بازگشت دوباره کریتوس به PS3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
God of War: Ascension شاید تا 2013 در نزد ما حاضر نشود اما منابع خرده فروش نشان میدهند که PS3 قرار است بار دیگر کریتوس را در قالب God of War Saga Collection ببینند.

God-of-War-Ascension.jpg

منبعی نزدیک به Siliconera - که گفته میشود خرده فروشی داخلی است - گفته است که این بازی عنوان قرار است بر روی PS3 عرضه شود، گرچه جرئیات کمی تا کنون منتشر شده است.
همچنین این منبع گفته ست که این عنوان در زمانی در 2012 منتشر خواهد شد.
گفته می شود که این کالکشن شامل دو شماره PS2 این بازی یعنی GOW I و GOW II و شماره PS3 یعنی GOW III، دو عنوان PSP یعنی GOW: Ghost Of Sparta و GOW: Chains Of Olympus می باشد و این خبر خوبی برای طرفداران این سری خواهد بود که تا قبل از عرضه GOW: Ascension در ماه March، بتوانند تجدید خاطره ای با کریتوس داشته باشند.

منبع

حالم از این لفظ "مگه شات گان گذاشتن پَس کلّت که بخری، نخر" به هم میخوره دیگه !!
دوتا چرت و پرت جدید کشف کنید واسه خالی نموندن عریضه هاتون !!!
-----------
ویرایش:
تاپیک به منظور گفتگو ایجاد میشه، هر کسی حق داره نظرشو بده
فکر نکنم به کسی ربطی داشته که کسی راحته چه چیزی بخره، چه کسی ناراحته و چه چیزی رو نمیخره !!
حد خودتون رو بدونید، نظری دارید بسم الله ...
وگرنه واسه یه "ناراحتی نخر" یا "شات پَس کلّت که نیست نخر" تاپیک رو بالا نیارید !!!!
ناراحتید نقل قول نکنید، نظر ندید !!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
کوروش جان حرف شما درسته که هرکسی نظر شخصی ای داره 100% همینطوره مثلا شما رنگ آبی دوست داری من قرمز من حق ندارم بگم چرا این رنگ مزخرف و دوست داری!
اما این کار شمام درست نیست که هرجا اخباری از سونی هست میایی و بدون منطق میکوبی

کوروش جان حرف شما درسته که هرکسی نظر شخصی ای داره 100% همینطوره مثلا شما رنگ آبی دوست داری من قرمز من حق ندارم بگم چرا این رنگ مزخرف و دوست داری!
اما این کار شمام درست نیست که هرجا اخباری از سونی هست میایی و بدون منطق میکوبی
بدون منطق؟ :d
کامنتای من رو از اول مرور کن !!
چه دلیلی داره بخوام سونی رو بکوبم، میشه یکی از این آثاری که به جا گذاشتم رو به خودم نشون بدی؟؟؟
من مشکلم با این سیاست های مسخره ی سونی هست !!
وگرنه همه انحصاری های سونی رو بازی کردم، به اکثرشون هم علاقمندم !
ولی گویا این عابدان سونی به هر قیمتی که شده و به هر قیمتی که زورشون برسه تا پای جون میخوان از سونی حمایت کنن
بدون دلیل، بدون نفع، فقط فن بازی، اینجور ادما بی منطق هستند، نه کسی که صرفا اعتراض داره به فروختن 3 باره ی یه کالکشن به ملت !!!!!!!
بی منطق اون کسیه که میاد اینجا کامنت میذاره و خیلی بی ربط میگه اره اینو نخرید برید هیلو 4 بخرید بازی کنید lol ...

