوز ....توی فرومای اصلی هم که نگاه کنی از گفتن عمق این حمله طفره میرن ....فقط میگن در تلاشیم .......یا کنسل شدن مصاحبه ی رییس بخش سرگرمی سونی اروپا با اون سایته که خیلی ها میگفتن نشون میده که هنوز خودشون هم نمیدونن تا چه حد هکرها توی سیستماشون نفوذ کردن
We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers
طبق حرف یا شایعه ها حمله بعدی هم در راه هست ... بعد اسم تایپک شده بازگشت psn !
Third attack against Sony planned

خیلی نگران نباشید ....دوباره همین هکرها هستن که شما رو به وضع عادی بر میگردونن ....!

آخرین ویرایش:
توی دنیای ما ایرانیها 99.9% درصد جامعه ی گیمر مون بدجوری مدیون همین شوالیه ها هستن ... همین که جامعه بزرگ گیمر ما اصلا نقشی توی فروش نرم افزار چهانی ندارن .... نشون میده فقط داریم از محصولات همین هکر ها بهره میبریم ....
ما به نوعی برای شرکتهای سونی و مایکروسافت دزد محسوب میشیم ... پس خواهشن ما ایرانیها از هکرهایی که بعد از سالها طعم بازی تقریبا مفت رو بهمون چشوندن بد نگیم.....

خوب شرمنده! من جزو اون 0.1% هستم!

ما که نفهمیدیم شما اخرش با این بحثا به کجا می رسید. شما حالا اینجا هی بزنید تو سرو کله ی هم. نه صداتون به جایی میرسه نه psn زودتر وصل میشه. تنها نتیجه ای که داره همینیه که داریم میبینیم. دعوا و بحث بیشتر.

دوستان خواهشا کاسه ی داغتر از اش نشین...

"A handful of patience is worth more than a bushel of brains."

منم طرفدار هکرا هستم و کارشون رو تحسین میکنم . چون هکرها تا حالا بدون چشم داشت خیلی کارها واسه ما کردن اما سونی هیچ وقت بدون چشم داشت برای کسی کاری نکرده ! سونی یه کمپانی هست که که من یکی خیری ازش ندیدم جز اینکه کلی بازی مورد علاقم رو انحصاری خودش کرد تا گیمرهایی مثل من رو مجبور کنه که کنسولش رو بخرن ...
هکرها هم حتما دل پری ازشون داشتن

منم طرفدار هکرا هستم و کارشون رو تحسین میکنم . چون هکرها تا حالا بدون چشم داشت خیلی کارها واسه ما کردن اما سونی هیچ وقت بدون چشم داشت برای کسی کاری نکرده ! سونی یه کمپانی هست که که من یکی خیری ازش ندیدم جز اینکه کلی بازی مورد علاقم رو انحصاری خودش کرد تا گیمرهایی مثل من رو مجبور کنه که کنسولش رو بخرن ...
هکرها هم حتما دل پری ازشون داشتن
دزدیدن اطلاعات میلیون ها کاربر و تلاش برای سوء استفاده از این اطلاعات رو تحسین میکنی؟ )x
منظورت از بدون چشم داشت چیه؟مثلا چه کار مهمی انجام میدن که شما اینقدر پشتیبانی میکنی؟تاسف باره واقعا ... !

هـــوم. لابد امریکا هم از اول نباس پا رو دمب بن لادن می‌ذاش و شما الان بن لادن رو هم تحسین می‌کنید؟ ینی افت داره آدم بیاد تو بزرگترین فروم گیم ایران بعد بخواد مبانی اوسکولیسم رو مشاهده کنه اینور اونور.

سونی میگیم از این به بعد بیاد بدون چشم داشت کار کنه. مجانی براتون گیم بزنن، مجانی بهتون کنسول بدن، ببرن دسشویی سرپاتون کنن با ظرافت طهارت کنن براتون. اجرشون هم که عند الله است طبعن.

مشکل شماها اینه که عمری مفت خوردید مفت راه رفتید؛ آقاجون دس کرده جیبش از خرج کهنه و پوشک تا خرج پیژامه خاسّگاری و شستن لحاف شب زفاف رو براتون داده. زور بهتون نیومده که یه عده بیان تحت عنوان آنارشی و فولان یه چی ازتون سوا کنن بعد یه عده بدتر از اونا بیان بگن دسشون درد نکنه که برا ما دزدی کردن.

پ.ن: حالا کار ندارم که این افتضاح امنیتی سونی هیچ رقمه قابل توجی نیس؛ بحث شما ملته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or