بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
سومین حمله به main storage سونی امشب انجام میشه ...
ممنون میشم اگه لینک این خبر رو بذاری ما هم بخونیم !
من واقعا نمیدونم هدف از این شایعه سازی ها چیه ولی میدونم که سونی همه ی اینا رو یه روزی گیر میندازه و امیدوارم حال همشون رو بگیره تا دیگه هیچ هکری جرات نکنه نزدیک سونی بره.واسه اون کسایی هم که الان خوشحالند و پایکوبی میکنند واقعا متاسفم که از ناراحتی دیگران خوشحال میشن و از این هکرای ... طرفداری میکنند.
هیچ جا از دست این هکرا آسایش نداریم.تو بازی آنلاین که میان هک میکنن و بازی رو خراب میکنن.تو اینترنت امنیت نداریم.اینم از PSn .

• Like
Reactions: The Punisher
من واقعا نمیدونم هدف از این شایعه سازی ها چیه ولی میدونم که سونی همه ی اینا رو یه روزی گیر میندازه و امیدوارم حال همشون رو بگیره تا دیگه هیچ هکری جرات نکنه نزدیک سونی بره.واسه اون کسایی هم که الان خوشحالند و پایکوبی میکنند واقعا متاسفم که از ناراحتی دیگران خوشحال میشن و از این هکرای ... طرفداری میکنند.

ناراحت نباش اگر اقدام این هکرها نبود وفاداری شما به سونی بی اجر و پاداش الهی بود..

• Like
Reactions: 1994
ناراحت نباش اگر اقدام این هکرها نبود وفاداری شما به سونی بی اجر و پاداش الهی بود..

شمام به همچنین!
نگران نباش اگر این پست ها رو نزنی هم همه میفهمن تا پای جون عشق MS
ولت نمیکنه و پدر کشتگی و خصومت شخصی با سونی و PS داری
خدا ستاره هات رو با این پست هات بیشتر کنه!

• Like
Reactions: aidin0000
واقعا بعضی دوستان توی این تاپیک یه فتواهایی صادر می کنن که آدم همینجوری میمونه :blink1:

عنوان تاپیک رو نگاه کردین ؟ ننوشته که تاپیک طرفداران هکر های PSN ;) اینجا جاییکه که بچه ها بیان اخبار رو بزارن و بگن که PSN درست شده یا نشده . اگه خیلی طرفدار هکرا هستید میتونید برید توی هک سرورای PSN بهشون کمک کنید نه اینکه بیایید اینجا اسپم بدید ;)

واقعا بعضی دوستان توی این تاپیک یه فتواهایی صادر می کنن که آدم همینجوری میمونه :blink1:

عنوان تاپیک رو نگاه کردین ؟ ننوشته که تاپیک طرفداران هکر های PSN ;) اینجا جاییکه که بچه ها بیان اخبار رو بزارن و بگن که PSN درست شده یا نشده . اگه خیلی طرفدار هکرا هستید میتونید برید توی هک سرورای PSN بهشون کمک کنید نه اینکه بیایید اینجا اسپم بدید ;)
اینجا ننوشته اخبار فلان نوشته بازگشت psn که فعلا بازگشتی در کار نیست ! من نمیدونم این طرفداری های بی حد و اندازه از دو گروه یعنی سونی و هکر های دزد چیه ؟؟؟ من خودم طرفدار هکر هایی هستم که pirate رو راحت تر میکنند نه این هکر ها ! ولی بعضی دوستان بی حدو ومرز از سونی چنان حمایت میکنند انگار نه انگار که الان سونی 2 هفته است که psn رو down کرده و از اون طرف هم یه سری ها از هکر هایی دفاع میکنند که جز ضرر سود دیگه ای ندارند !

بشدت تایید و پشتیبانی میشه>:d<

اینجا ننوشته اخبار فلان نوشته بازگشت psn که فعلا بازگشتی در کار نیست ! من نمیدونم این طرفداری های بی حد و اندازه از دو گروه یعنی سونی و هکر های دزد چیه ؟؟؟ من خودم طرفدار هکر هایی هستم که pirate رو راحت تر میکنند نه این هکر ها ! ولی بعضی دوستان بی حدو ومرز از سونی چنان حمایت میکنند انگار نه انگار که الان سونی 2 هفته است که psn رو down کرده و از اون طرف هم یه سری ها از هکر هایی دفاع میکنند که جز ضرر سود دیگه ای ندارند !