بدون منطق؟ :d
کامنتای من رو از اول مرور کن !!
من مشکلم با این سیاست های مسخره ی سونی هست !!
وگرنه همه انحصاری های سونی رو بازی کردم، به اکثرشون هم علاقمندم !
ولی گویا این عابدان سونی به هر قیمتی که شده و به هر قیمتی که زورشون برسه تا پای جون میخوان از سونی حمایت کنن
بدون دلیل، بدون نفع، فقط فن بازی، اینجور ادما بی منطق هستند، نه کسی که صرفا اعتراض داره به فروختن 3 باره ی یه کالکشن به ملت !!!!!!!

الان دقیقاً مشکل این سیاست مسخره کجاش هست ؟
اینکه کسی که این بازیها رو داره دیگه این پک رو نمی خره یا اینکه کسی که اینها رو نداره و می خره ؟
مشکلی وجود نداره !!
طماع بودن یک شرکت و کشیدن شیره ی محبوب ترین ای پی واسه پول بیشتر در اوردن که مشکل نیست، سیاسته !
چند وقت از عرضه اچ دی ها روی پی اس ان و دیسک میگذره؟؟؟
خب خود سونی این طماع بودن و شیره ی بازیها رو کشیدن رو از رقیبانش یاد گرفته و گرنه نسل های قبل همچین چیزهایی رو نداشتیم !
(توضیحات بیشتر من باب این جمله خواستی بیا پروفایل برات بشکافم حسابی دی)
بر پدر و مادر کسی که این روش رو باب کرد لعنت اصلا ...
ماکرو کرده؟
yahoo_10.gif
بحث سر این نیست که چه کسی کرده، هر کسی کرده اشتباه کرده
بحث سره گیمراست که چپ و راست اینطوری ممکنه بره تو پاچشون
اگر قرار بوده اینطور باشه چرا از ابتدای اچ دی کردن نسخه 3 رو نکردن توش؟؟
3 رو بفروشیم، اچ دی هارو بفروشیم، حالا اینو باز کالکشن کنیم بفروشیم، چون گیمرا همه بازیارو توی یک دیسک داشته باشن راحت ترن !!!!!
غیر اینه ؟؟
طرف 60 تا میده 3 رو میخره، فلان تا میده اچ دی هارو میخره
چون سونی دلش سوخته واسه این بنده خدا باز همه رو کرده توی کالکشن که گیمر راحت باشه یک دیسک بذاره همه بازیا بیاد بالا !!!!
چند درصد گیمرهای پی اس 3 ممکنه تا حالا اچ دی هارو بازی نکرده باشن؟؟؟ یا 3 رو بازی نکرده باشن ؟؟؟
اگر درصد بالایی بودن بله، سونی خیلی هم کار خوبی کرده بود !
اگر از ابتدای اچ دی هم با 3 کالکشن میداد بازم کار خیلی خوبی میکرد

نه بعد از اینکه 3 رو حسابی فروخت، اچ دی رو حسابی فروخت، حالا بعد از مدت کوتاهی باز اچ دی و 3 رو با هم بده بیرون و بفروشه
الان متوجه حرفم شدی؟؟؟

خب شما از بیخ و بُن اشتباه متوجه شدی ! کی گفته تمام اینها توی یه دیسک هست ؟؟؟
چرا گاو 3 با کالکشن ها توی یه دیسک نبود ؟!!! اصلاً کالکشن ها 2009 اومد که زمینه ای باشه , برای گاو 3 توی 2010 ! از طرفی روح اسپارتا هم 2010 اومد و بعد پرونده ی PSP پیچیده شد بعد نسخه های PSP هم روی یه دیسک جدا عرضه شد که ملتی که PSP نداشتن از دست ندن اینا رو که اتفاقاً کم هم نبودن ! حالا قبل از GOW : A قراره هر 3 تا دیسک توی یه پک عرضه بشه که اونایی که نخریدن یا تازه از GOW : A با این بازی آشنا شدن برن سراغ این پک !
اصلاً هم قرار نیست کل سری گاو رو بکنن توی یه دیسک بدن به خورد ملت ! همون قبلی ها هست در قالب 1 پک ! واسه همینه که میگم هر کسی داره دیگه نیازی به خرید این نیست !
در ضمن من خودم از طرفداران گاو ـم چیزیه که خیلی خیلی تابلوئه دی ولی همین یه ماه پیش کالکشن رو خریدم !!! حالا حساب کن چند نفر دیگه عین من هستن که هنوز نخریدن ! اونایی که تازه آشنا شدن بماند !
خلاصه کنم سونی با گاو اولین کسی نیست که اینکار رو میکنه آخرین هم نخواهد بود ! قبل از این انواع و اقسام GTA IV و ... به صد شکل عرضه شدن اینم مثل همونا !

آخرین ویرایش:
الان دقیقاً مشکل این سیاست مسخره کجاش هست ؟
اینکه کسی که این بازیها رو داره دیگه این پک رو نمی خره یا اینکه کسی که اینها رو نداره و می خره ؟
مشکلی وجود نداره !!
طماع بودن یک شرکت و کشیدن شیره ی محبوب ترین ای پی، واسه پول بیشتر در اوردن که مشکل نیست، سیاسته !
چند وقت از عرضه اچ دی ها روی پی اس ان و دیسک میگذره؟؟؟

خب خود سونی این طماع بودن و شیره ی بازیها رو کشیدن رو از رقیبانش یاد گرفته و گرنه نسل های قبل همچین چیزهایی رو نداشتیم !
بر پدر و مادر کسی که این روش رو باب کرد لعنت اصلا ...
ماکرو کرده؟ :p
بحث سر این نیست که چه کسی کرده، هر کسی کرده اشتباه کرده
بحث سره گیمراست که چپ و راست اینطوری ممکنه بره تو پاچشون
اگر قرار بوده اینطور باشه چرا از ابتدای اچ دی کردن نسخه 3 رو نکردن توش؟؟
3 رو بفروشیم، اچ دی هارو بفروشیم، حالا اینو باز کالکشن کنیم بفروشیم، چون گیمرا همه بازیارو توی یک دیسک داشته باشن راحت ترن !!!!!
غیر اینه ؟؟
طرف 60 تا میده 3 رو میخره، فلان تا میده اچ دی هارو میخره
چون سونی دلش سوخته واسه این بنده خدا باز همه رو کرده توی کالکشن که گیمر راحت باشه یک دیسک بذاره همه بازیا بیاد بالا !!!!
چند درصد گیمرهای پی اس 3 ممکنه تا حالا اچ دی هارو بازی نکرده باشن؟؟؟ یا 3 رو بازی نکرده باشن ؟؟؟
اگر درصد بالایی بودن بله، سونی خیلی هم کار خوبی کرده بود !
اگر از ابتدای اچ دی هم با 3 کالکشن میداد بازم کار خیلی خوبی میکرد

نه بعد از اینکه 3 رو حسابی فروخت، اچ دی رو حسابی فروخت، حالا بعد از مدت کوتاهی باز اچ دی و 3 رو با هم بده بیرون و بفروشه
الان متوجه حرفم شدی؟؟؟

آخرین ویرایش:
تا الان بیشتر از 60 میلیون ps3 فروخته شده ولی god of war3 حداکثر 6 میلیون فروخته اگه آمار دست دوم رو هم حساب کنیم حداکثر 10 میلیون نفر بازیش کردن یعنی یک شیشم ps3 دارها پس اکثریت بازیش نکردن