خب حتما بازگشتی در کار خواهد بود :)
سونی به خاطر حفظ اطلاعات کاربرا PSN رو بسته و شاید اگه زودتر PSN رو باز میکرد دوباره هک و وضع بدتر میشد پس نتیجه میگیریم که سونی هم میخواد PSN رو زود باز کنه اما نگرانه که به خاطر این عجله یه ضرر خیلی بزرگتر بهش وارد شه . ;)

این قطعی PSN به خاطر احترام به حریم خصوصی کاربران PSN ــه
حالا اگه با وجود هک PSN سونی سرورا رو قطع نمیکرد و یه سری اطلاعات از کاربرا به دست هکرا می افتاد , طرفداران گرامیِ ( MS یا هرچی ) میومدن میگفتن اینم از سونی که به خاطر ضرر کردن PSN رو نبست و . . . به خاطر پول به حقوق مشتریا و احترام نذاشت و انواع از اینجور حرفا ;)
شما هم طرفدار هر نوع هکری که دوس داری باش کسی که چیزی نگفته :)

سونی به خاطر حفظ اطلاعات کاربرا PSN رو بسته و شاید اگه زودتر PSN رو باز میکرد دوباره هک و وضع بدتر میشد پس نتیجه میگیریم که سونی هم میخواد PSN رو زود باز کنه اما نگرانه که به خاطر این عجله یه ضرر خیلی بزرگتر بهش وارد شه . ;)

حالا اگه با وجود هک PSN سونی سرورا رو قطع نمیکرد و یه سری اطلاعات از کاربرا به دست هکرا می افتاد , طرفداران گرامیِ ( MS یا هرچی ) میومدن میگفتن اینم از سونی که به خاطر ضرر کردن PSN رو نبست و . . . به خاطر پول به حقوق مشتریا و احترام نذاشت و انواع از اینجور حرفا ;)

احمد خودتو کنترل کن:d

حالا چرا پای فنای ms و وسط میکشی؟:d

خوب فعلا خودت داری بی حدو حصر از سونی دفاع میکنی یادت باشه:d یکم منطقی باش نه یک سوپر فن:d

سونی به یوزرهای PS3 و همچنین PSP دو بازی رایگان به عنوان هدیه میدهد !

طبق توضیحات Nick Caplin در European PlayStation Blog :

" ما به یوزرهای ps3 این فرصت را میدهیم تا از 5 بازی در یک لیست 2 بازی را به عنوان هدیه دریافت کنند.همچنین این پیشنهاد به یوزرهای psp با لیستی با 4 بازی و 2 بازی مجانی داده میشود.
ما بزودی به طور دقیق اعلام میکنیم چه بازی هایی در لیست می باشند "

http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-06-sony-to-gift-psn-users-two-free-games

ما که 3-4 تا یوزر داریم :d پس یعنی میشه همش رو دانلود کنیم ؟ :d
بسیار هم عالی :d

حالا که جو AC فراگیر شده دوباره، نمیشه یکیش AC I باشه ؟ :d

حماقت از این جمله میباره. چه سودی از این حمله هکرها به شما رسیده جز اینکه 2 هفته PSN در دسترس نیست و کلی اطلاعات شخصی مردم افتاده دست یه عده سودجو... چه خدمتی به شما شده واقعا؟ فکر کردید هکرها تو لباس شوالیه راه افتادن حق شما رو از کمپانی اهریمنی سونی بگیرن؟
------------
تنها کسانی از اینجور حرکات خوششون میاد که یا خودشون دزد هستن یا اینکه مشکل روانی دارن.

فعلا که حق رو گرفتن با پلاس مجانی و 2 بازی رایگان .

به نظرت تقصیر سونی نیست که با دم شیر بازی کرد یا دست کرد توی لونه زنبور که الان این اتفاق داره میفته ؟؟؟

اصلا اونا به فکر کسی نیستند فقط میخواند قدرت خودشون رو ثابت کنند
چرا . ولی نه این قدر. مایکروسافت هم اون اوایل چنین مشکلاتی داشت و میتونست ، روی امنیت درایو هاش بیشتر کار کنه ولی وقتی این اقدام رو دید ، دست برنامه نویس ها رو باز تر کرد. حالا از راه هایی مثل ایجاد فریمورک xna یا .... ولی سونی این کار رو نکرد.