عزیزان مسئله خیلی سادست، اصلا اونایی که PS3 داشتن و با سری GOW آشنا نبودن و تازه میخوان باهاش آشنا بشن به کنار، خیلی ها سال 2010 پلی استیشن 3 نداشتن و بعدا خریدن. خیلی ها امثال میخرن، یه عده سال بعد میخرن. در سال چند میلیون کنسول فروخته میشه و شاید خیلی هاشون بخوان این سری رو بازی کنن. این کالکشن هم مال اونهاست.
طرف بره 3 رو بخره، 1 و 2 HD رو بخره، نسخه های PSP رو هم جدا بخره بهتره یا اینکه همه رو تو یه پک با قیمت ارزون تر بخره بهتره؟ حالا یه نفر میگه من 1 و 2 و نسخه های PSP رو نمیخوام فقط 3 رو میخرم. یکی دیگه 1 و 2 و 3 رو فقط میخواد. یکی میخواد علاوه بر همه ی اینها مجسمه ی کریتوس رو هم داشته باشه. هر کدوم به نسبت نیازشون نسخه ای که میخوان رو تهیه میکنن. هیچ اجباری هم تو کار نیست.
اتفاقا به نظر من یکی از بهترین حرکات سونی تو این نسل همین HD Collection ها بود. هر کسی که نسخه های قدیمی رو بازی نکرده بود حالا با گرافیک بهتر میتونه تجربه کنه این عناوین رو. و همینطور کسانی که نسل قبل اونها رو بازی کرده بودن و حالا میخوان تجدید خاطره کنن. اونی هم که نمیخواد نمیخره :دی
حالا یه وقت تعداد کالکشن ها از فروش خود بازی بیشتر نشه ... لول
حالا مثلا بشه چه اتفاق ناگواری میفته؟

من خودم طرفدار 2 اتیشه کریتوس و سونی هستم..اگه این پک واقعا صحت داشته باشه...واقعا ناامید کننده خواهد بود...
ضمنا طرفدار های این بازی اگه قرار باشه منتظر این پک باشن...مخشون معیوبه!(معذرت)خوب بجای اتظار برین همین الان اورجین و تری لوژی رو بگیرین ..خب چه کاریه...یعنی من الان باید با داشتن اون دو تا پکیج واقعا باید اینو بگیرم؟
اگه سونی شماره حسابشو بده پول برزم به حسابش از این توهین بهتره...

ايني كه بياي تو خبر مربوط به بازي gow مساله باندل فروختن مايكرو رو پيش بكشي(وقتي كه بحث فن و فلاني هم پيش نيومده) مهر تاييد ديگري به وجود پديده فن (تقديم به فن و فن انديشان:d)در فروم هست(تازه وقتي كه خود سوني هم باندل مي فروشه)

+

اين كار سوني هم تا وقتي كه يه كالكشن از بازي بزني خوب و پسنديدس ولي اگه بيش از حد كالكشن بده و تو هر كدومش هم فيگور و ارت ورك وفلان بذاره تا بيشتر فنها رو جذب كنه تا كسايي كه بازي رو انجام ندادن حالت سواستفاده از اون فن ميشه.

البته به هر حال بيزينس هست و نميشه خيلي خرده گرفت ولي چندان وجهه جالبي نداره

ايني كه بياي تو خبر مربوط به بازي gow مساله باندل فروختن مايكرو رو پيش بكشي(وقتي كه بحث فن و فلاني هم پيش نيومده) مهر تاييد ديگري به وجود پديده فن (تقديم به فن و فن انديشان:d)در فروم هست(تازه وقتي كه خود سوني هم باندل مي فروشه)
اگه اون افرادی که همه میشناسیم نیان هی بگن سونی داره میلک میکنه و هی تو پاچه ی ملت میکنه و از این حرفها کار به اونجا هم کشیده نمیشه.
اين كار سوني هم تا وقتي كه يه كالكشن از بازي بزني خوب و پسنديدس ولي اگه بيش از حد كالكشن بده و تو هر كدومش هم فيگور و ارت ورك وفلان بذاره تا بيشتر فنها رو جذب كنه تا كسايي كه بازي رو انجام ندادن حالت سواستفاده از اون فن ميشه.
البته به هر حال بيزينس هست و نميشه خيلي خرده گرفت ولي چندان وجهه جالبي نداره
:arrowd::arrowd::arrowd:
حالا یه نفر میگه من 1 و 2 و نسخه های PSP رو نمیخوام فقط 3 رو میخرم. یکی دیگه 1 و 2 و 3 رو فقط میخواد. یکی میخواد علاوه بر همه ی اینها مجسمه ی کریتوس رو هم داشته باشه. هر کدوم به نسبت نیازشون نسخه ای که میخوان رو تهیه میکنن. هیچ اجباری هم تو کار نیست.
اون فنی که همه ی نسخه ها رو داشته باشه بعد به خاطر آرتورک و مجسمه و این چیزا بره بقیه ی کالکشن ها رو هم بخره (به فرض اینکه اصلا همچین فن هایی وجود داشته باشن و تعدادشون انگشت شمار نباشه) براش دو حال هست:
1. یا عقل درست حسابی نداره که داره این همه پول الکی میده و بازی رو چند باره میخره که به ما ربطی نداره.
2. یا پولش اضافه کرده و میخواد اینجوری خرجش کنه. اصلا میخواد پولش رو آتیش بزنه. این هم باز به ما ربطی نداره.
اصل مسئله همونیه که تو پست قبلیم گفتم. سونی هم انقدر بدبخت نیست که بخواد از یه تعداد انگشت شمار فن های بازی که همچین پول هایی میدن درآمد کسب کنه.

اصلا این پک مجسمه و آرت ورکی نداره که یکی که این کالکشن ها رو داره بره بخره! :d یک چیزی میگیدا که میگید با 2تا آرت ورک و مجسمه میخواد ملت رو وسوسه کنه برای خرید و ...

بعد واقعا انقدر درکش سخته که اگر بازی رو داری نیازی به خریدن این نیست؟ مثلا وقتی GOW C رو داری مگه چیزی توی وجودت هست که وسوسه ـت کنه نه برو این یکی پک رو بگیر تا 2تا GOW C داشته باشی!
اگر داری یکیش ور،میری اون 2تای دیگه رو جدا میخری! اگر هم هیچکدوم رو نداری ولی میخوای قبل از اومدن GOW A با این سری کاملا آشنا بشی میری این پک رو میخری!
سخت نیست درکشا! باور کنید سخت نیست!

---
در مورد کالکشن دادن های سونی هم اتفاقا من استقبال میکنم! مثلا من خودم نسل قبل فقط SLY 3 رو بازی کرده بودم! ولی الان رفتم کالکشنش رو گرفتم و لذت بردم از هر 3شماره! جک هم اگر میشد میگرفتم! :d
و شدیدا هم منتظرم Kingdom Hearts کالکشن تایید بشه :-s شماره اولش رو قسمت نشد بازی کنم! الانم دیگه PS2 ندارم :d شماره دومشم اگر چندبار دیگه هم بازی کنم کمه! :d

عزیزم از اینا نذار که بچه ها در جهت مخالف بخوان بذارن آبرو ریزی میشه !
یه بار توی تاپیک فروش بحث ناموسی شد بسه ! حتی 1% هم فکر نکن با اینا بتونی جلوی اون آبنبات قیچی ها دووم بیاری !
البته برای تسکین رفقا چیز بدرد بخوری گذاشتی !
ايني كه بياي تو خبر مربوط به بازي gow مساله باندل فروختن مايكرو رو پيش بكشي(وقتي كه بحث فن و فلاني هم پيش نيومده) مهر تاييد ديگري به وجود پديده فن (تقديم به فن و فن انديشان
yahoo_4.gif
)در فروم هست(تازه وقتي كه خود سوني هم باندل مي فروشه)
وقتی کسی حرف از ماکرو نزده نشان از جان نثاری فن های معظم رو داره دی موفق باشید
اصلاً آقا من فن به کسی ربطی داره ؟ یا نکنه فن بودنمم فشار میاره ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or