من کاری به این هک psn و هکرهاش ندارم چون سودی برای هیچ کس نداره ولی از یه کارشون خوشم اومد اونم اینکه به سونی نشون دادند که همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه و بفهمه که همه شرکت ها میتونند راه بیفتند دنبال شکایت ولی چرا نمیرند !
سود که داره. به سوددهی رسیده .

ممنون میشم اگه لینک این خبر رو بذاری ما هم بخونیم !
منبع رو که دوستمون گذاشت. شایعه نیست واقعیته. اینه دوست داری چشمت رو روی رحقایق ببندی میشه شایعه.
http://ps3.dashhacks.com/2011/05/06/another-psn-attack-comin-hot
http://news.cnet.com/8301-31021_3-20060227-260.html

کلا ترد رو بندند ، همه در حد " psn باز است" و "psn بسته است" کامنت بزارن ؟
اون هم به موقع. فعلا که همین پلاس و بازی های ریاگان رو از صقه سر همین ها دارین. کپی خور شدن ps3 رو هم همچنین.

الان که همه اطلاعات به دست هکر ها افتاده و یه نسخه dump کردن.

سونی به یوزرهای PS3 و همچنین PSP دو بازی رایگان به عنوان هدیه میدهد !

طبق توضیحات Nick Caplin در European PlayStation Blog :

" ما به یوزرهای ps3 این فرصت را میدهیم تا از 5 بازی در یک لیست 2 بازی را به عنوان هدیه دریافت کنند.همچنین این پیشنهاد به یوزرهای psp با لیستی با 4 بازی و 2 بازی مجانی داده میشود.

ما بزودی به طور دقیق اعلام میکنیم چه بازی هایی در لیست می باشند "

http://www.eurogamer.net/articles/20...two-free-games

این هم برای kenji : lol

بلاگ پلی استیشن چند تا اپدیت جدید داشته و گویا قرار نیست این هفته "بازگشت PSN" رو شاهد باشیم. البته هفته هم تموم شده تقریبا.

مثلا اینجا آوردن که وقتی گفتیم یک هفته، از وسعت حمله به سرورهای SOE اطلاعی نداشتیم و ...
When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system.
یا اینجا یه نامه از Howard Stringer هست که توش گریه میکنه که ما چند وقت پیش یه زلزله و سونامی بزرگ تو ژاپن داشتیم ولی الان با یه حمله ی جنایی کاملا انسانی روبرو هستیم. توش نوشته که داریم شدیدا کار میکنیم و اینا...
In the last few months, Sony has faced a terrible earthquake and tsunami in Japan. But now we are facing a very man-made event – a criminal attack on us — and on you — and we are working with the FBI and other law enforcement agencies around the world to apprehend those responsible.
من شخصا نمیدونم این لج و لجبازی بین سونی و هکرا تا کجاها میخواد پیش بره، ولی این دو روزه وقت خالی زیاد داشتم و بدجوری دلم میخواست یه دو سه تا مرحله از کامیونیتی LBP 2 بازی کنم!!!
هرچند تا حد زیادی تقصیر خود سونی بود که این قضیه رو از چند تا هکر معمولی که دنیاشون هک Ipod و کنسول های بازی بود، به یه سری دزد و بیمار روانی کشوند که اسم هکر رو خودشون گذاشتن، ولی به هرحال امیدوارم PSN هر چه سریعتر راه بیفته.

• Like
Reactions: 浪人
فعلا که حق رو گرفتن با پلاس مجانی و 2 بازی رایگان .

چه قدر رو دارید به خدا :)) بازی مجانی و PS+ ارث پدری شما بوده که الان پس گرفتید از سونی؟ همینجوریش مفت مفت دارید پایرت خوری می کنید، اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم.

این هم برای kenji : lol

و صدالبته من ترجیح میدم قابلیت بازی انلاین داشته باشم تا هکرها و شوالیه های متحرم این حق رو ازم بگیرن و جاش سونی بازی مجانی بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or